IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
29.5.18 08:19

@danaet mne se zase zdalo o holcicce :) a to roky pred tim vzdy jen o chlapeckach…pak najednou o holcicce a vypada to, ze cekame holcicku :) no jinak me od vcera paradne boli v krku, takze dneska budu lezet a kuryrovat se. Jenze v tehu se toho moc nesmi, takze doufam, ze zabere odpocinek, obklady a kloktani slanou vodou…jeste tady mam zazvor, ale s tim se ma pry take opatrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.5.18 09:06

@Petra_z_Nuslí tak to me jeste nikdo v buse nepustil, ale je fakt, ze vetsinou me manzel vozi autem…porad se mi dela v dopravnich prostredkach nevolno…bricho mi roste snad kazdy den, ted uz me to dost pne a to porad mazu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.5.18 10:32

@Akulínek85 mi se zase vzdy zdalo o holcickach :-D. Ale ted to byla vylozene intuice, ne sen. Bylo mi to jasne jako facka. Dnes uz jsem si nalepila tu estrogenovou naplast. Zlate pilulky :-D. Jsem se snazila to nalepit na zadek, protoze doktor mi dal tak instrukce. No a nema to byt primo na pas, aby se to treba oblecenim nestrhlo. Tak jsem to nalepila niz. Ale absolutne na blbe misto :-D. Jsem si to malem strhla bocnim okrajem kalhotek. Njn. Priste uz budu chytrejsi. Jen to nemuzu prelepit a musim to mit nalepene tyden, tak to bude asi trosku boj. Jej. Klasika. Venku vedro a hned zacne bolet v krku. Snad to brzy prejde. Ja si vzdy dala tak min pulku velke sklenice medu, do toho nastrouhala cely oloupany zazvor a nakrajela do toho nekolik oloupanych citronu. Zamichala, dala do lednice a pak si z toho delala caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.5.18 13:16

@danaet no ja piju caj s medem - i zazvorovy, ale toho se v tehu nesmi moc…tak snad to prejde…myslim si, ze to mam z tech rychlych zmen pocasi…doposud mi na to pomahala i akupunktura, kdyz na me neco lezlo, pichla mi nejake jehly na imunitu, jenze ted je na dovce. A to jsme zitra meli jet vybirat kocarek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.5.18 13:17

@danaet a kdy Te ceka Ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.5.18 15:05

@Akulínek85 tak zkus jeste lipovy caj, pokud se v tehotenstvi muze. Pri piti je proti chripkam, horeckam a nachlazeni a navic pri kloktani je proti angine a bolestem v krku. Pristi stredu 6.6. mam rano ultrazvuk jak to vypada se sliznici. Tak uvidime. Do 14-cti dni pocitam, ze KET bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.5.18 17:18

@danaet tak to je super :) to budes mit krasne leto a po horkach Ti zacne rust brisko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.5.18 17:32

@Akulínek85 no kez by :-D ale jo, jsem pozitivne naladena, tak snad neprijde nejaka podpasovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.5.18 20:04

@danaet my uz pocitame s zenichem pro nase zkaticko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.5.18 09:19

@Akulínek85 Tak to jo, to se teda povést musí teďka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.5.18 09:42

@danaet domluveny snatek maji deti nejradeji :lol: ba ne, ale stejne se to proste povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.5.18 10:56

@Akulínek85 to jo, obzvlast kdyz bude synek po mne, ktera jsem od mala tvrdila, ze se nikdy vdavat nebudu :-D, i kdyz jsem se nakonec preci jen vdala. Tak jasne, je treba to nadlehcit vtipem, jinak by se z toho clovek zblaznil. Uz ted pro to delam maximum pitim cerveneho vina :-D :-D :-D. I kdyz to zrovna pro mne zadna obet teda neni :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.5.18 13:49

@danaet tak to ja se chtela vdavat od malicka :) jsem takovy svatebni maniak :D i diplomku jsem mela na tema svatebni agentura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.5.18 14:01

@Akulínek85: to je bomba, samí raci…jsou fajn, akorát někdy jsou o krok vpřed a o dva zpátky, ale jinak citliví a pro rodinu. Pánové jsou někdy závislaci na maminkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.5.18 14:06

@danaet: já si taky nepřijdu na svůj věk. Mladistvá mysl je důležitá. Mně taky mrzí to, že jsme pořád rodičovství odkládali…vůbec jsem si nemyslela, že když to šlo s 1.těhotenstvím docela dobře, že po druhé to nepůjde vůbec…ale už to tak je, raduji se z jedné zdravé holčičky a jsem ráda za ni. Dříve si přála sourozence moc, ale teď už o tom nemluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí