Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet Tak to by jsi musela slyšet moji kamarádku, tak se neptá při seznámení na jméno, ale rovnou na znamení
A o rýbách říká, že to je nejhorší znamení
Jinak jsem to tak počítala, že kdyby se nám to zase napoprvé povedlo, tak by to mohla být taky ryba ![]()
@danaet určitě to vyjde. Můj táta je ryba
A kdy půjdeš na transfer, už máš termín? Budu držet všechny palce ![]()
@Lasislava1 nevím, proč by bylo nejhorší? Já si s rybama moc rozumím a to jsem lev. Mě zase na druhou nevyhovují škorpioni a berani. Ale i mezi něma jsem si našla pár kamarádek. U chlapů je nejlepší asi rak, to jsou rodinný typy. Já se teda astrologii moc nevěnuji, mám kamarádku a její máma je astroložka, tak občas mi něco takhle řekne a vysvětlí. Ale jednou mě teda naprdla. Na konci 2015 mi řekla, že rok 2016 bude pro mě hodně těžký a ono to fakt vyšlo, dokonce mi umřeli dva prarodiče. Bylo to strašný.
@danaet tak ja si o znamenich taky dost ctu, ale kazde ma neco dobreho a neco horsiho, my bychom treba meli mit lvici, coz je dost vudci a silne znameni - tak jsem zvedava, protoze ja jsem jako ryba dost neprubojna
ale mne by stejne znameni bylo asi jedno. Jinak ryby byvaji dost rodinne, coz se mi libi, ale je pravda, ze jak plavou proti sobe - dost se to v cloveku mlati a nekdy udelam uplny opak veci, nez ode me ostatni ocekavaji. Spatne je, ze vetsina ryb snadno podleha navykovym latkam - coz bych rekla, ze sedi.
@edika85 tos me potesila, ze si lev rozumi s rybou
my mame mit taky lvice ![]()
@Lasislava1 jinak ja uplne vyhraneny nazor na znameni nemam, s klukama, ke kterym bych se hodila - mi to neklapalo a naopak ted mam blizence a celkem se doplnujeme - nerikam, ze dve dvojznameni ryby/blizenci jsou idealni
manza je dost dominantni a ja zase submisivni, takze nekdy to asi vypada, ze je manza hlavou rodiny
ale zdani klame
on si potrebuje myslet, ze si dela vse po svem a ja ho v tom nechavam ![]()
@Lasislava1 já bych to takhle nebrala. Každé znamení má něco. Taky beru, že to může být ovlivněno i dnem a časem narození, jakože to doplní přímo charakter daného znamení o špetku něčeho jiného. Já třeba jsem rak. Rodinný typ, jsem pondělňátko, ale zároveň mám životní číslo 5, které je přátelské a zároveň takové jakoby svobodomyslné. A je to fakt, jsem rodinný typ, ale jen pokud mám dostatek volnosti v tom být sama sebou aniž by mne někdo omezoval. Ale beru to tak, že každé znamení má něco dobrého a něco co druhým může tak trochu vadit
Já si třebas moc nerozumím s berany. Ta kniha ale je opravdu dobrá, i ty negativní vlastnosti v tom jsou popsány hezky, vtipně a takovým směrem, jak tomu spíš porozumět, proč tomu tak je a co je za tím. Takže třeba já si s berany nerozumím v rámci nějakého dlouhodobého fungování, a úplně bych dítě berana si nepřála, ale kdyby na to došlo, tak samozřejmě budu ráda i za to ![]()
@edika85 Zatím ještě nevím. V pondělí mi dali vyvolávačku Agolutin a menzes zatím nedorazila. Tak čekám až přijde a budu stimulovat od 3DC náplastmi Climara a pilulemi Estrofem a na imuno mi dali medrol od 1 DC. A pak 12 DC bude ultrazvuk a podle toho se to určí.
@edika85 @Akulínek85 @danaet Však já to tak holky neberu, já se vždy směji
Já jsem štír a taky říká, že to je hrozné znamení
Jinak syna máme raka, takže druhé díte rybička by se hodila, budeme samí vodníci
Jinak říká, že kluci ryby jsou největší k. revnici
A baby ryby, že jsou falešné a pomlouvačné. Dál už si nepamatauji, co říká.. Ale kamarádka má ted rybu a to jí říkala, počkej, až Ti vyroste, ten Ti dá zabrat ![]()
Já bych brala berana.. Ale jak jsem psala, máme ráčka a on je skvělý..Je závislák na rodině, pořád mi říká, jak mě miluje, že nepůjde do školky a bude maminku hlídat
Tak třeba druhý vodník, by byl taky takový ![]()
@Lasislava1 Já mám zase sourozence dvojčata štíry
. Když pisnu krátký úryvek z knížky přímo z popisku dítěte ryby, má to 5 stran, ale část je takto: Dítě ryba bude vyžadovat značné množství pozornosti a ocenění. Musíte si ho všímat a povzbuzovat je, protože si není jisté svými schopnostmi. Dejte mu tolik, kolik potřebuje. Také bude vyžadovat chvilky soukromí. Když se stáhne do jedné ze svých zamlklých nálad, nechte ho. Jeho mysl je vzdálená milion světelných let a nelze ji dostihnout. Vrátí se včas, aby stihlo zeleninovou polévku a horkou čokoládu. Pouze změnilo dobu oběda nebo podvečerní hodinu. Stereotyp a rutina jsou jejich odvěkými nepřáteli a ve své neomezené představivosti udělá cokoli, aby se jim vyhnulo. Děti, které žijí naruby - spí celý den, v noci jsou vzhůru, chtějí si jíst, když mají hlad, spát, když jsou unavené a hrát si, když se jim něco zalíbí v kteroukoli hodinu, to jsou často děti ve znamení ryb. Málokdy se budou vztekat, vřískat nebo trucovat, aby vás donutily udělat něco po jejich, ale postupně nad vámi vyhrají únikovými manévry a zmátnou vás natolik, že budete kapitulovat. Může se u nich projevit nedostatek odpovědnosti. Řídí se vlastními pravidly. Jsou citlivé a hrubost je lehce zraní. Zpravidla dávají přednost společnosti dospělých, než aby si hrály s dětmi. Dokonce i v útlém věku mají hlubokou moudrost a pochopení pro situace kterým by neměly rozumnět. A tak dále a tak dále, je toho v knize spousta a je to moc zajímavé počtení. Když jsem četla o sobě, tak jsem se musela fakt ppousmát, kolik toho opravdu do puntíku sedělo.
http://empatia.cz/…ecni-znameni část knihy je zde…ale to jsou jen ty obecné popisky znamení. V knize je to ještě pak rozepsáno zvlášť pro muže, ženy, děti, nadřízené a podřízené v daném znamení. Tak jestli některá ráda tyto věci čtete a třeba chodíte do knihovny, kde tato kniha je, tak doporučuju. Sama jsem ji kdysi měla půjčenou a pak ji náhodou objevila v antikvariátu a koupila si ji.
@Akulínek85 nechci prosazovat svoje znamení, ale já mám lvice fakt ráda. Moje kamarádka čekala holčičku a měla to na hranici mezi lvicí a pannou a strašně si přála lvici. Nakonec se malá narodila až začátkem září. Jinak jedna z mých nejlepších kamarádek je ryba a můj táta teda taky. Takže podle mě si lvice a ryby rozumí, ale jak říkám, já to celé beru podle sebe, ale nejsem na znamení expert.
Všem: holky jak to tu tak čtu, to ani není možné…já mám tátu, bráchu a synovce rybu, i babička byla, chlapa a dceru mám raky a dcera se taky narodila v pondělí…jak jsme se tu takto sešly ![]()
A jinak berany taky nemusím - šéfová v práci!…strašná povaha