IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
25.5.18 15:14

@Lasislava1: Kolikátého července je Tvůj syn narozený? Nebo tedy pokud je v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.5.18 18:05

@elizcooper :) ja mam pro zmenu segru raka :) a ja si zase moc nerozumim s byky, ale s berany je take tezsi porizeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.5.18 11:31

Tak ja uz to konecne dostala a zitra budu volat do CAR pro termin utz pred KET :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.5.18 12:00

@danaet je tak to je dobře já jdu 31.5 na utz před ketem zda bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.5.18 12:53

@katerina1006 tak to budem mit KET tak cca 14 dni od sebe :-) ja pujdu na KET a ty uz budes mit // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.5.18 13:13

@danaet kez by to tak bylo. Bojím se že to zas nevyjde. :,(. Doporučili nám teď dve zavést :nevim: no nevím zda do toho jít. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.5.18 13:17

@danaet jsou to poslední 2 regulaci co máme. A hlavne buď jeden a nebo dva poslední pokusy. 10.6 mi bude 39 a jako samoplatci nepůjdeme a adopce taky nebude. Manžel má 3 dětí s předchozího manželství. Strašně se bojím že to nevyjde :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.5.18 14:44

@katerina1006 pokud vam to doporucili a manzel souhlasi, tak zkuste ty 2. Ale ja myslim, ze tim se sance asi nezvysuji. Bud je embryo dobre a nebo neni. My mame taky posledni pokus. Ale embryjko jen 1. Ale vime, ze zdrave je. I kdyz ani to neni zadna zaruka niceho. Ale uz jsme temi vsemi pokusy vycamrali uspory. Takze ted to bude hop nebo trop. Brzy mi bude 36, takze taky cas bezi. Navic jsem si pred chvili zase vyslechla od mamy, ze jeste mi muze dite odnosit ona, ze nekde cetla jak 60-ti leta pani odnosila dceri dite. Ja uz jsem na to alergicka to poslouchat. Bud otehotnim a nebo dite nebude proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.5.18 17:27

@danaet no manžel moc nechce. :think: ano to poslouchání kdy budem mít dítě je strašné mě to takéuž nebaví poslouchat. takový slova jak když už ti je dost, máte barák přeci tam nebudete sami. prostě je to strašný poslouchat. nebo si zažádejte o adopci nikdo necchce pochopit že manžel už má tři. no hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.5.18 17:29

@katerina1006 tak my se ridili taky doporucenim lekaru…ja naopak bych byla pro dve a rovnou nam bylo receno, ze zavedou jedno…ale je fakt, ze pry sance to zvysuje cca o 10 % pri zavedeni 2…treba pak budete mit nakonec dvojcatka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.5.18 17:32

@danaet tak v 36ti jeste neni prece konec vsemu…taky se vam muze zadarit i prirozene…nicmene ja ty zeny, ktere jsou schopne odnosit deti nekomu jinemu obdivuji…ja bych pak to miminko asi nebyla schopna po porodu nekomu dat…nicmene Ti moc preji, aby ten Ket vysel :palec: a nemusela jsi nic dalsiho resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.5.18 17:33

@Akulínek85 no uvidíme co mi ještě řeknou když budu na utz, a hlavně také záleží zda se rozmrazí obě dvě :think: podle toho se asi rozhodnem. no právě manžel se bojí strašně dvojčat už má sny o tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.5.18 09:44

@katerina1006 urcite byste i dvojcatka zvladli :) ale ona zase az takova sance na dvojcatka neni - sice samozrejme vetsi nez pri prirozenem poceti, ale stejne se vetsinou chytne jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.5.18 10:31

@Akulínek85 jo to ano. :) no taky si říkám že šance na vě je nějaká ale že by nás to potkalo zrovna nás když to nejde ani jedním :D no uvidíme ve čtvrtek jdu na utz a uvidím jak se domluvíme a co pořádně řekne. a hlavně to rozmražování může skazit všechny plány. tak toho se nejvíc bojím zda přežije aspon jedno a pokud přežijí obě pak se rozhodu s manželem co a jak. jestli to risknem a nebo? :nevim: :hug: :hug:. ted je první krok sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.5.18 10:49

@katerina1006 Tak dej na přání manžela. Pokud bude chtít nechat vložit jen 1, tak dejte 1. Osobně si myslím, že stejně záleží na kvalitě embrya a sliznice a zda se bude chtít ujmout. Vem si, že budou kvalitní obě a obě se ujmou a manžel z toho bude na mrtvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí