IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
2.6.18 12:53

@Akulínek85 tak my s urcitym obnosem nepocitali. Ale platili jsme uz 6× IUI a 3× IVF a spoustu vitaminu a ruznych zarucenych preparatuza ty roky. To vse stalo opravdu velke penize. Nelituji tech penez, jen toho, ze jsme jeste nikdy nevideli //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.6.18 12:58

@katerina1006 no to mame dost stejne obavy. Taky mi lita hlavou, ze se nerozmrazi. Pokud ano, tak ze zas se spletou a rozmrazi nejake to nezdrave embryjko. A nebo ze se stejne nechytne. Jako snazim se od takovych myslenek oprostit a myslet pozitivne. Ale dnes mi to moc nejde. Asi uz pusobi ty hormony, co do sebe cpu. A nebo je to skaredym pocasim. Kdo vi. Jiste je jen to, ze myslenky mohou byt jakekoli, ale stejne vysledek na nas tolik nezalezi, zejmena ohledne toho rozmrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.6.18 21:44

@danaet tak u vas byl asi driv problem v embryjkach, ne? Takze ted je velka sance, ze se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.6.18 09:01

@Akulínek85 asi to bylo v embryjkach myslim, to je tezko rict, PGS nebylo driv delane. I kdyz i PGS je spis 70% sance, ze embryjko dojde k srdecni akci vyvojove, neni to uplne stopro, pry tam muzou byt nejake letalni mutace nebo tak nejak. Hlavne uvazuju spis nad tou implantacni dobou, zda bude spravne nacasovani. Teoreticky si taky myslim, ze kdyz proslo PGS a bude embryoglue, tak je sance slusna, ale i tak to bude spis zazrak po 8-mi letech bez //. Ale uz na mne pusobi estrofem a climara, vcera jsem mela hrozne stavy psychiky. Jakoze na KET jit nechci, ze se to stejne nepovede apod. No na tecku fakt :-D, takhle blbe uvazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
3.6.18 10:30

@danaet budu ti držet moc palečky. A kdy půjdeš na transfer? Jinak s tím načasovánim jsem měla taky pochyby, proto jsem nakonec šla na odběr sliznice 2× ve třech dnech, aby se zjistilo, kdy je nejlepší u mě vkládat embryo. Ale to emryoglue je fajn, že tomu embryjku dá více času k implantaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.6.18 11:00

@edika85 mi prave ten test nikdo nenabidl ani se nezminili, ze by jej na klinice delali. Asi se u nas vubec nedela. Coz je skoda. Ale tak ono tezko rict, co bude uspesne. Taky to muze byt treba pokazde jinak. Zatim jeste nevim. Ve stredu jdu na ultrazvuk na vysku sliznice, tak uvidim, jestli se uz dozvim termin. Prave, tomu embryoglue duveruji, ze ma sve opodstatneni, i kdyz mnoho doktoru tvrdi, ze ne. Ale to je otazka casu, kdy to uznaji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
3.6.18 11:57

@danaet tak zase proc by to vymysleli, kdyby to bylo k nicemu - penize z lidi muzou tahat i jinak…ja tomu verim - nevim na kolik procent se sance zvysuje, ale i kdyby 5 ci 10 % - tak je to vetsi moznost uspechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
3.6.18 11:59

@edika85 uz Ti konecne reknou vic k tem vysledkum imuna a genetiky? A pouzivas ovu testy k prirozenemu snazeni nebo ovulku poznas sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
3.6.18 12:07

@Akulínek85 myslim ze 5% jsem nekde cetla. Ale ja tomu verim, ze to ma vyznam to embryoglue dat. Prave to embryoglue muze byt rozdil v tom, ze se embryjko muze lepe chytit a nakonec to vyjde. Muj doktor rikal, ze to je placebo. Ale tomu prave neverim, ze by to placebo bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
3.6.18 18:01

@danaet take tomu verim, i kdyz nechapu, proc to rovnou neni soucasti ivf…kdyz uz jdes na ivf, tak by meli pokus zkratka podporit vsim moznym, aby se to podarilo…chapu, ze je treba ruzna stimulace - kazda zena reaguje jinak, ale co se zavedeni tyka, melo by byt automaticke vse dostupne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
4.6.18 09:11

@Akulínek85 no to mas pravdu. Zrovna to embryoglue uz by mohli davat automaticky. Ale tak to vis. V dnesni dobe maji tolik klientu, ze si nemusi delat starosti s uspesnosti a muzou davat vse jako nadstandart. I kdyz si myslim, ze kdyby davali embryoglue v ramci nejakeho balicku, tak pri tech ostatnich palkach, by je to nezruinovalo. Aspon k tem embryjkam po prodlouzene kultivaci a asistovanem hatchingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
4.6.18 20:33

@danaet ja byla dneska na kontrole, s malou vypada vse ok, tak jsem rada, akorat se nam nechce otacet hlavou dolu, tak budu muset na nejake specialni cviceni, zda ji to pomuze k otoceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
4.6.18 21:02

@danaet tak tady tohle vyšetření dělají běžně, ale nevím jestli to je úplně potřeba, to uvidím podle výsedku. Ale většinou prý zjistí, že oba dny jsou vhodné pro transfer. Tak se ve středu ozvi, jak jsi dopadla na kontrole a kdy bude trasnfer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
4.6.18 21:12

@Akulínek85 Holka tys ten dotaz docela trefila. Já mám na telefonu aplikaci a tam se mi ukazuje i ovulka a jelikož mám docela pravidelný cyklus, tak to doteď sedělo. Ale po tom odběru sliznice se mi ms rozjela o něco dřív a kalendář to zprůměroval a ukázal mi ovulaci až na čtvrtek. No a včera jsem to úplnou náhodou na sobě poznala, když mě při běhu začal pobolívat vaječník. Tak jsem si radši testla ovulaci a byla krásně pozitivní. Kdybych se opírala jen o kalendář, tak bychom to možná promeškali. Jinak ohledně těch výsledku mi zítra obě doktorky budou volat, tak pak dám vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
5.6.18 09:13

@edika85 tak to drzim pesticky, aby Ti rekli nejake dobre zpravicky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí