Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@elizcooper to je zivot, treba se jednou zadari a ani to uz nebudete cekat. Hlavne, ze mate holcicku
. Jako racice muzu potvrdit
Jsme vetsinou opravdu nekolik kroku napred, nekdy to dame najevo a nekdy to tutlame, a casto toho ani nevyuzijeme, protoze si musime vse prvne poradne promyslet. Ale jakmile se rozhodneme, tak to jde pak vse fofrem. Citlivi to ano, ale spis ve smyslu empaticti. Nez abychom se strachovali, ze nekdo ublizi nam, tak mame starost o to, aby nebylo ublizovano druhym. A raci vseobecne berou svou mamu jako nedotknutelnou. Jak se pise v knize Slunecni znameni-Budte mili k jeji matce nebo vam to nikdy neodpusti. Matka je dama, se kterou podle ni nikdo nesmi zachazet spatne. A na tom neco je ![]()
Jinak holky my uz vcera doma vtipkovali, ze doufame, ze nas klucina nebude dalsi chronicky utekar a ze snad bude chtit s nami po transferu zustat ![]()
@danaet: Krásný vtípek! Musíte si ho k sobě připoutat tím lepidlem a bude…né, musí chtít zůstat sám a zůstane. Ano, naše malá račice stojí za to. Za chvíli ji poběžím vyzvednout do družiny. Krásné odpoledne
@danaet krásně řečeno
já dnes na kontrole sliznice před ketem výška 8,6 11 dc bez prášku.
pokud bude ket tak by měl být 7.6 ve 12.30 ![]()
@elizcooper to jsme taky rikali, ze ho radsi prilepime
Ale tak stejne to neovlivnime, bud bude chtit zustat a nebo ne. Tobe taky krasne odpoledne a hezky den s dceruskou.
@katerina1006 ta to mas u ted hezkou vysku na KET. Pocitam, ze my budeme mit KET tak tyden po tobe. Tak tfuj tfuj, at nam to obema vyjde ![]()
@danaet no to si taky říkám že výška je krásná na to že je to bez prášku. no bude krásný že budemm cca týden po sobě.. držím sobě a všem palečky at najdou //
![]()
@elizcooper tak treba se vam jeste podari prirozene pozdeji sourozenec… ![]()
@katerina1006 tak to uz bude ket brzy
to je super zpravicka…vyscce sliznice tedy nerozumim, ale hlavni je, aby se libila bobiskovi/bobiskum ![]()
@katerina1006 no je to krásná výška, ideál. Kolik nakonec vkládáte embryjek, už jste se rozhodli a nebo se rozhodnete v den KET?
@Akulínek85 Jj, do lepidla jdeme na 100%. Když už, tak už. Ještě navíc, když embryoložka řekla, že KET bychom neměli platit, že to je dokončení cyklu, když ET nebyl kvůli genetice. Tak ty 2 tisíce za embryoglue, to už je taková mini položka, nad kterou ani nebudem přemýšlet a rovnou ji dáme. Dnes se mi zdálo, že jsem těhotná, už na to moc myslím.
@danaet to je u vas celkem levne-u nas to stalo 3.500,–- kc, nam to doporucili, tak jsme taky moc nevahali…a pokud to ma i minimalne zvysit sanci na uspech, sla bych asi do vseho, na co bychom meli…treba my pocitali s urcitym obnosem a de facto to vyslo presne na tolik…ostatnim se to zdalo dost penez, ale ti otehotneli prirozene a nemaji poneti, kolik penez se v ivf toci…nejdulezitejsi je stejne vysledek…a to kdyby ostatni tusili, kolik jsem jeste dala za ruzne pripravky a procedury k poceti
ale nelituji ani jedne koruny ![]()
@danaet no uděláme to tak že pokud se rozmrazi a budou se vyvíjet 2 tak dáme obě. No když bude jedno aspoň jedno tak to je už jasný. bojim se strašně rozmrazovani a aby se to zachytilo ![]()
@katerina1006 zkus si pred transferem zajit na masaz - telo i psychika se uvolni a to je pro zavadeni pry super. A muzes zkusit i nejaky cvik na uvolneni panve a kycli…ostatni nech na embryjkach a zkus jim verit
sama vim, ze je to tezke…ale stejne jsem si od prviho dne rikala, ze jsem proste tehotna…a ver mi, ze strach budes mit pak uz snad kazdy den…takze ted se zkus tesit
brzy Ti ukazou na utz srdicko/srdicka