IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
23.5.18 13:58

@elizcooper tak to ma nekdo stesti a to je dobre. I pro nas ostatni je dobre vedet, ze nic neni nemozne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
23.5.18 14:52

@danaet: jj, právě mě to taky povzbudilo, že to vyjít musí. Tak palečky hore držím všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.5.18 19:19

@edika85 no ty protilatky se asi vazne prelecuji, ale ono asi zalezi jak moc je to spatne…jinak bych souhlasila s tim napsat do Heliosu - taky jsem cetla, ze tam poradi, i kdyz k nim nedochazis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.5.18 19:20

@Lasislava1 tak super, to bys mohla rovnou na ivf :) a ne cekat na to odsavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.5.18 19:21

@elizcooper coz ja bych mela vybrano hned, ale manza dela ofuky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.5.18 19:32

@danaet je fakt, ze negativni info na cloveka nepusobi moc dobre a akorat ho to rozhodi…jenze zase si pak obcas rekne, ze nekdo dalsi ma take podobne problemy a neni v tom jako by sam…ja driv porad cetla diskuze o otehotneni a nekolikrat tam holky psaly o tom mimodeloznim - v te dobe by me nenapadlo, ze by se mi to mohlo take prihodit…a mne se to pak stalo rovnou dvakrat, nicmene diky tem info z netu se to vzdy odhalilo celkem brzy - kdybych totiz nemela podezreni, tak bych k lekari sla mnohem pozdeji a mohlo to probihat o dost hur. Jenze pak clovek zacne premyslet, zda si to akorat neprivolal. Ted obcas negativni zpravy prehlizim, ptze si to ani nechci pripoustet…a hlavne tady snad ani jedna nema lekarsky prokazatelny problem s otehotnenim, ze by to nemelo jit, takze pevne verim a doufam, ze se povede vsem a to pokud mozno co nejdriv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.5.18 22:14

@elizcooper To je pravda, naděje umírá poslední a moc jí to přeji, je to úžasný, že i v tolika letech se jí podařilo otěhotnět přirozeně.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.5.18 22:20

@danaet Děkuji za tip, zkusím tam napsat o víkednu. Tenhle týden mám docela kolotoč v práci, tak ani nestíham moc číst vaši diskuzi. @Akulínek85 no nevím, jak je to špatné, ale doporučila mu ve zprávě adrologické vyšetření, to nevím, co je. Každopádně do heloisu napíšu a za 14 dní vyzjistím i po skypu přímo u doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.5.18 07:54

@edika85 myslim si, ze je to neco jako urologicke vysetreni, akorat pri andrologickem se zjistuji problemy reprodukcniho systemu…posilaji se tam muzi, u kterych je zjisten problem s plodnosti. Tak at se tam partner objedna co nejdriv, treba je problem u nej…ono oplodnit vajicko spermii nestaci, musi byt pak embryjko zivotaschopne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.5.18 18:09

@Akulínek85 ja uz radsi ctu jen diskuze o uspesnem KET, abych si konecne nacpala do hlavy, ze uspech je mozny :-D. Ale ten pondelni agolutin se mnou cvici neuveritelne, jak mi litaji nalady. Dneska uz jsem se byla zasobit lahvinkou vina, at jsem pripravena az prijde menzes :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.5.18 18:11

@edika85 neni zac. Ja tam jednou taky psala a odpoved prisla nejak do tydne myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.5.18 18:31

@danaet vinko urcite neuskodi :) ja ted prisla z prace a jsem kaput, tak kdybych pila alko, dala bych si take sklenicku…tady je tedka burina a prdolovi se to vubec nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.5.18 18:41

@Akulínek85 tak hezky odpocivej :-). Jj. Strategie jasna. Vinko, 5 tibetanu a embryoglue. To musi vyjit :-D. Nas chlapecek bude muset zabojovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.5.18 19:25

@danaet urcite to bude bojovnik :) a hlavne, abyste se spolu dobre szili. Bude s Tebou peknou cast roku :srdce: a mohli byste mit termin 7.3. :) na me narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.5.18 09:37

@Akulínek85 no prala bych si to moc, aby to vyslo :-) a ryba je fajn :-). Jsem vytahla z knihovny knizku Slunecni znameni od Lindy Goodman. Tak jsem se hned na rybku mrkla. V te knizce je kazde znameni popsano vseobecne a pak i jaky je muz, zena, dite, nadrizeny a podrizeny v danem znameni. Tu knizku mam rada, kdyz to vezmu podle sebe, tak to tak z minimalne 70% fakt odpovida :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí