Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85
ja mam vzdycky obavy, co mi budou rikat a nakonec to byva v pohode jak rikas. Muj doktor je takovy sveraz, hodne zen si stezuje prave na to, ze je nekdy drsny. Mi se to stalo za dva roky jen jednou, ze na mne vyjel. To jsem se jen zeptala na neco 2× a on tak jako mne spis okriknul. Ja zustala uplne zarazena. On si to pak uvedomil a uz se snazil byt jak milius, evidentne ho to mrzelo, kdyz videl, jak mne tim svym chovanim zarazil. Ja to chapu, kazdy nema vzdy svuj den a jako doktoru mu verim. Ale nekdy z nej mam uz takove obavy, co mi rekne
.
@Akulínek85 dekuji. Taky si rikam, ze je to polovina uspechu, kdyz je embryjko zdrave. I kdyz obavy jsou. Nikdy jsem neotehotnela po IVF ani iui a nevim proc. Jestli to bylo zpusobeno jen vadnymi embryjkami nebo i necim jinym. Ted pred KET zkusim doping cervenym vinem, protoze to mnoha zenam pomohlo na sliznici (ja ji tedy mam vzdy hezkou, ale proc to nepodporit) a embryjka se chytala a dame i to embryoglue.
@elizcooper ja se po tech letech neuspechu uz bojim radovat
ale samozrejme na embryjko myslim v dobrem, kdyz vim, ze je zdrave. Menzes zatim nastesti nedorazila jeste. Jsem pro jistotu prozkoumala papiry z lonska a pri KET jsem brala estrofem az od 3 DC, ale i tak se modlim, aby to do pondelka radsi neprislo.
@Lasislava1 dekuji, snad uz z toho konecne miminko bude
Ja nastesti mela cystu jen 1× a ta pak odesla sama. Je mi lito, ze je mas tak casto. Urcite je to neprijemne. Zajimalo by mne, zda jde udelat neco pro to, aby se porad netvorily.
@elizcooper děkuji je to už nějak náročné. @danaet ano máme dvě blastocysty ![]()
@Akulínek85 No doufám, že to odsají a můžeme začít, jsem připravená
![]()
@elizcooper Tak to jsou radosti, když je v 1 třídě, co?
Vůbec si to nedovedu představit, až jednou bude chodit do školy, jaké to bude, páč to je odpověd na Tvoji otázku, je opravdu jak z divokých vajec
On je jako hodný, nevzteká se, nedělá scény, moc nebrečí, poslechne, ale teda nezastaví se celý den. Neumí chodit, jen běhá, všude vydrží 5 sekund a už chce si jít hrát jinam, no moje nervy
![]()
@katerina1006 To mě hrozně mrzí. Četla jsem diskuzi a moc Ti to přála. Dáváš do toho vše a věřím, že se povede. Seš silná a odhodlaná, miminko si vybojuješ ![]()
@danaet To je jasná věc, že budeme miminko
Cysty jsem měla dřív, od doby, co mám malého, tak vůbec. Naopak při ovoluci vždy vše v pořádku, prý nachystaná na otěhotnění
Udělal mi je blbý Clostik, už bych si ho nikdy nevzala ![]()
@Lasislava1 děkuji snad ano ale už se bojí že se nám to nepovede. ![]()
@katerina1006 A co Ti na to řekli v Caru? Chápu, že tohle je ubíjející, ale věřím, že to miminko mít budeš..Nechceš zkusit dát tam obě?