IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
18.5.18 09:57

@katerina1006 Ahojky! Tak co krev? už máš výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.5.18 10:05

@edika85 bohužel negativní :,( :,( :,( :,( :,( další pokus se nepovedl :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.5.18 10:35

@edika85 :-) ja mam vzdycky obavy, co mi budou rikat a nakonec to byva v pohode jak rikas. Muj doktor je takovy sveraz, hodne zen si stezuje prave na to, ze je nekdy drsny. Mi se to stalo za dva roky jen jednou, ze na mne vyjel. To jsem se jen zeptala na neco 2× a on tak jako mne spis okriknul. Ja zustala uplne zarazena. On si to pak uvedomil a uz se snazil byt jak milius, evidentne ho to mrzelo, kdyz videl, jak mne tim svym chovanim zarazil. Ja to chapu, kazdy nema vzdy svuj den a jako doktoru mu verim. Ale nekdy z nej mam uz takove obavy, co mi rekne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.5.18 10:35

@katerina1006: drž se kamarádko! Vybrečet se pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.5.18 10:38

@Akulínek85 dekuji. Taky si rikam, ze je to polovina uspechu, kdyz je embryjko zdrave. I kdyz obavy jsou. Nikdy jsem neotehotnela po IVF ani iui a nevim proc. Jestli to bylo zpusobeno jen vadnymi embryjkami nebo i necim jinym. Ted pred KET zkusim doping cervenym vinem, protoze to mnoha zenam pomohlo na sliznici (ja ji tedy mam vzdy hezkou, ale proc to nepodporit) a embryjka se chytala a dame i to embryoglue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.5.18 10:39

@katerina1006 neves hlavu. Mate tam jeste 2 embryjka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.5.18 10:42

@elizcooper ja se po tech letech neuspechu uz bojim radovat :-D ale samozrejme na embryjko myslim v dobrem, kdyz vim, ze je zdrave. Menzes zatim nastesti nedorazila jeste. Jsem pro jistotu prozkoumala papiry z lonska a pri KET jsem brala estrofem az od 3 DC, ale i tak se modlim, aby to do pondelka radsi neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
18.5.18 10:47

@Lasislava1 dekuji, snad uz z toho konecne miminko bude :-) Ja nastesti mela cystu jen 1× a ta pak odesla sama. Je mi lito, ze je mas tak casto. Urcite je to neprijemne. Zajimalo by mne, zda jde udelat neco pro to, aby se porad netvorily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.5.18 11:40

@elizcooper děkuji je to už nějak náročné. @danaet ano máme dvě blastocysty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
18.5.18 11:44

@Akulínek85 No doufám, že to odsají a můžeme začít, jsem připravená :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
18.5.18 11:47

@elizcooper Tak to jsou radosti, když je v 1 třídě, co? :lol: Vůbec si to nedovedu představit, až jednou bude chodit do školy, jaké to bude, páč to je odpověd na Tvoji otázku, je opravdu jak z divokých vajec :mrgreen: On je jako hodný, nevzteká se, nedělá scény, moc nebrečí, poslechne, ale teda nezastaví se celý den. Neumí chodit, jen běhá, všude vydrží 5 sekund a už chce si jít hrát jinam, no moje nervy :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
18.5.18 11:48

@katerina1006 To mě hrozně mrzí. Četla jsem diskuzi a moc Ti to přála. Dáváš do toho vše a věřím, že se povede. Seš silná a odhodlaná, miminko si vybojuješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
18.5.18 11:51

@danaet To je jasná věc, že budeme miminko :pankac: :) Cysty jsem měla dřív, od doby, co mám malého, tak vůbec. Naopak při ovoluci vždy vše v pořádku, prý nachystaná na otěhotnění :nevim: Udělal mi je blbý Clostik, už bych si ho nikdy nevzala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
18.5.18 11:51

@Lasislava1 děkuji snad ano ale už se bojí že se nám to nepovede. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
18.5.18 11:54

@katerina1006 A co Ti na to řekli v Caru? Chápu, že tohle je ubíjející, ale věřím, že to miminko mít budeš..Nechceš zkusit dát tam obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí