Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 aha, tak alespon e-mail by Ti mohla napsat…lekari by mohli chapat, jak je cekani stresujici…a genetiku mas mit kdy?
@Lasislava1 no ja uz taky nejsem nejmladsi 33…ale nekdy se citim tak na 40
nicmene na prdolku se moc tesim…
@Akulínek85 no právě. Opravdu mě naštvali. Moje výsledky jim tam leží na stole už tři týdny. a teď nevim, jestli ji to tak dlouho trvá, protože je to špatné a potřebuje čas na určení diagnózy a nebo ze nic nenašli, tak tomu nepřikládá váhu..
@edika85 snad to bude dobrý proti na to tak neposlouchá. Ale měla by mít trochu soucitu a poslat to ![]()
@katerina1006 odpoledne tam ještě zavolám, ale nejspíš budu muset zase čekat do příštího úterý, protože ona tam je jen jednou za týden. A co ty? Jak se cítíš? Testovala si ještě pak nebo to necháš zítra na tu krev?
@edika85 tak to jsme dve cekatelky. Ja od 23.4. cekam na vysledky PGS embryjek a taky stale nic nevim. Je to opruz, ale nic s tim nenadelame.
Lasislava1: taky tě tu vítám, starší osoba jsem já, je mi 42
Ale stejně jako ty se cítím tam na 28. Moc ti přeji další úspěšný pokus. Napoprvé se to asi poštěstí málokomu.
@edika85: Ahojky, to tě tak napínají pořád? Chjo, oni nepochopí jak akutně na ty zprávy člověk čeká. Včera jsem šla u nás do obchodu s dětským oblečením, dcera jela dnes na výlet a potřebovala pláštěnku a kuk, v prodejně zrovna byl brácha se švagrovou, synem a dvojčatama. Byli si objednávat sedačky do auta, z vajíček už holkám lezou nohy (mají je dlouhé), tak ještě koupili dvoje botičky se silikonovou podrážkou, ale ty ceny…i po slevě 1025 Kč za dvoje kojenecké capáčky ![]()
@danaet jej tak to mě moc mrzí, že pořád ještě čekáš na výsledky genetiky. Je to na zbláznení
já tam po obědě volala a prý v systému to mají jako splněno, ale lékařská zpráva nikde, tak musím čekat na další úterý, aby se doktorky zeptali, kde se stala chyba. No a prý genetiku budu mít taky příští úterý, tak alespoň to bude vše najednou. Dnes jsem byla na biopsii děložní sliznice, v pátek musím ještě jednou. No a pak az na tu laparku to bude snad všechno ![]()
@elizcooper @edika85 holky, tak jen 1 embryjko zdrave a zbytek na vyhozeni jako totalne nevhodne na vklad. Ale predstavte si, ze vysledky meli uz vcera. Embryolozka to vcera psala memu doktorovi. A ani jeden se neobtezoval mi zavolat. Mi to dneska nedalo a psala jsem embryolozce jestli uz neco nevi a ona mi hned volala, s tim, ze mi uz chtela volat. Jako zklamani to je. Ale co jsem cetla nazor holky z oboru embryologickeho, tak psala, ze na jedno IVF pripada geneticky zdrave jen 1-2 embrya. Cloveku se takove informaci nechce moc verit a doufa ve vic, ale asi je to logicky vysledek. Tak jsem hned volala doktorovi, kdy muzu prijit domluvit KET a mam prijit v pondeli. Tak snad nebude moc pozde, protoze jsem dnes 24 DC. A nechce se mi cekat o mesic dele.
@edika85 no tak aspon budes mit vysledky najednou. O kdyz clovek je zvedavy a taky bych chtela info driv, zvlast kdyz vis, ze jim lezi nekde na stole..
@danaet @danaet no aspon že to jedno je zdravé. všichni koukám mají čas. no kdyby se člověk o to nezajímal tak se to dozví někdy za dlouho
![]()
@danaet tak to mě mrzí, ale zase máš jedno krásné a zdravé embrijko, z kterého bude zdravé mimčo. Moc ti to přeju
Mě vkládali embrya vždycky 19-20DC, ale záleží na délce tvého cyklu. Raději se na to zeptej. A neřekli ti náhodou, co bylo špatně s těma ostatníma embryama?
@edika85 ja mam nepravidelne cykly. Takze budu mit estrofem a pak se pojede podle vysky sliznice. Ale ta mi vzdy roste pekne, takze toho se nebojim. Ty ostatni embrya byly aneuploidni. Spatne se retizkovaly ci co. Uplne na odpis.