IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
15.5.18 19:19

@edika85 aha, tak alespon e-mail by Ti mohla napsat…lekari by mohli chapat, jak je cekani stresujici…a genetiku mas mit kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.5.18 19:22

@Lasislava1 no ja uz taky nejsem nejmladsi 33…ale nekdy se citim tak na 40 :) nicmene na prdolku se moc tesim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
15.5.18 23:07

@Akulínek85 no právě. Opravdu mě naštvali. Moje výsledky jim tam leží na stole už tři týdny. a teď nevim, jestli ji to tak dlouho trvá, protože je to špatné a potřebuje čas na určení diagnózy a nebo ze nic nenašli, tak tomu nepřikládá váhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.5.18 08:31

@edika85 snad to bude dobrý proti na to tak neposlouchá. Ale měla by mít trochu soucitu a poslat to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 09:46

@katerina1006 odpoledne tam ještě zavolám, ale nejspíš budu muset zase čekat do příštího úterý, protože ona tam je jen jednou za týden. A co ty? Jak se cítíš? Testovala si ještě pak nebo to necháš zítra na tu krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 12:13

@edika85 tak to jsme dve cekatelky. Ja od 23.4. cekam na vysledky PGS embryjek a taky stale nic nevim. Je to opruz, ale nic s tim nenadelame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.18 13:48

Lasislava1: taky tě tu vítám, starší osoba jsem já, je mi 42 :) Ale stejně jako ty se cítím tam na 28. Moc ti přeji další úspěšný pokus. Napoprvé se to asi poštěstí málokomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.18 13:50

@edika85: Ahojky, to tě tak napínají pořád? Chjo, oni nepochopí jak akutně na ty zprávy člověk čeká. Včera jsem šla u nás do obchodu s dětským oblečením, dcera jela dnes na výlet a potřebovala pláštěnku a kuk, v prodejně zrovna byl brácha se švagrovou, synem a dvojčatama. Byli si objednávat sedačky do auta, z vajíček už holkám lezou nohy (mají je dlouhé), tak ještě koupili dvoje botičky se silikonovou podrážkou, ale ty ceny…i po slevě 1025 Kč za dvoje kojenecké capáčky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.5.18 13:52

@danaet: tobě se taky ještě pořád neozvali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 14:09

@danaet jej tak to mě moc mrzí, že pořád ještě čekáš na výsledky genetiky. Je to na zbláznení :zed: já tam po obědě volala a prý v systému to mají jako splněno, ale lékařská zpráva nikde, tak musím čekat na další úterý, aby se doktorky zeptali, kde se stala chyba. No a prý genetiku budu mít taky příští úterý, tak alespoň to bude vše najednou. Dnes jsem byla na biopsii děložní sliznice, v pátek musím ještě jednou. No a pak az na tu laparku to bude snad všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 14:26

@elizcooper @edika85 holky, tak jen 1 embryjko zdrave a zbytek na vyhozeni jako totalne nevhodne na vklad. Ale predstavte si, ze vysledky meli uz vcera. Embryolozka to vcera psala memu doktorovi. A ani jeden se neobtezoval mi zavolat. Mi to dneska nedalo a psala jsem embryolozce jestli uz neco nevi a ona mi hned volala, s tim, ze mi uz chtela volat. Jako zklamani to je. Ale co jsem cetla nazor holky z oboru embryologickeho, tak psala, ze na jedno IVF pripada geneticky zdrave jen 1-2 embrya. Cloveku se takove informaci nechce moc verit a doufa ve vic, ale asi je to logicky vysledek. Tak jsem hned volala doktorovi, kdy muzu prijit domluvit KET a mam prijit v pondeli. Tak snad nebude moc pozde, protoze jsem dnes 24 DC. A nechce se mi cekat o mesic dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 14:28

@edika85 no tak aspon budes mit vysledky najednou. O kdyz clovek je zvedavy a taky bych chtela info driv, zvlast kdyz vis, ze jim lezi nekde na stole..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.5.18 14:33

@danaet @danaet no aspon že to jedno je zdravé. všichni koukám mají čas. no kdyby se člověk o to nezajímal tak se to dozví někdy za dlouho :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 14:40

@danaet tak to mě mrzí, ale zase máš jedno krásné a zdravé embrijko, z kterého bude zdravé mimčo. Moc ti to přeju :hug: Mě vkládali embrya vždycky 19-20DC, ale záleží na délce tvého cyklu. Raději se na to zeptej. A neřekli ti náhodou, co bylo špatně s těma ostatníma embryama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 14:43

@edika85 ja mam nepravidelne cykly. Takze budu mit estrofem a pak se pojede podle vysky sliznice. Ale ta mi vzdy roste pekne, takze toho se nebojim. Ty ostatni embrya byly aneuploidni. Spatne se retizkovaly ci co. Uplne na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí