IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
9.5.18 16:18

@edika85 jinak jeste pockam. Psali 14-21 dni a to bude az v pondeli. Tak maji cas. Ale nervozni z toho jsem. My byli taky na imunu v Praze a trvalo to mesic ty vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.5.18 17:48

@danaet ahojky, tak dojmy vcelku dobre…v CB je nova porodnice, tak je to tam takove ciste a moderni…i celkem pekne zazemi pro doprovod. Jen se tam jedne nastavajici mamince udelalo spatne, coz je pry caste. I mne se tam delalo trosku mdlo, ani ne z vedra, ale spis to tam na cloveka nejak dopada…psychicky. A pak jak mluvi o tom, kolik hodin muzes klidne rodit resp. mit porodni bolesti, tak hodne holek se muselo ruzne opirat o zed ci se napit studeneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.5.18 17:52

@danaet zvlastni bylo, ze vic blbe bylo tem, ktere maji zatim mensi brisko a porod ne uplne nadohled :) mozna to ty ostatni berou uz jako vysvobozeni od velkeho pupku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
9.5.18 18:34

@Akulínek85 tim neni treba se stresovat. Kazda zena rodi jinak. Mne by asi vic strasilo nastrihavani spodku. I kdyz vsechny kamaradky tvrdi, ze to ostatni kolem boli tak, ze nastrihavani neciti. Ale uplne nejvic je samozrejme, ze uz pak budete mit slunicko u sebe :-), takze bych se asi spis tesila. Nevis jak to je brano to tehotenstvi po IVF? Jestli se to automaticky bere jako rizikove nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.5.18 19:17

@danaet myslim, ze zalezi v jakem centru…nemusi se jednat vzdy o rizikove - ja mela napsano rizikove az po te nemocnici…jinak kdyby mi nebylo spatne a nemela jsem problemy ve 2. trimestru, tak bych chodila normalne do prace a zadna vysetreni navic take nepodstupuji. A v tehu prukazce mi ivf napsali, aby o tom pripadne v porodnici vedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.5.18 13:45

@Akulínek85 jako zatim ani nevim, zda se mne to nekdy tykat bude, ze. Jen jsem zvedava. Kamaradka rikala, ze u nas ve meste, pokud je urceno rizikove tehotenstvi, tak se musi rodit primo v konkretni porodnici, ze si nemuzes vybrat. Ale samozrejme predbiham a mozna nad tim uplne zbytecne uvazuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.18 18:39

@danaet já rizikové nemám, ani to nemám napsáno v těhuprůkazce

pokud není žádná komplikace, tak není důvod, proč by to mělo být rizikové

já plánuju normálně chodit do práce a jít na mateřskou klasicky 6 týdnů před termínem, nikdo mi za celou dobu neřekl, že by tomu mělo být jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.5.18 18:41

@danaet u nas je jen jedna porodnice - jinak bych musela do Ceskeho Krumlova, ale tam nemaji tak dobre vybavene neonatologicke oddeleni, takze by to bylo zbytecne dojizdet do horsi. Uz aby byly ty vysledky z pgs, vid? Snad uz je budete vedet brzy a hlavne, ze budou dobre zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.5.18 19:10

@Akulínek85 aha. U nas jsou 3 porodnice plus jeste jedna, ale ta je soukroma. No, to mi povidej. Uz to chci vedet a zaroven se toho vysledku bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
10.5.18 19:12

@Petra_z_Nuslí dekuji. Ja si myslela, ze to tak asi bude, ale nevedela jsem to jiste. Mne to zajimalo spis z duvodu te porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.5.18 19:51

@Petra_z_Nuslí a v jakem jsi vlastne nyni tydnu tehu? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.18 21:25

@Akulínek85 normálně jsem si to musela spočítat v kolikátém jsem týdnu, nějak už to nepočítám jak dřív den co den :lol:
zítra 16. týden, nějak se to vleče teď, se mi zdá

a cítím se momentálně, jako bych ani těhotná nebyla, ani nějak břicho neroste, naopak jsem splaskla, jak jsem přestala brát ty hormony, co jsem brala do 12 týdne…ráno bych řekla že břicho není žádný a vyleze až přes den

jinak je mi opravdu úplně normálně jak před těhotenstvím, bylo mi dobře i v 1. trimestru, ale to jsem byla unavená, teď jsem plná energie

a musím to zaklepat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.5.18 21:34

@Petra_z_Nuslí tak to je super, ze se citis dobre :) mne bricho zacalo rust az tak v 18. tydnu :) a ted uz mam celkem pupek - jak vorvan…no i zadek mi narostl… :think: dulezite je, aby bylo dobre miminku, ze? :) A mas alespon chute? Uz vis, co cekate - pohlavi? Nebo chcete prekvapko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.5.18 21:40

@danaet alespon budes vedet, ze Ti zavedou embryjko, ktere je v poradku… :palec: a vyberou to top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.5.18 09:17

@danaet: Ahoj, tak spojila bych si různé problémy, že mohou být způsobené blokací páteře, ale nespavost asi tedy zřejmě ne, to by mne nenapadlo. Super, že jsi mohla pomoct. Tátovi už je snad líp, chystají se s mamkou příští týden na pár dní do Luhačovic. Takže stále čekáš na telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí