IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.5.18 09:27

@Akulínek85 V kolikátým jsi teď? A vy víte pohlaví? (moc sem nechodím, tak mi informace unikají:-)

Chutě čoveče nemám, ale to je tím, že já jsem byla extrémně rozežraná dávno před těhotnestvím, k večeři pizzu a celou čokoládu a tak :lol: Teď jím paradoxně mnohem líp, mám chuť na zdravější věci, hodně jím ovoce, co jsem dřív skoro nejedla, prostě mám zdravější chutě teď :)

Nejdřív jsem už v 10. týdnu měla o 5 kg víc, těma hormonama a po vysazení jsem 2 kg zhubla a to se drží už 3 týdny. Postavu ale budem řešit až po šestinedělí no ne? :D

Pohlaví nevíme, ne že bychom chtěli překvápko, ale v tom 15.-16. týdnu to ještě vidět nejde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.5.18 13:09

@katerina1006: ahojek, nevěš hlavu, zase bude líp. Ještě není vůbec nic ztraceno. Ale vybrečet se pomáhá! Já byla taky jako samoplátce, rozhoupali jsme se pozdě a je to balík, ale jednou to ještě třeba zkusit můžete. Navíc máš 2 mražáčky a teprve budeš mít 39, hrazené je to do 40ti nebo se pletu? Drž se holka, výjde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.5.18 13:22

Edika85: ahojky, chápu přítele, je vidět, že je odhodlaný hodně toho pro mimčo objetovat a to je fajn, takoví chlapi jsou oddaní a milující tátové. Pokud třeba nemusíte úplně řešit finance tak asi ty nadstandarty jsou příjemné, ale někdy to člověk musí zvážit, aby zbytečně do sebe nenechal píchat a „vrtat“ i zbytečně. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.5.18 18:17

@Petra_z_Nuslí ja jsemv 26. tydnu - meli bychom mit holcicku…rekli na to na utz cca v 17. tydnu, ale znama to uz vedela z utz ve 13. tydnu. Ja tedy chute mam - ne ze bych jedla neco jineho nez driv, spis jim ve vetsim mnozstvi sladke - to jsem si driv dala vyjimecne, ale ted neco sladkeho mam snad kazdy den…snazim se to neprehanet…a uz asi mesic muzu i zeleninu, tak jsem rada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.18 09:17

@Akulínek85 jů, tak gratuluju k malé princezně, taky jsem původně chtěla holčičku, ale manžel touží hodně po klučíkovi, tak kvůli němu bych chtěla chlapečka…on už jednoho syna má a nemůže se s ním vídat, ex se s ním odstěhovala do Afriky:/

s tím určením pohlaví se já trochu bojím, že se to dozvím až na porodním sále, jelikož jak jsem psala, tak mám na tom utz hodně slabou viditelnost i na nejsilnějším ultrazvuku (což je dáno nejspíš dřívější laparoskopickou operací břícha), takže při té slabé viditelnosti asi vysledovat pohlaví nebude tak snadné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.5.18 18:20

@elizcooper to jo, pro miminko by udělal cokoliv. O to je to těžší pro mě, když mu měsíc co měsíc oznamuji, že se opět nezadařilo. I když to na sobě nedavá poznat, hodně tím trpí :( Teď jen podstoupím ještě biopsii děložní sliznice a pak už s vyšetřeníma končím. Myslím, že jsem pro to udělala maximum a pokud se nedaří, může to být i tou nabouranou psychikou, čemuž lítání po doktorech moc nepomáhá. Léto si hezky užijeme a třeba se na nás usměje štěstí a zadaří se přirozeně. Když ne, tak pak se rozhodneme, co dál.. Taky ještě čekám na výsledky genetiky a imunologii. Třeba potom budeme trochu chytřejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.5.18 18:40

@Petra_z_Nuslí no stejne se to 100 % pozna, az pri porodu… :) A nejdulezitejsi je zdravi - nam to bylo jedno, ale museli jsme jit na geneticke testy, tak jsme si pohlavi nechali rict…nicmene je fakt, ze ja miluji ruzovou barvu - takze parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.5.18 18:46

@edika85 a kdy ty vysledky mate mit? Planujete s pritelem nejakou dovcu? Ze by ses odreagovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.5.18 19:35

@Akulínek85 immunologie je uz hotova, v úterý by mi Dr měla napsat výsledky. Z genetiky je zatím hotova jen jedna část, tak ještě musím počkat, prý mi dr napíše, až bude mít výsledky ze všeho. Dovcu bych moc chtěla, uvidíme, možná pojedeme na Sicílii. Právě si rikam, ze by mě to po psychické stránce pomohlo, načerpala bych síly do dalšího pokusu. Nebo by se mohlo zadařit i přirozeně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.5.18 21:42

@edika85 moc Ti fandim, aby se vam zadarilo na dovce :) ale treba se zadari jeste pred dovcou - zkus cvicit tu hormonalni jogu - je dobra i na psychiku, ale nic se nema prehanet…jo a jeden cvik z cviceni dle Mojzisove je taky super - tys to driv cvicila, vid? Tak ten, pri kterem lezis na brise a pritahujes si nohu k podpazi. Po cviceni tohoto cviku jsem otehotnela hned nasledujici mesic - i kdyz ja bohuzel mimodelozne, ale verim, ze kdybych mela pruchodne vejcovody, tak by to bylo v poradku. A cvicila jsem fakt tak 3× -5× tydne, rozhodne ne denne, to by se z toho jeden picnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.5.18 17:04

@Akulínek85 já moc v to doufám. Občas ještě cvicim, kombinuji to s behanim a jógou, každý den něco. A vím, co máš nemyslí. To je te žabák nebo ne? Popravdě u te hormonální jógy moc nezvládám to dýchání, jako v klidu to to chápu, ale jen co u toho mám cvičit, tak nezvládá se soustředit na to vydechovani a stlačování břicha a do toho na ten cvik. Připadám si u toho dost neohrabaně. Ty ses to naučila za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.5.18 19:44

@edika85 no za ten dvoudenni kurz jsem to byla schopna odcvicit, ale s materialy u sebe a tak po 2 tydnech sama…ono na tom kurzu se to ucis postupne a kazdy cvik nacvicujes samostatne…navic nekolika holkam cviky upravovala trosku na miru…a tu svicku neni dobre cvicit pri menzes, alespon ne prvnich par dni…bez kurzu bych to asi nedokazala, to dychani je tam hodne dulezite…i to do jake miry u toho dychat…ma Te to nabit energii a ne vycerpat. Ty to cvicis dle knizky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.5.18 20:01

@Akulínek85 přesně tak, koupila jsem si tu knížku a cvičím podle ní. Když něčemu nerozumím, tak si zkusím na YouTube vyhledat video, ale nic moc k tomu není. Až pojedu do Prahy, tak se zkusím přihlásit na kurz, ale do té doby bych to chtěla zkusit cvičit sama, protože se mi moc nechce čekat. Tady jsem žádný kurzy na to nenašla. Občas to má nějaké studio v popisku, že praktikují i hormonální jógu, ale když si najedu na rozvrh, tak jí tam nikde nemají. No frantíci jsou ve všem dost pozadu mi přijde. I ve stravování, když jsem se ptala ve speciálce, jakou mouku mi doporučí na nízkosacharidový chléb, tak na mě koukala jako puk.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.5.18 23:34

@edika85 :) hlavne by sis mela hlidat, abys nezacala po te nizkosacharidovce hubnout - vetsina lidi totiz hubne dost rapidne…a to zrovna ty asi vubec nepotrebujes. Vim, ze ji tady doporucuji, ale prevazne silnejsim holkam. Kamosce taky doporucili snizit prijem sacharidu a otehotnet se ji podarilo prirozene, ale bylo to pod lekarskym dohledem a mela nadvahu. Ale treba sestrenici zase naopak doporucili prijem sacharidu zvysit a teprve pote otehotnela - sice pres ivf, ale to vedela uz delsi dobu, ze bude muset na umele - ta byla pro zmenu dost hubena. Je pravda, ze na kazdou z nas funguje neco jineho a to co kazde z nas pomohlo se snazime predat dalsim, ale je taky moznost, ze Tobe bude stacit jen si odpocinout, nacerpat sily a zmenit lekare. Psychika je mocna carodejka :srdce: Takze cokoliv, co budes delat pro tehu, at Te cini spokojenou a pokud se nebudes citit dobre, tak se na to vykasli. Ja se nasla v aku i HJ, danaet v nizkosacharidovce a je to zrejme tim, ze nam to dela dobre, ale dej na sve pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.5.18 12:51

@Akulínek85 popravdě já už jí skoro nedodržuji. Ani tak ne kvůli mé váze, tu jsem si udržela, protože jsem jedla hodně tučnou stravu, ale při běhání jsem cítila, že nemám energii a dělalo se mi mdlo. Ale ten nízkosacharidový chleba jsem pekla kvůli mamce, která podle toho jede a je spokojená. Souhlasím, že každý by měl hlavně poslouchat své tělo, já jsem spíš na ten sport a normální plnohodnotnou zdravou stravu. Mě ani vegetariánska strava nesvědčila. Jeden čas jsem po shlédnutí dokumentu o masném průmyslu přestala jíst maso a po měsíci jsem s tím sekla, protože jsem neměla vůbec energii a spala jsem za pochodu. To moje kamarádka je raw veganka a jogínka no a prý má mnohem více energie teď když nejí maso, protože to jí zanášelo organismus. Když jsem byla u ní na týden na návštěvě, tak mi teda připravovala ty její pokrmy a já jsem po týdnu z toho začala zvracet a byla mi pořád zima :lol: na mě tyhle vychytávky ve stravování moc nefungujou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí