IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
17.5.18 17:54

@elizcooper no ona chtěla pro malého speciální značku: Petit Bateau. Není to to nejdražší ale ani nejlevnější.. ale každopádně Paříž je nesrovnatelně drahá, co se týče bydlení a stravy. Oblečení se dá sehnat levně třeba v H&M nebo Zaře, ale jinak taky to jsou pěkné palby. Já trochu očekávám, že nám pak něco po malým dá, pokud se tedy nerozhodnou pro druhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.5.18 17:57

@Lasislava1 ahoj a hodně štěsti, ať se zase zadaří napoprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.5.18 18:00

@danaet neboj, určitě ti DV vnucovat nebudou, to by tě mohlo psychicky nalomit, protože by to mohlo vypadat, že nevěří v to tvé embryo. Jednou jsem přišla na transfer a měla jsem prázdný močák, tak doktor na ultrazvuk neviděl pořádně mojí dělohu a já jen prohodila, že příště se polepším a on se rozlobil, že nechce slyšet žádné příště, že se povede a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 18:18

@elizcooper jj, mame i fotky i video :) nemuzu se na to nase zlaticko vynadivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 18:28

@edika85 to nevim, zda to jde zjistit jinak - sestrenka sla ale na laparku kvuli odstraneni srustu…ale ta mela hodne bolestivou menzes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 18:30

@danaet to budeme drzet pesti, aby mebzes nedorazila…uz abys mela KET za sebou…je urcite velka sance uspechu, kdyz je embryjko geneticky v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 18:32

@Lasislava1 a v jakem tydnu tehu jsi byla na 4D utz? Ale je fakt, ze si mala asi bude uz taky dost podobna…jeste jsme mozna mohli jit az tak za 2 tydny, ale tady objednavaji zpravidla na 27. tyden…ze je to optimalni - vyvoj ku velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.5.18 19:21

@edika85 Děkuji, kéž by. Jen jsem nervozní z toho, že po tom odsátí cyst, nevím, kdy budu moct začít se stimulací :think:
@Akulínek85 Okolo toho 27tt jsem byla. A říkala jsem si, kdo ví, jestli tak bude vypadat a fakt jo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 19:59

@Lasislava1 taky jsem zvedava, ale je tak roztomila :) ze doufam, ze uz si bude podobna…tak po odsati cyst by to chtelo zacit stimulovat asi co nejdriv, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
17.5.18 20:44
@Akulínek85 píše:
@Lasislava1 taky jsem zvedava, ale je tak roztomila :) ze doufam, ze uz si bude podobna…tak po odsati cyst by to chtelo zacit stimulovat asi co nejdriv, ne?

My byli na ultrazvuku, tak bylo vidět, že je malej celej tatínek. A když se narodil, tak jsem ukazovala fotku paní na pokoji, tak hned, že je na chlapa podobnej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.5.18 08:42

@danaet: no člověka napadá všechno, to je jasné, ale oni to mají všechno správně označeno, nebooooj a raduj se! A co menzes, doufám, že mrcha nepřišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.5.18 08:45

@Lasislava1: jasan, mladica jak hrom! :lol: Mám jedináčka, holku v 1.třídě tož musím být mladica, to už mám na furt. A co malej, chodí do školky? Je raubíř? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.5.18 09:34

@edika85: i kdyby se rozhodli pro druhé tak třeba si oblečením můžete vypomoct, něco ti půjčí a než by jejich mimčo dorostlo, zase bys jim to poslala zpět. Tady v ČR jsou bezva bazárky třeba na nové věci z Anglie (ve městě máme) nebo i Lidlu se dají dobré věci pořídit. Teď tu jedna paní šije nádherné softshallové věci potom už pro ty batolata a předškoláky, školáky, zrovna jsem tam tento týden byla s dcerou ji nechat poměřit na bundu, ze všeho vyrostla a vybereš si jakou chceš a hlavně dcerka chtěla náprsní kapsu na zip z venku té bundy tak nám to paní ušije podle představ, pošlu pak foto až bude. Dcera je na růžovou (já nikoliv) tak si vybrala podle sebe. Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
18.5.18 09:35

@Akulínek85: ahojda, je to fajn sledovat tu prďolku už před tím než přijde na svět co? Ale věř tomu, že až se narodí tak vše ty fotky i záznam předčí. A co ta jména, bude to ta Petruška nebo jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.5.18 09:45

@elizcooper Tak to uřitě pošli. No já na růžovou taky moc nejsem, ale na dětech mi to nevadí. Jinak my tady máme docela fajn a levné oblečení v GAP pro děti, to je americká značka. Pak v Monoprix, to je něco jako u vás Tesco. Určitě toho je mnohem víc, ale já jak děti ještě nemám, tak jsem se po tom ani nesháněla. Když kupuju dárky kamarádkám pro děti nebo právě teď té švagrové, tak jdu do Petit Bateau, tam to obleční pro děti mají opravdu krásný a kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí