Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 Já ti rozumím, mě to trvalo týden, než jsem se z toho sebrala, když nám nevyšel poslední pokus. Ty máš teď
novou naději v podobě mrazáčku, který na tebe čeká. Věřím, že to teď bude to pravé ořechové. Mě vždycky vzali hned na další.
@edika85 holky že vás tady mám asi bych se zbláznila aspon takto se mužu pořádně vypovídat. s rodinou to tak nejde. nechápou co to je když člověk nemuže otěhotnět. tak to já asi půjdu taky hned když to půjde. a vydrží nám nějaký mrazáček.
@katerina1006 já jsem taky moc ráda, že se tady můžu ze všeho vypovídat. Kdo nezažil, nepochopí.. Taky si myslím, že tě vezmou hned. Hoď se do pohody a pak šup pro miminko. ![]()
@mamina2017 tak ja uplne podobu nevidim
ale spicatejsi nosik asi bude mit po nas obou…jinak asi od kazdeho neco…
@elizcooper no zatim jmeno stale nemame…manza toho ma tedka hodne, tak jsem uznala, ze do cervna ho necham v klidu a pak bychom meli zacit shanet a zarizovat veci. Jeste nemame nic…
Někdy jsou děti namíchaní a někdy jsou i podobní na nějakou/kého prapra
geny jsou svině
![]()
@danaet a po transferu zkus jist grepy…ja se tedy snazila dodrzet alespon 2 dny odpocinku a polehavat…a par dni si nedavat horkou koupel - na to si musim davat pozor celou dobu - ptze jinak horkou koupel miluji…a zobala jsem kyselinu listovou…o cevenem vinu jsem slysela - kor kdyz nekomu dostatecne nedorusta…ale s alko bych to neprehanela
spis jen na uvolneni…ja tedy alkoholu uz nekolik let moc neholduji - jsem grogy z jedne sklenky vina
@Lasislava1 vsak uz se Ti to take blizi
a nechate si zavest 1 nebo 2 embryjka?
@mamina2017 tak pozname, do koho podobou pujde…
Hlavni je zdravi
krasna pro nas bude zrejme tak nebo tak ![]()
@katerina1006 pry je v dnesni dobe 95% uspesnost pri rozmrazovani - tedy tou novou metodou, kterou jiz vetsina center vyuziva…takze krome toho, ze je mi moc lito, ze Ti nevysel minuly pokus, tak to dalsi embryjko uz proste bude
vitezny bojovnicek…a zkus si zajit pred transferem treba na masaz…pekne se uvolnis fyzicky i psychicky
Každá maminka si myslí, že to její miminko je nejkrásnější, i kdyby bylo fialový, křivej nos a každé ucho jinak vysoko… ![]()