IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
16.5.18 23:14

@danaet Haha v pohodě, myslela jsem si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 23:16

@Akulínek85 laparku mi tady dr nesoporucil, prý to u mě na endiometrózu nevypadá, ale nevím, jak si tím muže byt jist. Možná to nechce, protože je to invazivní. Uvidím, možná ji podstoupit v ČR. Teď si počkám na výsledky těch zbývajících vyšetření a pak se rozhodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 08:15

@edika85 no mne laparka endometriozu zrejme vyvolala - ptze po prvni jsem ji v nalezu nemela a pri druhe uz ano - nekdy se po operacich zacaji ty srusty vytvaret - takze nevim, zda bych tam sla jen na vysetreni…ale zase pokud bys ji mela, tak muzou ty srusty rovnou odstranit - to delali pred ivf sestrence, jinak by pry neotehotnela…u kazde je to proste uplne jinak. Nejhorsi je, ze se pak clovek musi rozhodnout stejne sam za sebe - lekari jen doporucuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.5.18 08:20

@danaet tak to by Ti meli rict :palec: a uz se budes jen tesit…a pak sledovat, jak oekne roste… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.5.18 11:10

@edika85: hojky, 200 EUR za pár triček a dupaček? Šmarjá, tak ve Fr je asi draze. No tady to holky dělají tak, že ty věcičky po dětech zase někde na bazárku prodávají dál, když nejsou zničené. Aby se ti aspoň něco vrátilo. Švagrová koupila pro dvojčata kočár po jedněch dětech za 5000 Kč, měla jej půl nebo 3/4 roku a za stejnou cenu zase prodala dále. Já teda musím říct, že my měli kočár do 4 let, kupovali jsme jej nový trojkombinaci, ale byl fakt využitý do maxima. Neteř od přítele má chlapečka ročního a ten jí už nechce v kočárku být, nikde se s ním moc na dlouho nedá jít, musí jej nosit v šátku nebo nosítku, ale co se dá dělat, každé dítě je jiné. Moje tedy naštěstí kočár milovala. Kdy čekáš další výsledky těch vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.5.18 11:11

@danaet: gratuluji ke zdravému embryjku a moc a moc a neskutečně moc Ti držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
17.5.18 11:24

@Akulínek85: Ty jo, za nás ještě 4D nebylo (r.2011) tak to musí být skvělé. A máš z toho i nějaký zázname nebo fotku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.5.18 14:48

@edika85 muj doktor taky laparku nedoporucuje, rikal, ze je to drasticky zakrok a v dnesni dobe se snad ani nema delat. Ale tezko rict. Urcite mnoha zenam pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.5.18 14:51

@Akulínek85 taky myslim, ze mi to reknou. Jen doufam, ze se vyhnou komentarum na to, ze je jen jedno a ze mi nebudou vnucovat darcovska vajicka. Ted se jen modlim, abych do pondelka nedostala menzes, aby se stihl Ket naplanovat a nemuselo se to o cely mesic posouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
17.5.18 14:52

@elizcooper dekuji moc :-). Mam teda trochu paranoidni myslenky, aby mi pak vlozili to opravdu zdrave a ne jedno z tech spatnych. Ale to uz z toho blaznim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.5.18 15:28

@elizcooper Tss, taky mladica :pankac: Děkuji za přivítání. Už at je 30, vše mi odsají a hurá do toho. Snad se povede, jako tehda..
Holky, při stimulce chilli papričky, pít vodu s citronem, po Etu, Ketu ananas, nebo grep :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.5.18 15:29

@danaet NO jedno zdravé embryo a hned z toho bude miminko, věřím tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.5.18 15:29

@Akulínek85 Taky jsem byla na 4D ultrazvuku a jde tam dost vidět, malý když se narodil, tak vypadal, jak na tom ultrazvuku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.5.18 15:31

@danaet To je pravda, teď se doporučuje to odsátí, na které jdu já.. Ale asi záleží, jaký typ cysty to je :nevim: Jinak na laparce s cystama jsem byla 3× :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.5.18 17:46

@Akulínek85 no ale já myslela, že právě až na laparce zjistil, jestli tam jsou srusty a endometrioza. Nebo se to dá poznat i jinak krom bolestí při ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí