IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
16.5.18 14:44

@katerina1006 no presne. Kdybych se neozvala, tak bych treba ani pristi cyklus nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 14:45

@elizcooper napínají mě tedy pořádně. Mají na všechno čas. Ta imunologii jí leží už na stole minimálně 3 týdny :zed: to jo, dětská výbava je strašně drahá. Mě stačilo, když jsme švagrové kupovali dárek pro malého a nechali jsme v obchodě za pár dupaček, triček a pyžamek skoro 200€.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 14:58

@danaet no tak hlavně máš teď jistotu, že embryjko, které budeš mít u sebe, je úplně zdravé a bude to bojovník :srdce: dneska mi na té biospii řekl, že mám dělohu v jiné poloze nebo co? Stalo se ti to někdy? Mě to teď vrtá hlavou, jestli jsem si ji nepřekroutila třeba tou hormonální jógou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.5.18 14:59

@edika85 tak hlavne, aby pristi utery uz jsi vedela vysledky…ale to cekani je desne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.5.18 15:04

Jinak jsem dneska byla na 4D ultrazvuku a tedy holky :hug: uronila jsem i slzy, videt prdolku, jak cca bude vypadat je fakt pecka…nastesti se i pekne ukazovala a neco si porad vypravela :) pry bude asi upovidana po mne :srdce: takze az se budete rozhodovat, zda na 4D utz jit ci nejit (neni to hrazeno pojistovnou), tak za me jasne ano…sice rano jsme se s manzou hned rapli, ptze jsme jeli pozde, ale na utz se vse smazalo a i manzovi se utz libil. Uz abyste meli prdolky u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 15:09

@Akulínek85 jo jo. Uz se na KET tesim. Snad to uz ted opravdu vyjde. Vim, ze embryjko je kvalitni a zdrave. A snad bude prat stesti, aby se i chytlo. No treba ji tak mas celou dobu a jen az ted se zminil. Ja mam delohu trosku zaklonenou, ale neni to nic neobvykleho ani problematickeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 15:24

@Akulínek85 Jé to musel být zážitek! :) Kdyby se nám zadařilo, tak bych taky neváhala a na ten 4D šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 15:25

@danaet no nijak se nad tím nepozastavil, tak asi to je normální. Mě jen napadlo, jestli to nemůže být z té hormonální jógy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 15:53

@edika85 to si nemyslim. Treba ji mas tak fakt celou dobu a jen ted se to behem tehotenstvi zvyraznilo. Nebo to poznamenal az ted, aby rec nestala :-D. Urcite to nicemu nevadi, to by ti hned rekl. Kdyby jsi se chtela nahodou foteckou pochlubit, tak sem s ni :-D. Ja mam tyhle fotky rada, i kdyz jsem zatim nemela prilezitost mit svoji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.5.18 16:20

@danaet jej ty si mě asi pleteš s akulinkem viď? :lol: já těhotná nejsem, ale tu dělohu mám prý jinak položenou než predtim. Asi se to občas stává, nebudu se tím zabývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 16:34

@edika85 :-D jsem se prehledla. To vis, cvakam to na Samsung galaxy s3 mini. Potrebovala bych vetsi displej :-D promin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.5.18 16:57

@edika85 ale tak pri ivf by jinak zaklonena deloha nemela snad vadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.5.18 16:58

@danaet je super, ze alespon to jedno embryjko je zdrave a urcite se uchyti…bude to vitezny bojovnicek :hug: uz abys ho mela v brisku…me ted mala pekne kope :) asi vas vsechny zdravi a tesi se, ze budou brzy dalsi miminka v brisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.5.18 17:02

@edika85 a kdy Te ceka ta laparka? Mne delali laparku 2×, ale kvuli odstraneni vejcovodu…to si pak chvili pobudes doma, ne? Kamosce delali laparku na zacatku roku a po cca 2 mesicich pauzy je pry super otehotnet…tak ted se kamoska taky snazi o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
16.5.18 19:33

@Akulínek85 jj. Dekuji. Uz se na KET tesim. V pondeli se jdu domluvit na postupu. Treba mi i rekne pohlavi, at se muzu tesit jeste vic :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí