Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 no presne. Kdybych se neozvala, tak bych treba ani pristi cyklus nestihla.
@elizcooper napínají mě tedy pořádně. Mají na všechno čas. Ta imunologii jí leží už na stole minimálně 3 týdny
to jo, dětská výbava je strašně drahá. Mě stačilo, když jsme švagrové kupovali dárek pro malého a nechali jsme v obchodě za pár dupaček, triček a pyžamek skoro 200€.
@danaet no tak hlavně máš teď jistotu, že embryjko, které budeš mít u sebe, je úplně zdravé a bude to bojovník
dneska mi na té biospii řekl, že mám dělohu v jiné poloze nebo co? Stalo se ti to někdy? Mě to teď vrtá hlavou, jestli jsem si ji nepřekroutila třeba tou hormonální jógou ![]()
@edika85 tak hlavne, aby pristi utery uz jsi vedela vysledky…ale to cekani je desne…
Jinak jsem dneska byla na 4D ultrazvuku a tedy holky
uronila jsem i slzy, videt prdolku, jak cca bude vypadat je fakt pecka…nastesti se i pekne ukazovala a neco si porad vypravela
pry bude asi upovidana po mne
takze az se budete rozhodovat, zda na 4D utz jit ci nejit (neni to hrazeno pojistovnou), tak za me jasne ano…sice rano jsme se s manzou hned rapli, ptze jsme jeli pozde, ale na utz se vse smazalo a i manzovi se utz libil. Uz abyste meli prdolky u sebe ![]()
@Akulínek85 jo jo. Uz se na KET tesim. Snad to uz ted opravdu vyjde. Vim, ze embryjko je kvalitni a zdrave. A snad bude prat stesti, aby se i chytlo. No treba ji tak mas celou dobu a jen az ted se zminil. Ja mam delohu trosku zaklonenou, ale neni to nic neobvykleho ani problematickeho.
@Akulínek85 Jé to musel být zážitek!
Kdyby se nám zadařilo, tak bych taky neváhala a na ten 4D šla.
@danaet no nijak se nad tím nepozastavil, tak asi to je normální. Mě jen napadlo, jestli to nemůže být z té hormonální jógy.
@edika85 to si nemyslim. Treba ji mas tak fakt celou dobu a jen ted se to behem tehotenstvi zvyraznilo. Nebo to poznamenal az ted, aby rec nestala
. Urcite to nicemu nevadi, to by ti hned rekl. Kdyby jsi se chtela nahodou foteckou pochlubit, tak sem s ni
. Ja mam tyhle fotky rada, i kdyz jsem zatim nemela prilezitost mit svoji ![]()
@danaet jej ty si mě asi pleteš s akulinkem viď?
já těhotná nejsem, ale tu dělohu mám prý jinak položenou než predtim. Asi se to občas stává, nebudu se tím zabývat.
@edika85
jsem se prehledla. To vis, cvakam to na Samsung galaxy s3 mini. Potrebovala bych vetsi displej
promin
@edika85 ale tak pri ivf by jinak zaklonena deloha nemela snad vadit…
@danaet je super, ze alespon to jedno embryjko je zdrave a urcite se uchyti…bude to vitezny bojovnicek
uz abys ho mela v brisku…me ted mala pekne kope
asi vas vsechny zdravi a tesi se, ze budou brzy dalsi miminka v brisku ![]()
@edika85 a kdy Te ceka ta laparka? Mne delali laparku 2×, ale kvuli odstraneni vejcovodu…to si pak chvili pobudes doma, ne? Kamosce delali laparku na zacatku roku a po cca 2 mesicich pauzy je pry super otehotnet…tak ted se kamoska taky snazi o mimi.
@Akulínek85 jj. Dekuji. Uz se na KET tesim. V pondeli se jdu domluvit na postupu. Treba mi i rekne pohlavi, at se muzu tesit jeste vic
.