IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
6.5.18 19:16

@edika85 v CR Ti k miminku urcite pomuzou - jedna pani doktorka tady rikala, ze je to u kazdeho spis otazka casu a penez, nez ze by se to nepovedlo…tedy v pripade, ze ma zena porad reprodukcni organy…kor do 40 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
6.5.18 21:11

@Akulínek85

že odbočuji.. už máte vybrané jméno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.5.18 08:18

@mamina2017 jeste ne, nejak to momentalne neresime :) jeste jdeme pristi tyden na dalsi ultrazvuk, tak pockame, zda nam potvrdi znovu holcicku. Pro kluka mame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.5.18 08:54

Akulinek85: ty asistentky bývají skvělé, jsou fakt citlivé a mně odvedla celý porod asistentka, doktorka přišla nakouknout až na konci porodu a shodou okolností měla ta doktorka shodné křestní jméno jaké jsem pak dala dceři :lol: ale né kvůli doktorky, to už jsme měli vybráno dříve. Tak je fajn, že máš s asistentky (i když ono je jich tam určitě více) a z prostředí dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.5.18 09:05

Edika85: Ahojky, je ti už líp? Nevěš hlavu. Je pravda, že na doktorovi asi hodně záleží. Když jsme my chodili na kliniku, příteli taky moc nesedla doktorka ke které jsme chodili (má celkem odhad na lidi). Taky se mu zdálo, že nás do určitých věcí tlačí a že je to o businessu. Já chtěla jít taky do všeho po hlavě, přítel je spíše opatrnější. Ty vyšetření budeš absolvovat ve Francii nebo v ČR? A pak IVF zkusíte v ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.5.18 09:07

@danaet: díky za potvrzení souvislosti bolesti zad s psychikou. V pátek jsem byla u našich, taťka je malinko lepší, má ještě asi 5 injekcí na záda a pak se uvidí. Navíc do toho mu trhají ty zuby…Tak už příští týden bys mohla mít výsledky že ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
7.5.18 09:10

@katerina1006: ahoj, já měla 3.5. sraz z kolegy z bývalé práce a právě jsme seděli venku v zahrádce a pak se začalo zatahovat a lilo jak z konve. Dva kolegové tam byli na kolech tak museli počkat až přestane pršet, já jsem pak některé odvážela autem a to jsme původně přemýšlala, že bych taky jela na kole. Ale druhý den v práci jsme se bavili, že to šlo asi jenom v nějakých pásech nebo lokalitách ten déšť jelikož cca 15km na jednu stranu a asi 3km na druhou od nás prý nespadla ani kapka. A co u vás, pršelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
7.5.18 09:48

@elizcooper njn, tatinek si to vybira v plne palbe. To se muselo nejak projevit. Psychika dokaze ovlivnit celkovy zdravotni stav. Blokady krcni patere, koprivky, migreny, zaludecni neurozy atd. Je treba hledat souvislosti a videt to v sirsim meritku. Taky i opacne od patere toho jde spousta. Osobne znam 2 pani, kterym jsem pomohla masazi od nespavosti. Obe tvrdily, ze maji spatne spani odjakziva a proste nenaspi vic nez 2-3 hodiny a migreny do toho. Ja jim rikala, ze to jde od patere a namasirovala jsem je (nebylo to za penize, nikdy jsem se tim nezivila). A obe ziraly a nechapaly, ze tu noc po masazi spaly 8-9 v kuse. Taky jedna znama si postezovala jeden den, ze se ji spatne dycha. Tak jsem ji rekla, ze se ji mrknu na pater a namasiruju ji. Pohmatem jsem pak nasla bulku kousek pod lopatkou a rozmasirovala jsem ji a potize s dychanim prestaly. Jj. Dneska je to uz 2 tydny, co cekame na vysledky PGS a geneticka rikala, ze to trva 2-3 tydny. Takze teoreticky muze byt vysledek kazdym dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
7.5.18 10:05
@Akulínek85 píše:
@mamina2017 jeste ne, nejak to momentalne neresime :) jeste jdeme pristi tyden na dalsi ultrazvuk, tak pockame, zda nam potvrdi znovu holcicku. Pro kluka mame :)

My měli hned jasno s holčičkou a to dlouho před tím než jsem otěhotněla. Kluka můj chlap neřešil, pač si myslel, že u nich v rodině umí jen holky ;) A ejhle, to bylo překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
7.5.18 10:07

@edika85 urcite se z toho dostanes. To je jen reakce na aktualni nezdar. Neplas hlavne. Je mi jasne, ze je to pro tebe momentalne nepredstavitelne, ze bys dite nikdy nemela. A tato obava je prirozena, ze ti vyvstanula na mysli. Zkus tu myslenku ale prijmout. Ne jako fakt, ale jako moznost, ze se to muze stat. Zkus v tom najit i vyhody. Je mi jasne, ze je to pro tebe momentalne nepredstavitelne a ze si asi klepes na celo, proc ti toto rikam. Neni to pro to, ze bych verila, ze deti mit nebudes. Vim, ze je mit budes. Ale jsem presvedcena, ze jakmile se jako zena smiris vnitrne i s tou variantou, ze treba by te cekal i zivot bez deti, tak se celkove uvolnis a nebudes v takovem stresu z toho, ze kdyz se dalsi pokus nepovede, tak to bude konec sveta. A kdyz budes uvolnenejsi, tak to treba bude ku prospechu veci. Dostaly jsme takto rozdane karty a o deti musime bojovat vic a neni to nase vina. Tak to proste je. Delame pro to vsechny maximum. Jestli se obvinujes, tak to nedelej. Nemuzes za to, jak to je. Nedela to z tebe neco min. Prijmi to. Uklidni mysl a pockej az budes mit vysetreni za sebou. Budes vedet vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.5.18 18:23

@mamina2017 :) ja jmena resila driv hodne, ale dokud to nezacne resit manza, tak si davam pohov :) holt kdyztak dam mnou vybrane, kdyz se nevymackne :) ale jeste mame snad cas :srdce: tedka nejak moc nestiham - jsme bud nekde po navstevach nebo jsem v praci nebo navstevy u nas…a mezitim uvarim, poklidim a den je pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.5.18 20:09

Ahoj holky, všechny vás zdravím a děkuji za povzbuzující zprávy, moc mi pomohly :hug: Teď jedu z hysteroskopii a vše je podle doktora v pořádku. Příští týden mě čeká ještě odběr sliznice a pak už jen počkat na výsledky z imuna a genetiky a podle toho se rozhodneme co dál.
@Akulínek85 Moc mě mrzí, co tě potkalo a máš pravu, že já tu brečím nad negativním testem, ale mít pozitivní test a miminka se nedočkat musí být mnohem horší. Jenže zase si říkám, že kdybych měla alespoň ducha na testu, znamenalo by to, že embryo bylo dostatečně silné na to, aby se chytlo. U mě to ale bohužel opravdu vypadá na nekvalitní embrya.
@elizcooper Ano vyšetření teď budu mít z velké části tady, je to snazší i kvůli práci. Jen imuno a genetiku jsme si udělali v Praze. No do dalšího IVF asi půjdeme v ČR, ale až budeme mít výsledky ze všech vyšetření. Já musím říct, že můj doktor je fakt sympaťák, o tom žádná. Ale přijde mi, že nijak se nesnaží porozumět mému tělu. Holt já nereaguju tak jak jiné ženy na ty samé hormony, tak by mi měl dát jiný protokol a ne to pořád svádět na moje vaječníky a na to, že jsem hubená (což jsem byla celý život a bez žádných zdravotních problémů). A ta vyšetření jsem si musela vyloženě vydupat. Třeba nic nenajdou, ale já budu o dost klidnější, že jsme něco nepřehlédli.. Můj přítel je hodně opatrný v podnikání, ale s doktorama to moc neumí. V Praze mu doktorka jmenovala všechny možné vyšetření a léčby s nadstandartama a on by jí odsouhlasil úplně všechno, je aby se nám konečně povedlo otěhotnět. :lol:
@danaet Máš pravdu, potřebuju se trochu zklidnit a zaměřit se na něco jiného, ale ty hormony se mnou dost zametají a někdy ty emoce nezvládnu. Dneska je mi ale mnohem líp, zase mám chuť začít bojovat. Taky mě povzbudila ta hysteroskopie, i když jsem předtím trochu doufala, že něco najde a konečně budu mít odpověď na naše nezdary, ale pak když mi řekl, že dělohu mám úplně v pořádku, tak se mi ulevilo. A co ta tvoje embryjka? Už vám volali z genetiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
8.5.18 10:24

@edika85 tak to mam radost. Je supr, ze hysteroskopie dopadla v poradku a vehnalo ti to nove sily :-). Nam zatim jeste embryolozka nevolala, takze stale cekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.5.18 10:30

@danaet držím palečky at jsou jen dobré zprávy. já jsem 6 den po et a žádne příznaky ani tuk. je 4 den křeče v podbříšku a to je jediné co bylo a tted ani tuk. ani břicho ani prsa prostě nic. tak se smiřuji že to bohužel na první pokus s darovanými nevyšlo. :( no prostě cítím prázno. :(. no máme 2 mrazáčky tak se snad povede ket tedy pokud se to dobře rozmrazí - jinak je konec. 10.6 mi bude 39 a manžel jako samoplátce jít chtít nebude :( tak snad ten ket vyjde nebo budu bez dětí manžel má s prvního manželství 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
8.5.18 12:39

@katerina1006 ty priznaky muzou byt az pozdeji. Kdy budes testovat? A ty zbyle mrazacky bys vkladala najednou, kdyby to ted nevyslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí