Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 dneska jen kureci maso s brokolicovou omackou. Tak to jsi pracovne uz svobodna zena
. Zatim se nenudim. Porad je co delat. Dneska si jdu na prochazku a vyzvednout vitaminy v lekarne. Budu jeste pect chlebik. Mam rozkoukany serial Miliardy a rozectenou detektivku a rozkresleny obraz. Nastesti mam tentokrat na nemocenske hned od zacatku vychazky. Coz jsem minule nemela a bylo to dost na palici. Ted si vic uzivam.
@danaet mnam brokolicova omacka
my meli zapecene sunkofleky a salat. Ted jsem se vratila z akupunktury - venku je tedy desne dusno…uz jsem rada, ze jsem doma
@Akulínek85 jo jo. Napodobne
Pekelne vedro, letni pocasi. Trocha deste by prirode prospela. Jsem rada, ze bydlime v cihlovem byte. Velmi prijemne klima doma ![]()
@danaet tady tedka prsi…bylo to potreba…ale zitra jdeme na grilovacku, tak snad prset uz nebude
ted cekam, az namnza nakraji ananas
zase mam hlad
@Akulínek85 u nas taky prselo a padaly kroupy. Dneska je celkem skarede, ale priroda to potrebuje. Bylo hrozne sucho. Dneska jsem jen pouklizela, navareno mam ze vcerejska a relax. Jeste max tyden a budu mit vysledky PGS. Uz se to blizi.
@danaet držím palečky at jsou výsledky v pořádku.
holky tady u nás už nepršelo 3 týdny a je tu sucho jak nevím co. už taky bychom potřebovali pár kapek tak když bude u vás pršet tak nám pár kapek pošlete ![]()
@katerina1006 a jak se citis s bobankem v brisku? Odpocivas? V noci tady byla bourka a lilo…prdolce se to ale vubec nelibilo…kopala o 106
@Akulínek85 no cítím se krásně. ale nic mi není bojím se že se nechytl
vím je to jen 2 dny. ale nemám vůbec žadné bolesti ani po práškách prostě nic. připadám si jak kdybych nebyla vůbec na ET
. odpočívam jen dělám jen samé lehké domací práce.
a venčím našeho zlobivého psa ![]()
Dekuji holky
@katerina1006 myslim, ze je jeste brzy na pocity. To teprv prijde. Ja je treba po KETu mela myslim kolem 5-teho dne po transferu. Uplne mne pichalo v podbrisku pri chuzi. A stejne z toho vubec nic nebylo
. Hcg bylo 0. Takze asi to vubec neni smerodatne. Uvidis za par dni na testu ![]()
@danaet jo jo já vím. ale test bych si chtěla udělat až den před krví a nebo vůbec a rovnou na krev.
no uvidíme ale fakt vůbec nic. no mám pocit jak kdyby to fakt nevyšlo. vždy tak 8-9 dní před ms mě studí dole. a to mám ted. tak si fakt myslím že to bohužel nevyšlo. no nebudem házet flintu do žita a uvidíme co s toho bude ![]()
@katerina1006 tak si zkus dat teplou sprchu - ne horkou - at prdolu neuvaris, ale tepla by Ti mohla udelat dobre a navic teplo dela pry prdolum dobre - hlavne mit zahratou delohu.
@katerina1006 ja jsem si nahrivala bricho i po transferu, diky akupunkture vim, ze mam problemy s prochladnutim delohy, tak ji proste zahrivat a to i jidlem - prevazne by se melo jist teple jidlo…za zkousku to stoji ![]()
@danaet ja jdu odpo do byvale prace zaucovat novou pani a pak jedeme s manzou ke znamym grilovat
tak jsem dopo pekla jablecny kolac, aby bylo i neco ke kave
k obidku jsme meli tortilku s masem a zeleninou a byla to mnamka…