Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblizeq parada
tak to uz jen oznamovat okoli radostnou novinu ![]()
@danaet tady to citronovou prichut nemelo - fakt jen sladka vlazna tekutina - taky mi pani rikala, ze to nesu prekvapive dobre, ze je tam plno maminkam spatne…porad me chodila kontrolovat do cekarny…ted jeste ty vysledky…
@edika85 presne tak - jeste ty vysledky…Je prima, ze ten zvyseny prolaktin chteji konecne resit…ale porad je nadeje, ze to nebude poteba ![]()
@Akulínek85 Tak tos měla dobré. To co jsem měla já, bylo podle mne dochucené kyselinou citronovou, byl to humus.
@danaet dneska jsem si privstala a uz kuchtim obed
zelninovou polevku s prevahou porku a pak bude kuskus se zeleninou a opecene masicko
uz ted mam na to chut…Co budes varit ty?
@Akulínek85 Dobrotky samé. V pórkové polívce miluju parmezán. My máme dneska kuřecí játru na cibulce a bylinkách a k tomu zeleninku. A zítra budu dělat segedín, mám zelí kysané z dm (je supr, obsahuje jen zelí a sůl a je bio; jsem ráda, že už v dm drogerce mají i toto, je v sáčku, při čtení obsahu běžně dostupných kysaných zelí v obchodě, mne braly mrákoty, co tam zvládli nacpat) a masíčko do toho bude bio hovězí z farmy. Tak na to se už těším, protože ani nepamatuju, kdy jsem toto jedla naposledy.
@danaet a to budete mit segedin bez prilohy? Ja kysane zeli moc nemusim, jen zelnaky z nej zboznuji. Ja davala do zeleninovych kremovych polevek take ruzne syry nebo navrch, ale ted to spis zakapnu jen lanyzovym olejem a k tomu krutonky…ale parmezan je super zalezitost o tom zadna ![]()
@Akulínek85 jj. Bez prilohy. My prilohy jime jen v zeleninove podobe. Coz u segedinu je zbytecna zalezitost.
@Akulínek85 no ja nevim. Mi to uz prijde syte ty jidla. Zahustuju vetsinou cuketou. Ale nehubnu, vaha se celkem drzi stejne. Ale klidne bych jeste nejake to kilo dolu brala.
@danaet hlavni je, ze se citis dobre…my tady ted meli znamou s petimesicni holcickou
roztomila, je dost buclata ![]()