IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
24.4.18 10:17

@danaet já jsem hrozně v tomhle rozpolcená. Říkám si, že par měsíců bych si měla dát pauzu a psychicky se trochu dat doporadku. No ale a druhou moje netrpelivost a strach z toho, že se to časem určitě jen zhorší, mě strašně užírá a bojím se, že psychicky mi to moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.4.18 10:22

@edika85 cekani je desne ubijejici, mne rekl doktor po minulem mimodeloznim, ze mame pockat pul roku a bylo to sice desne, nicmene jsem se mezitim snazila delat vse mozne pro to, aby to pak klaplo…sli jsme do car opravdu az po pul roce, i kdyz jsem kolikrat to cekani chtela vzdat…

Příspěvek upraven 24.04.18 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.4.18 10:23

@Akulínek85 promiň, teď moc nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.4.18 10:25

@edika85 seklo se mi to, tak jsem prispevek upravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.4.18 10:35

@Akulínek85 no prave. Mě taky pořádá napadá, co když další transfer by klapl a já to oddalila o dalších 6měsicu. Holky mé svagrové se před týdnem narodil chlapeček a den co den nám posila fotky miminka a ja to vždycky obrecim. V sobotu jsem šla vybírat hračky a oblečky pro malyho a co myslíte? Další slzave údolí.. Hrozne mě to uzira, ona před rokem neměla ani přítele a dneska už ma v náruči krásného chlapečka. Přeju ji to, ale přála bych si, aby i na nás se už konečně usmalo štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.18 10:53

@edika85 ja to mela se svagrovou podobne :) ale je fakt, ze jsem se na neter spis fixla :) pak se ji stihnul narodit jeste synovec a to jsem uz byla vyrizena, ze my stale nic a oni uz druhe…ale ted zacinam byt rada, ze maji uz deti vetsi a nase miminko bude mit zase tu miminkovskou peci i od nich :) neter uz se na miminko moc tesi :srdce: hladi mi brisko a vymysli jmena…

• Citovat
  • Upravit
1305
24.4.18 10:54

@edika85 to anonymni bylo ode me…nejak mi to dneska blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.18 11:11

@edika85 Jé, teprv pátý den. Počkej ještě. Takový desátý den bych brala až test jako směrodatný. Aspoň tak to beru u sebe. A kdyby nic, tak uvidíš. Rozhodně si dej měsíc pauzu. Uklidníš emoce a koukneš na to s odstupem. Pokud se po měsíci budeš cítit na další pokus, tak do toho jdi. Pokud se rozhodneš zaměřit na své tělo, stravu, vitamíny a teprve pak do toho jít, tak bude asi líp. Kvalitu vajíček i spermií ovlivňujeme v 90-ti denních cyklech, takže by jste se mezitím mohli pro další pokus na to zaměřit. A zatímco budete pracovat na tomto, tak se snažte klasicky a třeba to vyjde i tak. A i kdyby ne, tak budete hezky připraveni na nový pokus. No v mém okolí se rodí jak na běžícím páse, tomu se holt člověk neubrání. Kdysi jsem jezdila do práce v autem s kolegyněmi. Prostřídaly se mi, ale 4 z nich už jsou na mateřské s druhým dítětem a já stále nic. To je holt život. Ale my si pak to mateřství tak krásně užijeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.18 11:19

@edika85 a neboj, pokud pro to něco uděláš, tak se to časem jistě nezhorší. Podívej na mne, časem se to zlepšilo tak, že se doktor nestačil divit :-) A třeba by se to zlepšilo daleko víc, kdybych vynechala kafe a přidala víc pohybu. Ale jsem jen člověk, ne stroj :D U mne třeba to ale beru jako poslední pokus IVF, tak snad nějaké embryjko bude vhodné k transferu. Pokud ne, tak jsem skončila. Jednak jsme vyplýtvali úspory na ty 3 IVF a 6 iui, ale o to by nešlo. Zase bychom našetřili. Ale už se mi do toho nechce zase jít. Už bych asi spíš šla cestou toho stroje s omezením kávy a přidáním více pohybu, aby to šlo třeba přirozeně. A buď by to časem vyšlo, nebo holt ne. Nechce se mi IVF koloběhem trávit kus života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.4.18 12:23

@danaet no s tim uzivanim bych to brala s rezervou :) ja zatim do faze uzivani si nedospela…vdecna jsem tedy maximalne i tak, ale treba ostatni holky kolem me mely fakt pohodove tehu a ja jsem stale jak lemra…i kdyz uz nastesti bez :poblion: pohyb tedy nedavam skoro vubec - po pul hodine na prochazce snecim tempem jsem kaput…spani des bes…dycham a funim vic nez duchodci. Sportovec jsem nikdy nebyla, ale ze budu az takova hajsinka jsem necekala. Takze holky nabirejte sily dokud to jde - pak uz se to dohani opravdu spatne. Pred tchanovci a svagrovou si prijdu jak nejvetsi padavka, protoze svagrova jeste snad v 9. mesici lezla na horolezecke stene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.4.18 12:33

@edika85 5. den by byla spis velka nahoda, kdybys mela // na testu. Takze pockej treba do patku, pokud nedorazi mrcha, udelej si testik. Mne po transferu bolelo bricho spis z toho hyperstimulacniho syndromu a pak ta bolest ustupovala a pak jsem necitila taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.4.18 12:44

@edika85 zkus a hlavně v klidu. fakt 5 den je brzy. @danaet krásný počet at vše dopadne dobře.
já jsem dnes byla na kontrolním UTZ 11 den a sliznice 9. dárkyně bude mít OPu v pátek :dance: no prý jde vše jak má. tak manža musí darovat kamarády. a uvidíme jak to dopadne. nevím tedy kolik folikul má darkyně nějak jsem se zapoměla zeptat :zed: no nevadí aspon se nebudu nervovat.no a když vše půjde tak jak má tak transfer by mohl být středa čtvrtek pátek no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.18 14:03

@Akulínek85 no prave proto pisu o materstvi a ne o tehotenstvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.18 14:05

@katerina1006 tak drzim pesti, at jde vse jak ma a mas brzy embryjko u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.4.18 15:22

@Akulínek85 No u nás to bude asi složitější, protože náš vztah se švagrovou je dost chladný. Ale je možné, že jí to mateřství konečně změní.
Jo ještě malinkatou naději mám, třeba se opravdu stane zázrak. Když ne, tak počkáme do výsledků všech vyšetření, než půjdeme do dašího IVF. A možná i změníme centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí