Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet Pauzu si dám určitě, protože příští měsíc půjdu na hysteroskopii a chtěla bych i laparku. No a pak počkám na vysledky imuna a genetiky a podle toho se pak rozhodneme, co dál. Už zkouším tu nízkosacharidovku. Zatím to nedodržuji 100%, ale rozhodně jsem snížila denní příjem cukru a zvýšila tuky. Taky jsem si objednala ty vitamíny s D, vápníkem a hořčíkem.
U tebe se nebojím, tvé tělo krásně reaguje na stimulku, máte super počet embryií, fakt věřím, že mezi něma bude nejméně jeden šampion. Jinak já se hýbu hodně, donedávna jsem běhala 3×týdně a nepomohlo to. Dokonce mi doktor řekl, ať běhání omezím a přiberu na váze. Tak teď jedu podle jeho rad a stejně zatím bez výsledku. jo a kafe piju tak dvakrát za měsíc. Dávno jsem ho omezila, protože jsem měla problémy se spaním.
@katerina1006 jéé super zprávy!!!
Tak přeji co nejvíce embryií a brzké těhulkování ![]()
@edika85 no vidis. Treba se ted prcek ujme. Paty den je opravdu brzy na testy. Ale mas to dobre naplanovane, tak jak to mas naplanovane je to i rozumne. Pak uz musi byt kvalitni embrya, co se chytnou. Ja jsem na kafi zavisla. Jednak mi chutna a pak je to pro mne i takovy ritual ![]()
@edika85 pátý den snad čárku nikdo nemá, bud v pohodě
teď sem testila 6. den, protože sem ráno lehce zaspinila a to mě vyděsilo…A čárku sem si tam domyslela…8.den už byl duch..
Jinak já sem byla střelec, vždy jsme co nejdřív šla do dalšího pokusu, nedalo mi to čekat!!!během roku a půl 4 ivf.. sportuju; snažím se jíst zdravěji a tělo to zvládlo…držím ti palce, ať se čárka objeví ![]()
Náš zítra čeká screening, tak sem trochu nervózní…
@katerina1006 tak to je super
za chvili budes mit prdolku u sebe a budete se spolecne tesit z krasneho letniho pocasi…tak po opu Ti daji snad vedet, kolik je vajicek…
@koblizeq hodne stesticka na zitrejsi screening
jak Ti vubec je? Co brisko?
@Akulínek85 bříško už mi vykouklo
cítím se v pohodě, jen mi občas lehce píchne v břiše, ale nic dramatického
A špatně se mi spí, chodím pořád curat..
@edika85 to zni rozumne
ale tedka zkus myslet na to, ze se to proste povedlo…protoze kdyby ne - zklamana budes tak nebo tak, ale ty chvile kdy veris, ze je to v poradku Ti uz nikdo nevezme…delej vse jako bys uz tehotna byla…treba telo obelstis a miminko se umoudri a bude se drzet zuby nehty
@koblizeq to jsme na tom podobne s tim spanim
pijes v tehu kafe? Ja jen caro - na obyc kafe chut nemam. Zitra jdu na test glukozy, tak se taky celkem bojim - ted dost ujizdim na sladkem…
@katerina1006 a partnera mas ted doma nebo je zase v cizine?
@Akulínek85 před otehotnenim, hlavně v práci tak 3 denně..A někdy deset dnů po vložení našeho bobicka, mi začalo vyloženě smrdět…teď mi zas nevadí, ale nevyhledávám ho… piju hlavně vodu a na grilování nealko pivo…A bastim dost; sladký…dám si na co mám chuť..říkám si; že to pak vyběham..A první nabery cukru si měla v pořádku?
@koblizeq o naberech driv mi doktor nic nerikal, jenze to jsem nejedla temer nic - jak mi bylo zle…ted bastim o 106…nastesti uz cca tyden ci dva i zeleninu a ovoce - predtim mi z toho bylo soufl.
@Akulínek85 tak to teda uprimnou soustrast. Ja na glukozovy test byla loni v rijnu kvuli pcos, kdy cukrovka a inzulinova rezistence k pcos patri. Nastesti ja to mam v pohode, cukr v norme a inzulinovou rezistenci nemam. Ale ten humus roztok si uz nevymazu z hlavy. Rada zni. Snaz se to vypit rychle, pak to neni tak hnusne.
to byla rada zdravotni sestry, co davala mi, kdyz videla, jak mam problem to pozrit. Naivne jsem cekala maly kalisek roztoku. Ale pul litru husteho preslazeneho umele dochuceneho roztoku, to jsem necekala. Drzim pesti, at mas tenhle test za sebou co nejrychleji
@Akulínek85 je ještě v holandsku ale ve čtvrtek přijede. aby v pátek mohl darovat svoje kamarády ![]()