IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
24.4.18 17:19

@danaet no taky se netesim - kor nalacno…a pak cca 2 hod vydrzet nejist, coz nevim, jak zvladnu, bez snidane mi byva spatne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.18 18:11

@Akulínek85 snad to bude dobre. I kdyz ne zrovna prijemne. Prvne berou krev na hladinu cukru v krvi a podle toho jdes pak na test a nebo ne. Pokud je hladina v norme, tak doatanes pul litru brecky a po urcite dobe jdes zase na krev. Uz si to presne nepamatuju, ale myslim, ze tak nejak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.4.18 19:19

@danaet uz abych to mela za sebou a pokud mozno uspesne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.4.18 08:07

@Akulínek85 Tak snad už tu žbryndu máš vypitou a test dopadne dobře. Držím pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.4.18 12:48

@danaet ahojky, tak uz to mam za sebou…vysledky ale prijdou az doktorovi…to piti bylo celkem v pohode - jen cekat 2 hodiny bez jidla mi dalo zabrat. A nebot jsem sla rovnou i na odbery na hematologii, tak me pichali 4×, ale nastesti byla pani na odber mic sikovna. A super cekarna, kde si muzes lehnout na gauc a pak i napit - tedy po tech 2 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.4.18 13:22

@koblizeq tak co screening? Doufam, ze naprosto v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.4.18 13:51

@danaet jen je mazec, jak ta davka cukru ovlivni miminko - asi po 20 min zacala mala kopat a kope do tedka… :) Je pekne nabuzena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.4.18 14:12

@danaet Tak já zase všude čtu, jak je káva zdravá, že má spoustu benefitů, tak si říkám, jestli bych jí neměla zase pít. Ale je jasný, že všeho s mírou. No dnes mi volal doktor z endokrinologie, že mu přišly ty výsledky z odběrů (mě přišly emailem už v sobotu, tak jsem věděla, že mám zase zvýšený prolaktin a málo D) no a pozval si mě k sobě do ordinace, tak asi to chce řešit. Můj doktor se nad zvýšeným prolaktinem už v tom říjnu 2016 ani nepozastavil. Řekl mi jen, že jsem asi měla stresovou situaci před odběrem a to se na tom odrazilo. No tak uvidíme, třeba to je jeden z důvodů mé neplodnosti. Jo a včera jsem šla do speciálky nakoupit mandlovou a kokosovou mouku a psylium, že upeču nízkosacharidový chleba. No chci to rozhodně zkusit, tak jsem se nad cenou tolik nepozastavila, ale kdybych měla takhle jíst denně, asi bych měla za chvíli hluboko do kapsy. Jak ty to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.4.18 14:13

@Akulínek85 to je skvělé, že to už máš za sebou. Tak hlavně, aby výsledky dopadly dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.4.18 14:16

@koblizeq Já jsem na tom podobně. Takdy se oklepu a hned bych šla do dalšího pokusu. Teď ale alespoň počkám na výsledky z genetiky a imuna a odběru sliznice. Třeba zjistí úplnou banalitu, která by se dala řešit jinak než přes IVF.
Jinak tobě moc držím palečky, aby screening dopadl dobře. Dej vědět, co nejdříve!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.4.18 14:18

Jo a jinak holky u mě stále sněhobílo a trochu už mám pocit, že brzy zase dorazí ta mrcha červená :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.4.18 15:09

@Akulínek85 to jsi dobra. Mi se z toho drinku zvedal kufr. Jednak z te konzistence a pak z te chuti. Ja jsem sladkemu celkem odvykla a jeste to chemicke citronove dochuceni mi dost vadilo. Jo pro malou to byl energizer a uz porada v brisku diskoteku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.4.18 15:18

@edika85 no je to drazsi ta strava. Ale ja u nas nakupuju pres eshop grizly a ti maji bezva ceny na tyhle veci. Chlebik klidne pec z psyllia, a pomel do toho lnene a dynove seminka. Lnene seminko stoji u nas kilo 44,– a dynove taky neni moc drahe. Melu to v mlynku na kafe zn Bosch. Ten stoji tak petikilo. Mandlovou a kokosovou mouku pouzivam, kupuju i v DM drogerce, ale ne zas tak casto. Vetsinu me stravy tvori tvaroh, liskooriskove nebo mandlove maslo (mlete orisky do konzistence ala nutela), ovoce, zelenina, maso, ryby, vejce, syry, lucina, orisky. Sem tam smetana a mascarpone. Z oleju olivovy, avokadovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.4.18 15:23

@edika85 jeste pockej s testem. Ja osobne beru jako smerodatny test az 10 den po transferu. Aspon u mne. Sice taky davam vic na vnitrni pocit, jako ty, ale treba test jeste prekvapi. Nikdy nevis. Kdyz by to opravdu bylo negativni, tak plan mas dobry a na priste budes mit aspob vsechny testy a vysetreni a muze to byt lepe uzpusobene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
25.4.18 16:01

Holky mám radost :D screening v pořádku, na utz bylo mimi krásně vidět :srdce: A výsledky negativní :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí