Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet doufám že výsledky budou dobré. no mě se to zdálo dneska ![]()
Holky začínám nějak hystěrčit. jsem po etu a dvakrát jsem se lekla jak náš pes zaštěkal. a ted se bojím že se embrijko mohlo taky leknout a nechatnese. jsem asi cvok ![]()
@katerina1006 taky doufam. A kdyz dobre budou a bude Ket, tak budu rovnou vedet i pohlavi
. Ted uz by ti to mohlo vyjit, drzim pesti a vydrz s testovanim aspon do 10-teho dne ![]()
@danaet jo jo to vydržím. na krev mám jít až 17.5. tak se budu snažit vydržet. abych nebyla dříve zklamaná.
ale ted to vyjde pokud nezačnu histerčit. jsem po etu a dvakrát jsem se lekla jak náš pes zaštěkal. a ted se bojím že se embrijko mohlo taky leknout a nechatnese. jsem asi cvok
@katerina1006 a to se neboj
jeste s tebou neni tak propojene, aby to melo vliv.
@danaet říkam cvok. nojo no. první ET a histerčim. to tedy brzo ![]()
@edika85 dneska jsem byla poorve na predporodnim kurzu, myslela jsem, ze tam budou spis maminky v pokrocilejsim stadiu tehu, ale skoro vsechny az na 2 jsme na tom asi obdobne…ja jsem se dost rozjedla…uz se budu asi muset krotit…Mrzi me, ze ten minuly transfer nevysel
ale snad uz konecne po tech vysledkach testu budete vedet, kde je problem…
@katerina1006
ver tomu, ze vetsina zen po ET ci KET ma dost podobne myslenky. To k tomu patri asi. Neni nad to otehotnet po parbe a nejakou dobu to nevedet
. Takhle kdyz to cilene vis, tak premyslis uplne nad malickostma.
@katerina1006 embryjka snad jeste lekava nejsou
tak si uzivej, ze mas bobiska u sebe a pekne sebe i embryjko rozmazluj
@edika85: Držela jsem Ti moc pěsti, mrzí mě to. Ten transfer byl Tvůj třetí? Taky myslím, že je lepší zkoušet pátrat po příčinách než investovat další peníze do transferu. Držím Ti moc palce, aby se vše vyřešilo co nejdříve. U mě nic nového. Píšu s dcerkou úkoly do školy, chodím do práce a těším se na víkend. Min. týden jsme byly navštívit synovce 16ti letého v nemocnici, operovali mu slepák. sotva jej pustili z nemocnice domů tak zase dostal ATB na angínu. Taťka můj je taky nějaký dodělaný, chytly jej záda tak chodí na injekce a navíc mu trhají zuby, budou mu dělat náhradu tak je z toho všeho unavený. Záda jsou podle mě i od psychiky, je tomu dva týdny co byl u smrti svého celoživotního kamaráda, tak myslím, že to jsou i dozvuky toho stresu. Drž se, odpočívej a měj se hezky.
Akulínek85: a jak na tebe ten předporodní kurz působil? Já jsem před porodem na žádném kurzu nebyla.
@danaet: pizza i chlebík vypadají opravdu lákavě. Kdyby mi to někdo upekl, dala bych si taky říct. Kdy čekáš telefonát?
@elizcooper cekam nejdriv pristi tyden. Embryjka sly na genetiku minuly tyden v pondeli a rikali, ze to 2-3 tydny potrva. Jinak mam masersky kurz a s tim, ze psychika ovlivnuje i stav zad souhlasim. Stres zcela jiste ovlivni celou pater i svalstvo, ktere se „stahne“ a prijde blokada a bolest.
@elizcooper tak ja chodim na predporodni kurz primo v nemocnici, kde bych oak mela rodit…porodni asistentka byla velmi sympaticka…akorat jsem si porad rikala, jak to neutika a ze jeste do porodu zbyva tolik casu a na tom kurzu to na me trochu padlo…kor jak chceme vse pro mimco zarizovat a shanet az v cervnu…
@danaet cos dneska kuchtila?
Ja musela dopo obehat nejake papiry - protoze mi v po skoncil pracovni pomer…a odpo jedu na akupunkturu - tam se tedy tesim…A co ty, nenudis se doma?