IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
2.5.18 11:28

Ahoj všem: zase jsem tu chvíli nebyla, pročtu si to a ozvu se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.5.18 12:23

Tak holky čekám na et. Nakonec 7 zbyli 3 krásné blascy. Tak jedno zavedené a 2 mrazacky budem mit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
2.5.18 12:24

@edika85 ano a čím déle to trvá tím hůře to snáším. V okolí mého přítele o tom vědí snad už všichni a nesnesu ty jejich lítostivé pohledy a z druhé strany se zase lidi vyptávají, kdy konečně budeme mít dítě, vždyť už oba nejsme nejmladší. Ale na druhou stranu si říkám, že kdybych to teď zabalila, tak bych možná propásla tu šanci mít svoje vytoužené mimi. Když už to nejde teď v mém věku, jak pak to půjde za pár let? Plodnost se bohužel časem nezlepšuje :(
Rozumím Ti. Taky bych se asi snažila dělat vše proto a vyprdla bych se na okolí, i když je to vyčerpávající. Budeš mít klid na duši, že jsi udělala maximum. Jak jsi na tom teď, přišla MS nebo vše dobře dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.5.18 14:13

Ahoj holky, měla jsem tu do včera mamku, tak jsem se sem zase pár dní nedostala. Dnes jsem byla na endokrinologii a vyfasovala jsem prášky na štítnou žlazu a vitamín D. Výsledky jsem měla v normě, ale prý že jelikož TSH není úplně ideální a mám zvýšený prolaktin, tak že to může být právě z toho. No a prý je lepší to podchytit dříve než se to ještě zhorší, hlavně v těhotenství. No mamka má problémy se štítnou žlázou taky, tak možná je lepší opravdu to řešit teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.5.18 14:15

@elizcooper Bohužel náš poslední transfer nevyšel, tak teď čekám na výsledky všech testů. Nepůjdeme do dalšího IVF, dokud nebudeme vědět, v čem je problém. A co ty? Jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.5.18 14:15

@katerina1006 Super zpráva!! Tak tfuj tfuj, přeji abys našla ty vytoužené dvě čárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.5.18 14:16

@danaet Tak co? Už máte výsledky z genetiky? O víkendu jsem na tebe myslela, s mamkou jsme si upekly první chleba podle Paleo, jak jsi mi doporučovala. No popravdě mi moc nechutnal, ale je to možná o zvyku. Mamce ale chutnal moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.5.18 14:22

@Akulínek85 Bylo to super. Jen nám bohužel počasí vůbec nevyšlo. Byla zima a pršelo, takže jsme jen nakupovaly, vařily a jedly :lol: TO je skvělé, že testy na glukózu dopadly dobře!! A jak se cítíš? co mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.5.18 14:46

@edika85 vysledky budou nejdriv pristi tyden. Popravde ja ted pecu chlebik jen jeden furt dokola podle vlastniho receptu. Uz to ani neodvazuju a sypu podle oka. Ale jinak smicham 240g luciny smetanove s 2 lzicemi tucneho tvarohu a 3 M vejci, trochou soli a lzickou sody a 2 lzicemi olivace. Vymicham smes a pak postupne primichavam 20g psyllia, 30g mandlove mouky, 80g mleteho lneneho seminka a cca 50g celych mandli. Mela by to byt pak takova husta hmota. Tu kydnu na plech vystlany pecicim papirem a mokryma rukama z toho uplacam tvar chleba a pecu 45 min na 160°C. Pak to dam vychladit a az je to uplne zchladle, tak teprve krajim a jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.5.18 14:47

@katerina1006 drzim pesti, aby byly // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.5.18 14:49

@edika85 to je on, akorat jsem na nej naplacala pak dynove seminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.5.18 14:54

@edika85 jeste teda jsem si vymyslela recept na pizzu. Do mixeru dam 2 nakrajene parenice Liptov, 2 vejce M, 120g luciny smetanove a rozmixuju to poradne do hladkeho testa. Pak do toho vmicham 100g mandlove mouky z DM. Naplacam placku na plech, pokladu nakrajenymi cherry rajcaty, na to porek nebo cibulku. Posolim, dam bylinky a zakapnu olivacem. A na to uz co je libo, sunka syr atd. A pecu 25 min na 200°C. Pak necham 10 min zchladnou a krajim. Je to rychlovka. Ale spis pro mamku recept ohledne ingredienci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.5.18 15:09

@danaet dekuji :hug: snad to bude teď to prave :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
2.5.18 15:11

@edika85 děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
2.5.18 15:48

@katerina1006 taky uz bych si na jednu stranu prala transfer. Na druhou stranu se zas tak moc netesim na telefonat od embryolozky s infem, kolik z 6-ti embryi je pouzitelnych po PGS. Mam z toho obavy docela, aby tam neco bylo k transferu. Ale jinak mi hrabe. Jeden den se mi zdalo, ze mam holcicku a o par dni pozdeji se mi zdalo, ze jdu na transfer a rikali mi, ze to je ukazkova holcicka :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí