IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
27.4.18 07:48

@danaet uz vam rekli, kdy asi tak budou vysledky z pgs? Teoreticky by to mohlo trvat jako bezna genetika…to jsou vysledky za cca 2 tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 07:54

@edika85 tak jak jsi na tom? Uz se ta druha mrska carka na testu ukazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.4.18 08:37

@Akulínek85 psali, ze za 2-3 tydny. Tak snad tam aspon 1 zdrave embryo bude. Vcera se mi zdalo, ze mam miminko holcicku. Uz mi hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
27.4.18 09:19

@Akulínek85 bohužel ne. Už jen čekám na MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
27.4.18 09:22

@danaet děkuji za tip, o víkendu zkusím něco upéct. Budu tu mít mamku a ta už na té stravě jede pár týdnů, tak mi může poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 10:04

Holky, tak uz mam vysledky z testu na glukozu a jsou v poradku :) tak mam radost :) protoze ted si to bez sladkeho neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.4.18 10:05

Tak darkyna 8 vajíček v pondělí volat kolik se jich uchytilo. V úterý a nebo ve středu et :potlesk: :srdce:

Příspěvek upraven 27.04.18 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 10:06

@danaet mne se cela leta zdalo o klucikach a teprve nejak kolem nastupu do centra se mi zdalo o holcicce :) a mame mit holcicku…tak treba budete mit taky malou princeznu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 10:09

@katerina1006 tak to je super :) snad jich dojde co nejvic do blastocysty a bude i neco k mrazeni :) a pristi tyden uz budes mit prdolku v brisku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 10:16

@edika85 :srdce: jeste porad nejaka nadeje je, dokud nekrvacis je sance…ale i kdyby mrcha dorazila, tak po tech testech budete snad moudrejsi a zjisti v cem by mohl byt problem…treba je to tim zvysenym prolaktinem. Kamoska se snazila taky cca 3 roky a nakonec se jim podarilo mimco prirozene a po sexu 1 x v danem mesici :) a ted maji blondatou princeznu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.4.18 10:47

@edika85 neni vubec zac :-). Ono se da jet i bez toho. Clovek fakt pecivo atp nepotrebuje. Sama jsem prvni 2 mesice nepekla a zacala jsem az, kdyz se na tu stravu chtel dat i manzel. Tak pecu hlavne pro nej. Uplne ale i staci si najit obchod, kde maji dobre ceny seminek a orisku a mit doma ten mlynek na kafe. A z toho, ze nemas // si nic nedelej. Zkusili jste to a ted pockate na ta vysetreni. Treba je to opravdu jen prolaktinem. Ale ta nizkosacharidovka opravdu hezky srovna hormonalni hladiny. Tak se ti to treba upravi jen stravou. Ale je treba tomu dat min 3 mesice, aby telo zacalo pracovat spravne nebo aspon lepe. Soudim dle sebe, jak to bylo u mne. Ale podle mne je treba si najit optimalni mnozstvi sacharidu, je treba poslouchat sve telo. Nekomu staci 20g, nekomu 50g a nekomu 80-100g. Je to individualni, takze si najdi co je dobre pro tebe. Ja jsem nekde v rozmezi 50-100g..jak kdy. Nekdy se vic rozjedu :-D. Urcite bych ale nezacala na nejakem silene malem mnozstvi. Pod 50g mi to treba vubec nesvedcilo, telo vic stavkovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.4.18 10:50

@Akulínek85 mi se prave vetsinou zda, ze se staram o deti cizich lidi. O tom, ze bych mela ja svou holcicku, to je zcela vyjimecne. Ale tak to je tim IVFkem. Uz mi to leze na mozek :-D. Vcera mne ani nevim proc prolitla hlavou myslenka, ze by to byl neskutecny for, kdybych otehotnela prirozene ted v tom odpocinkovem cyklu, kdy cekam na vysledky PGS nasich embryjek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.4.18 10:51

@katerina1006 drzim pesti, aby se podarilo vajicka oplodnit a aby byly hezke embryjka na vklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 12:37

@danaet treba se vazne zadari :) :) :) u nas to bez ivf neni mozne - ale je fakt, ze kdyby to mozne bylo, tak by se do car manzovi nechtelo a akorat bychom to odkladali…alespon se manza rozhouoal, kdyz uz nebyla jina moznost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 12:46

@danaet pristi cyklus uz by Ti meli embryjko zavadet? Nebo az ten dalsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí