IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
27.4.18 12:52

@Akulínek85 uz ten pristi. Hned jak budou vysledky genetiky, tak se to naplanuje. Ale po tech letech, kdy vzdycky prisla nejaka jobovka a zadrhel, tak trochu cekam katastrofu ohledne toho PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.4.18 18:06

@danaet ale tak kdyz mate jiz geneticke testy za sebou a v poradku, tak by to pgs mohlo byt taky ok…my tedka byli s prateli na drivejsi veceri :) caesar salat byl vyborny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.4.18 21:02

@Akulínek85 no to prave neni receno. Vetsina embryi muze mit chromozomalni abnormality, coz je u IVF naprosto normalni. Proto se treba muzpu embrya vyvinout do blastocysty ale pozdeji se rozpadaji a tim padem se neujmou. A to je to, co pri PGS zkoumaji. Jestli embrya nemaji chromozomu vic nebo min nez by mit mely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.4.18 08:39

@danaet tak ono to asi neni jen pri ivf i v prirozenem poceti je spousta oplodnenych vajicek, ktere se prestanou diky tomu vyvijet…u ivf je klika, ze to jde zjistit pred zavedenim do delohy…kdyby nam to nabidli, taky bych si nechala klidne embryjka vysetrit…ale zrejme bych si i tak nechala jedno zavest hned v danem cyklu a ostatni pred zamrazenim vysetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.4.18 09:06

@danaet cetla jsem hodne o nizkosacharidove strave (hlavne, jak jsem se bala vysledku z testu glukozy) a pry ji vubec nedoporucuji v tehotenstvi a pri kojeni…je fakt, ze manzovo segra driv nejedla pecivo a celkove jedla dost jako ty a otehotnela raz dva, ale hned jakmile otehotnela zacala jist pecivo i prilohy…ne rada od lekare, ale proste si telo reklo…takze na otehotneni to vliv zrejme ma, ale pak je asi dobre nejake potraviny pridat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.4.18 09:44

@Akulínek85 jo to verim s tou stravou. Ale zas si rikam, ze kdysi se taky tak jedlo a deti se rodily. Jako kdybych nemela to pcos, kteremu vylozene sachry skodi, tak bych se na to divala asi jinak. Cimz nerikam, ze kdyz si obcas dam prilohu nebo obiloviny, ze to budu brat jako konec sveta :-). Jen ted chci otehotnet, tak si to vic hlidam. Jsem ted cetla nazor jedne geneticky, ze na kazde IVF je jen jedno embryo chromozomalne ok, tak z toho teda nejsem vubec nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.4.18 19:26

@danaet no ono asi nejake odchylky nevadi, ptze se rodi i dost dvojvajecnych dvojcat apod. A taky jsou taci, kteri maji z 1 ivf vice deti po sobe a vse je ok. Takze bych to nebrala zase tak doslova. Akorat se tim vystresujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.4.18 19:51

@danaet na druhou stranu si vezmi, ze ty mas jiz 3. ivf, takze by jen za ty tve pokusy - mohly byt alespon 3 embryjka ready :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.4.18 20:30

@Akulínek85 :D to by mohly byt 3. Manzel taky tolik tipuje. Ale ja uz jsem za ty roky skepticka. Uvidime. Nejdyl za 2 tydny se to dozvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.4.18 09:18

@danaet cekani je psychicky narocne, ale hlavni je, aby byl pak pozadovany vysledek :) za nami za chvili prijedou tchanovci s vnoucaty od svagrove, tak pujdeme na hriste :) sice ja jsem porad jako lemra, ale snazim se alespon nejaky ten pohyb mit…a ted jsem moc rada, ze uz bastim zeleninu - snim ji tedy asi az moc, ale lepsi nez porad jen sladkosti a tuky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.4.18 09:54

@Akulínek85 uvidime. Prave uz to nemam jak ovlivnit to PGS, tak se snazim se tim moc nedeptat. My byli vcera na minigolfu a dneska jedem na zahradu :-). Zeleniny neni nikdy moc ;-) Budete mit supr odpoledne koukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.4.18 12:30

@danaet byli tady do obeda…aby jeli spat domu…venku to bylo fajn, ale uz je dost vedro…ted si chvili odpocinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.4.18 10:56

Tak holky dnes 7 z 8 se pořád drzi a vypadá to krásné. Ve středu ve 12.30 je et. :potlesk:. Tak uvidime kolik ještě odpadne a kolik se jich zamrazi :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.4.18 11:47

@katerina1006 tak to je parada :) to budes mit mimiska v brisku co by dup :) a co noha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.4.18 11:50

@edika85 tak jak sis uzila vikend s mamkou?  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí