IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
20.4.18 20:29

@danaet :) vsimava holcicka…ale tak je super, ze jis zdrave…ja mam zeleninu rada a ovoce taky…tedka jim i dost hlouposti…no pupek mi roste zdatne…a prsa taky, pred 20 dny jsme to jeste tutlali a ted uz jsem jak vorvan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
21.4.18 08:05

@Akulínek85 mě už přijde, že mi je na břiše malá kůže :D včera sem zkoušela letní oblečení že skříně :D výsledek: všechno sice zatím oblecu, ale vypadám jak hroch :dance: Tak to asi elastaky jistí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.4.18 09:25

@koblizeq no na leto si asi budu muset koupit alespon jedny saty, jinak se asi upecu…z tricek uz mi leze pupek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.4.18 10:09

Holky děkuju moc za rady. Dělala jsem si obklady, mazala krk tymianem, kloktala jsem slivovicí a vyplachovala kokosovým olejem a hlavně od transferu jsem spala dva dny v kuse. Fakt jsem si asi potřebovala odpočinout, padla na mě hrozná jarní únava. No dnes jsem se probudila a jsem jak nová.
Jo jinak mi dnes přišly výsledky z endokrinologie a šž je v pořádku. Jen mi naměřili zase málo D3,D4, což nechápu, protože déčko beru každý den. Jo a měla jsem opět zvýšený prolaktin. V pondělí mi dr bude volat, tak uvidím, co mi na to doporuči.
@danaet 9 je nádherné číslo :potlesk: to bude mrazáčků! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
21.4.18 10:39

@edika85 na ten prolaktin se poradne poptej, to muze byt hlavni pricina. Jinak vitamin D je treba kombinovat s vapnikem, aby se spravne vstrebal. Jinak super, ze se to zlepsilo, jsis udelala dukladnou lecebnou kuru :-). Z tech 9-ti ale asi minimalne 2 odpadnou, jak to tak vypada. A pak je jeste ta genetika PGS a to budou dalsi ztraty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
21.4.18 10:42

@Akulínek85 to roste miminko :-), to je v poradku. Lepsi si koupit saty v lete nez kupovat veci na zimu. To mas dobre. Kdy mas vlastne termin porodu? A uz vybirate jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.4.18 10:55

@danaet termin v prukazce mam zatim jen dle cyklu 19.8., ale na ultrazvuku doktor rikal, ze mozna driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.4.18 11:00

@danaet no zvýšený prolaktin jsem měla i minule a doktor mi řekl, že je to malá hodnota nad, že jsem zrovna měla možná trochu stresu a že hned se to podepíše na výsledcích. No ale tentokrát mě nechali 20min sedět v klidu a pak mi vzali krev a prolaktin je pořád zvýšený, tak na to už poukážu. Vápník neberu, tak dingo dnes koupím, třeba to pomůže.
A vy máte špatnou genetiku, že musíte mít pgs? Promiň, možná jsi mi to už říkala, ale jsem hlava děravá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.4.18 11:01

@Akulínek85 Jé tak to bude lvíček. Já jsem taky narozená v srpnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.4.18 11:02

@danaet jmeno zatim nemame…domluvili jsme se s manzou, ze vse zacneme resit od cervna…ale to uz budeme i nakupovat…ja mam favority ve jmenech, ale spis ted cekam, jak se vyjadri manza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
21.4.18 11:12

@edika85 to se neomlouvej, ja se v tech informacich taky ztracim. Genetiku chce u nas doktor, kvuli veku. Je mi 35. To je jediny duvod. Ja si koupila vitaminy Jamieson. Je to vapnik, horcik a D3. Jsem si v dr max objednala baleni 100 tablet + 100 tablet zdarma. Bere se 1-3 tabletky denne. Takze to i dyl vydrzi toto baleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
21.4.18 11:15

@Akulínek85 my prave jmena mame celkem promyslene. Ale neni je komu dat. Holcicka Nina, ale u chlapecka je vic variant. Richard nebo Daniel nebo Gabriel. Srpen je skvely termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.4.18 11:15

@edika85 jen doufam, ze nebudou velka vedra…uz tedka funim silene…i prochazky a to kratke mi delaji problemy. Manzovi jsem k smichu a foti si me, kdyz na prochazce po par metrech odpocivam. Co vy, pujdete dneska ven nebo budes jeste odpocivat? Hlavne, ze uz je Ti lepe. A treba ten spanek potrebovalo embryjko k uhnizdeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.4.18 11:16

@danaet tak to se neboj, pokud jste měli genetiku v pořádku, tak 35 podle mě není žádný vysoký věk. Tvůj doktor je hodně pečlivý, tak to nechce asi zanedbat, ale já si myslím, že budou v pořadku. Sestře přítele se v úterý narodil zdravý chlapeček a je jí 44.
Děkuju za tip, řeknu mamce, ať mi to v ČR koupí taky. Příští víkend za mnou přijede, tak mi to může vzít sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.4.18 11:18

@danaet kazdy termin je dobry, pokud je to pro nase miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie