Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 dekuji. Snad se obe dockame pozitivnich vysledku
. Jsem si zrovna vcera z toho delala srandu. Ze mam obe ruce, bricho a i oblicej samou modrinu, udelala jsem ze sebe lidsky jehelnicek, chodim jak starena, protoze od bolesti se poradne nenarovnam a jeste si za to platime.
@danaet 11 oplodněných, to je krásný počet
Moc ti přeju, aby jich co nejvíce došlo do blasto. A jak se cítíš? S těma modřinama a bolavou čelistí, to jsi mě docela pobavila. Co tam s tebou prosim te dělali? Je fakt, že já se probudila s optisklou kylíkovou maskou na obličeji a ještě pár dní jsem měla malinkatou modřinku u kořene nosu, tak si umím představit, že na tu masku dost tlačil, ale modřiny na uchu, to je mi záhada ![]()
@katerina1006 a ty budeš mít transfer kdy? Už slečna stimuluje? Držím palečky, aby ti to konečně vyšlo ![]()
@Akulínek85 píše:
@edika85 a budou Ti davat stejne leky jako pri min transferech nebo neco zmeni?
ahoj, mám stejné léky dokola. I když to nefunguje, tak doktora nenapadne změnit léky. Možná to je tu zvykem dávat stejné léky. Dneska jsem byla u endokrinologa a ten se podivil, že mě poslali na IVF bez toho, aniž by mi zjistili důvod neplodnosti. Každopádně štítnou žlázu mám normální, ještě půjdu zítra na krevní testy, ale na utz nenašel nic.
@edika85 slečna by měla stimulovat už no vychází to nějak na konci dubna. 24.4 jdu na utz jak roste sliznice a tam se dozvím více ![]()
@elizcooper píše:
@edika85: je to vyčerpávající. Nemáš chuť se někdy na všechno vyprdnout? Jenomže člověk si zase říká, že mu běží čas a tak aby udělal maximum a něco nezanedbal, že jo?
Bohužel ano a čím déle to trvá tím hůře to snáším. V okolí mého přítele o tom vědí snad už všichni a nesnesu ty jejich lítostivé pohledy a z druhé strany se zase lidi vyptávají, kdy konečně budeme mít dítě, vždyť už oba nejsme nejmladší. Ale na druhou stranu si říkám, že kdybych to teď zabalila, tak bych možná propásla tu šanci mít svoje vytoužené mimi. Když už to nejde teď v mém věku, jak pak to půjde za pár let? Plodnost se bohužel časem nezlepšuje ![]()
Holky poraďte mi. Zítra jdu na transfer a jako na potvoru mě začalo bolet v krku. Je sranda, že celý rok nestonám a zrovna před mým poslením trasferem na mě něco leze. Mám ten transfer zrušit nebo do toho jít i tak?
@katerina1006 Děkuju moc
No my máme náš poslední transfer zítra a jak na potvoru mě začalo bolet v krku, takže mě teď přepadá panika
@katerina1006 tak jsem volala doktorovi a prý dokud nemám teploty, tak to nevadí. No oddychla jsem si, už jsem se na ten trasfer upnula a nechtěla jsem, aby mi ho zrušili.
@edika85 tak to je dobře. tak držím at se krásně zachytí. a dej vědět až budeš mít po ![]()