IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
13.4.18 12:29

@elizcooper Ahoj, jeste nijak. Teprv pujdu v utery na opu. Ale folikulu je tam mezi 20-30 kousky, tak uvidime. Bude ICSI, prodlouzena kultivace, asistovany hatching a pak to PGS. Jinak s ovu testy mam zkusenost jen ty z moci od Dr. MAX. Ty bych rekla, ze jsou spolehlive a baleni o 7 ks stoji kolem stovky. Akorat je tezke vychytat dobu testovani no. Takze z tech slin to treba bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.4.18 12:31

@danaet je děkuji za informaci no uvidíme bud a nebo. ted jsem klidná že pokud to nedostanu jak mám tak embryika zamrazí a podniknem to až další měsíc no. co se dá dělat. už jsem se těšila. no uvidíme darkyně to ještě také nedostala. tak snad to moje spoždění nebude tak špatný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.4.18 12:33

@danaet tak to maš pěkný počet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.4.18 12:35

@katerina1006 ja ted jak jsen to dostala (vysazeni v nedeli a ms ve stredu vecer), tak jsem dopoledne taky v tu stredu jen tak zlehka zaspinila cervene a rozjelo se to az vecer. Ale rekla bych ze u toho norethisteronu co mam nacteno, tak ta ms si chodi jak kdy. Treba u utrogestanu mam celkem jisty ten 3 den, ale norethisteron byl pokazde jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.4.18 12:37

@katerina1006 jj. Ale celkem se divim, ze mne nic moc netlaci. Jen tak jemne :-) a pri urcitem pohybu nebo poloze. Spis jsem jen hrozne unavena. Tak snad to bude ok i po opu. Budu zakoncovat decapeptylem, aby nebylo OHSS a bude az pak Ket i kvuli genetice PGS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.4.18 19:29

@katerina1006 treba se to jeste rozjede a stihnete ET tento mesic…zkus teplou lazen…jak se brisko zahreje - mohla by se ms spustit driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.4.18 19:35

@elizcooper tak hlavne, ze uz mate dcerku :srdce: zkousela jsi cviceni dle Ludmily Mojzisove? Dost holkam to k otehotneni pomohlo a hlavne i bych zkusila rovnani kostrce - to je vetsinou soucasti rehabky. Ohledne tech ovu testu - ja zkousela ovu testy jen jednou, uz si to ani moc nepamatuji, ale ja tak nejak ovulku odhadovala dle hlenu a bolesti bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.4.18 21:03

@Akulínek85 už se to rozjelo 8o. Tak snad to bude vše dobré. Moc děkuji za radu už jsem to udělala dvakrát. A asi to pomohlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.4.18 21:21

@katerina1006 tak super :palec: snad bude mit ms pohodovy prubeh…a za par dni Ti daji do briska maleho milacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
13.4.18 21:41

@Akulínek85 Ahoj, byla jsi včera v tom Lídlu na oblečení? Já zase toho nakoupila malýmu :) :) Holt… moj :) mánie :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
14.4.18 08:29

@mamina2017 ahojky, jj byla jsem tam, ale koupila jsem si jen 1 tehu tricko…libilo se mi tam i obleceni pro mimco, ale nejdrive chceme probrat tasky s oblecenim od svagrove…mame toho od ni nechano spoustu u manzovo rodicu…a pak asi spis uz koupime jen neco pro radost. Budeme spis pak koukat po kocarku a nejake komode…postylku budeme mit asi jeste po manzovi :) ale je prakticka a pevna…Driv jem chtela nakupovat spoustu veci novych, nejak z toho zacinam strizlivet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.4.18 20:43

@Akulínek85 Náš malej má skoro všechno nový, co se týče oblečení. Pár věcí jsem dostala od sestřenice po jejím malým. Jinak jsem neměla od koho. Ale já jsem na to maniačka. i když nekupuji nic značkového. a ty už víš, co budete mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
14.4.18 20:49

Ve čtvrtek sem lidlovala, líbily se mi trička i tilka a džíny sedí super :D Jinak nákupy na mimi je u nás ješte příliš brzo, ale přijde mi zbytečný kupovat nový věci, bude je mít od známých…nebo ze sekace, tam si většinu kupuju i já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
14.4.18 20:59

@koblizeq Ale něco pro radost prckovi bys měla koupit ;) Já chodím do Pepca a tam kupuji trička do 50kč, tepláčky za 59kč, bodýčka… atd. jako peněženka ti nevykrvácí. Někdy, když je toho na mě moc, tak mě kluci „dají“ vycházku a tam nechám třeba 300kč a nesu v tašce třeba 6 věcí :lol: :lol: já jsem uklidněná a nadšená a doma mají klid :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.4.18 11:34

@mamina2017 mela by to byt holcicka :) a nebot miluji ruzovou, tak se samozrejme bez neceho ruzoveho neobejdeme…ja taky nehodlam kupovat znackove obleceni…neco noveho urcite koupim, ale spis pro radost :srdce: a chci ji koupit i novou rychlozavinovacku…nejakou kombinaci s ruzovou :) po neteri a synovci je hodne veci v neutralnich barvach…vubec se Ti nedivim, ze jsi maniacka do nakupu - je to desne roztomile nakupovat pro deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí