Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 Ahojky. Ja dobrala norethisteron v nedeli a ted cekam na ms. V patek bych mela zacit s injekcemi na 3 IVF. Drzim ti pesti, at to jde jak na dratkach. ![]()
@katerina1006 tak to je super
to uz Ti utece jako voda a budes mit u sebe ten nejvetsi poklad
a jak se citis - nerviky nebo s spis tesis?
@edika85 ja byla taky na rovnani kostrce - a rehabilitacni sestricka rikala, ze by mi hpti zmpnovu udelala tesne pred transferem, ze to muze pomoct…ja tam nakonec podruhe nesla, ale chtelo to cvicit cviky na panevni dno, aby se to nevratilo zase zpatky. A treba ted otehotnis i prirozene
Jo a ohledne te kompatibility - to si myslim, ze uz dnes taky umi resit leky…ja bych si zkusila rict o ty kortikoidy…pokud chces jit na ket jeste pred vysledky imuna a genetiky - zkus si rict o ten prednison - to by mohlo pomoct, kdyby nahodou nebylo v poho to imuno.
@danaet jaro pry otehotneni preje
tak snad to bude plodne obdobi i pro Tebe
spousta mych znamych otehotnela duben, kveten
vse se probouzi, tak snad i miminkum se tento cas zalibi ![]()
@danaet: jo, to by bylo fajn vidět a vědět co dělá embryo po transferu!
Držím palce s genetikou, kdy tam jdeš?
@edika85: Ahojky, ta osteopatka zní dobře. Takže fyzicky tě napravovala? To jsi byla v Praze nebo už jsi zpět ve Francii? Myslím, že to může také pomoct. Já bych asi do transferu šla být na Tvém místě. Pokud máš na to odhodlání (což vypadá, že jo) tak jdi do toho!
Katerina1006: ahooooj!!! Už vše sladěno s dárkyní? Držím Ti moc palce ať se brzy dočkáš.
@koblížekq: Taky jsem byla furt jen v práci před mateřskou a neuměla si představit, že budu s miminkem doma a myslela si, že to bude nuda a pak se to tak přetočilo a mateřství jsem si tak užila, že to bylo fakt to nejpěknější období. Pořád jsme něco s dcerou podnikaly a užily si každý den podle sebe. Ať se Ti to nové životní období taky líbí!
@elizcooper Ahoj
ja zitra zacinam stimulku na 3 IVF. Embryjka pak pujdou na PGS na genetiku. Ja uz ji mam s manzelem za sebou uz 2 roky zpet. vyslali nas tam hned ze startu v CAR i na imuno. U nas je to automaticky. Tak na jednu stranu jsem z PGS nervozni, ale asi budu vedet zas neco vic no.
@Akulínek85 jj. Rika se to. Ale ja byla loni na IVF v kvetnu a stejne nic z toho. Ale to se neda nic delat. Telo nebylo asi vubec pripravene a v cajku. Ted to snad bude lepsi. Jsem zvedava cim vlastne jako budu stimulovat. Vubec nevim. Dozvim se zitra.
@danaet tak snad budes stimulku dobre snaset
hlavne aby z toho bylo vitezne embryjko…partner jde zitra s Tebou nebo chodis sama?
@elizcooper a jak jste na tom s ivf tedka vy? Pujdete nekdy ted na dalsi?
@Akulínek85 manzel chodi temer pokazde se mnou. Jen pokud jsem sla treba az odpoledne na beznou kontrolu, tak jsem sla sama, jinak chodi poctive se mnou
, i kdyz v drtive vetsine na mne jen ceka v cekarne. Ale chce se mnou tam jezdit. A kousek u CAR je bezlepkova pekarna s kavarnou, tak tam vetsinou odskoci si na neco dobreho a na kafco a mi donese kaficko s sebou.
@danaet tobě také držím palečky
@Akulínek85 no mám nervíky i moc se těším. snad bude vše v pořádku
@elizcooper ano mělo by vše být sladěno ![]()
@danaet tak to mas chapaveho manzela
myslim, ze je lepsi, kdyz chlap dela zene oporu…muj by nejradeji cekal jen v aute, ale ve vetsine pripadu tam se mnou sel a na kontroly chodil se mnou i do ordinace…no puvodne jsem si rikala, ze roztaje, az uvidi mrnouska na ultrazvuku, ale spis je z toho vzdy takovy rozpacity…
I kdyz ted uz se neciti trapne, kdyz uz je utz pres bricho ![]()