IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
31.3.18 10:34

@edika85 ja jsem s partnerem uz asi 13 let - teprve pred cca 2 lety jsme se vzali a o mimco uz se snazime taky peknou chvili a manzelova sestra si cca pred 5 lety nasla pritele - cca za rok otehotnela neplanovane - hned pak svatba a druhe dite…musim uznat, ze jsem jejich oznameni o detech i svatbe obrecela - ne ze bych jim to neprala, jen jsem si to prala taky pro me/nas…pak jsem si prisla strasne zla, ze brecim, kdyz mam byt rada, ze maji takove stesti…nicmene ted jim to neklape ani za mak a svagrovi deti i manzelka akorat prekazi…deti stale hlida babicka…Az my budeme mit miminka u sebe, budeme vdecne a nasi partneri urcite taky…s mazelem jsme si uz prosli ruznymi krizemi, ale porad se milujeme a musim uznat, ze ted nam to klape lepe nez kdy driv…a ackoliv manza opravdu neni kdovijaky mazel apod. tak ted je fakt super videt, jak treba sam od sebe pohladi brisko nebo me po vlasech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.3.18 10:52

@edika85 pobrec si a dostan to ze sebe. A pak se vrhni na zmenu zivotniho stylu, treba tu nizkosacharidovku. Dopuj se k tomu jen vitaminy, to uplne staci. Ostatnich preparatu jsem vyzkousela taky dost a k nicemu to nebylo od bylinek pres gynex a macu atd. Na cviceni zkus treba 5 tibeťanů, to je hodne dobre, casove nenarocne, videa jsou na youtube, a myslim ze to dobre protahne a rozproudi krev. Treba to pak pujde samo a budes se soustredit i na neco jineho. Jak budes furt muset varit u nizkosacharidovky, tak bude i min casu na premysleni o IVF. Stejne budes ted mit chvili cas do dalsiho pokusu i jen diky imunu a genetice, tak se zkus zabavit necim novym. Zkus si ten mezicas cekani i uzivat zivota. Ja to v rijnu brala taky tragicky a chtela jsem jit na dalsi pokus v lednu. Ale pak jsem to posouvala, nechtelo se mi do toho. Uvedomila jsem si, ze uz mne nebavi, jak se muj zivot smrsknul jen na litani do CAR. tak jsem si uzila divadla, koncertu, kina, hor. A jsem ready na dalsi pokus. Beru ho jako posledni a pokud nevyjde, tak holt nevyjde a svet se nezbori. Aspon budu mit klid od doktoru, budu si vychutnavat zivot i jinak :-). Zkus se ted taky soustredit vic na sebe, aby ty jsi se citila dobre a spokojene. Zivot neni jen o tom, abys otehotnela a porodila, kdyz je podle okoli cas. Priteli rekni, ze to ted nevyslo a uvidis. Pokud je to ten pravy partak do zivota, tak te podpori a nebudes na to momentalni zklamani sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.3.18 10:56

@Akulínek85 za mesic ne, budeme mit to PGS tak pak pujdu az na KET. Uzivame s manzelem pohodu ve 2 sami doma. Uklidili jsme, navarili a napekli mnamky, koukame na serialy a flakame se u kaficka :-D. Ja vim, zadna akce, ale na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.3.18 11:02

@edika85 a kecy typu, ze je to jen v hlave ignoruj. Tyhle nesmysly, jsou jen v jejich hlave, ne v tvoji. Myslenkou neovlivnis kvalitu embrya ani kvalitu sliznice, nejsi mentalista ani Copperfield. Pro mne za 8 let snahy, to je jen prazdna fraze, kdyz uz nevi, co by rekli. Zivot neni o tom, mit umetenou jednoduchou cestu. Ale mit cestu plnou prekazek, protoze jen tohle ma skutecnou hodnotu, ktera ti neco da, muze te necemu naucit a muze z tebe udelat cloveka lepsiho, s nadhledem a silnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
31.3.18 11:24

@edika85 vybrec se a bude zase líp :) Jak ti píší holky, zámer se na něco jinýho, co tě dodá sílu. I když vím, jak je to těžký! Po neúspěchu sem se pustila do zdravějšího stravování a sportování, abych zaměstnala hlavu.
A jak je to nespravedlivý. Moje švagrová opustila manžela, nechala mu 6letyho syna, našla si chlapa a během 3 měsíců byla těhotná…mají teď půlroční holčičku, existenční problémy, syn k ní vůbec nechce…to hodně bolí, když mi několik let o mimi bojujeme…o ona si mateřství neváží..
Drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
31.3.18 17:21

@edika85 holky mají pravdu. my jsme taky bojovali několik let… nakonec jsem měla takové zdravotní problémy. Přítel moc nebyl pro to, abychom do toho znovu šli. Tak jsme se zaměřili na jiné věci, hledali jsme pozemek, tak jsme si dělali „výlety“ po okolí. Já jsem se v rámci možnosti srovnala zdravotně, tak jsme nakonec šli na KET a už jsem s tím nepočítala, protože mi bylo v té době 44. a ejhle máme skoro 10měsíčního chlapečka. Jinak jsme si doma srovnali hodnoty a říkali jsme si, že bychom si kdyžtak vzali někoho do pěstounství. Přece i 6leté dítě potřebuje mámu a tátu. A to možná taky bylo to, že jsem se dala do klidu.

Tím ti nechci říct, abys hledala pozemek :mrgreen:, ale abys dělala něco, co tě baví… sport, ruční práce, čtení, nákupy ;) Ty mě uklidňovaly vždycky. I teď, když je toho doma moooc :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
31.3.18 17:59

@danaet tak akce neni potreba - relax je take dulezity…stejne na navstevach akorat posedavame a pak ta kopa jidla…a zitra nanovo…Ty k te diete i cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.3.18 19:17

Holky moc vám děkuju za povzbuzující zprávy. S přítelem jsme to probírali a na náš poslední KET půjdu, až budu mít výsledky z imuna a genetiky. Alespoň se dám trochu psychicky a zdravotně dohromady. Zkusím začít více civčit, i když fyzičku mám, protože chodím 2-3× do týdne běhat, ale ta jóga nebo 5 tibeťanů mi určitě neuškodí. Budu se dopovat nadále vitamíny a zkusím pozměnit můj jídelníček a to by bylo, aby to neklaplo :) Holky jste opravdu zlatíčka, děkuji za každou radu a utěšující zprávičku, hodně mi to pomáhá :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.3.18 19:59

@Akulínek85 Děkuj za tip, teď to už bohužel v Praze budu mít hodně na zařizování, ale příště to zkusím se u něj objednat. Já tady mám tu mojí doktorku na akupunkturu, ona je taky vyhlášená tím, že léčí neplodnost, ale mě bohužel zatím nepomohla. I když jsem tenhle měsíc u ní vůbec nebyla, máme problém najít vhodný čas, kdy ona má volno a já můžu utéct z práce.. Mám teď podobný problém, vnitřně se užírám, protože bych se s něma tak moc chtěla veselit a slavit narození prvního vnoučka do rodiny, ale vůbec mi to nejde přes srdce. Je to taky tím, že ona ke mě byla vždycky hrozně odměřená, nemáme spolu moc pěkný vztah. A takhle to má s hodně lidma, je to typická francouzska, která pohrdá druhými. Strašně bych chtěla se nad to povznést a ze srdce jí to miminko přát, hlavně kvůli přítelovi, je to přece jenom jeho sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.3.18 19:59

@danaet děkuji za rady. Už jsem si našla těch 5 tibeťanů, tak zítra ráno začnu :) Máš pravdu, taky mě to hrozně deprimuje, nachvíli si teď odpočnu od všeho, necháme tomu volný průběh a jen co budu mít výsledky z genetiky a imuna, půjdeme do KET. Tobě budu držet moc a moc palečky, aby vám to konečně klaplo :hug: Jo a dneska jsem si koupila nějaký mix B vitamínů a je tam v tom i inositol a magnesium. Tak vysadím B12 a zkusím nachvíli brát tohle, abych nebyla zase až moc přebéčkovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.3.18 20:02

@koblizeq Však jsem si dneska hezky poplakala, padla na mě hrozná beznaděj. Přítel mě vytáhl ven na sluníčko, tak jsem si trochu provětrala hlavu a už mi je líp. Už se nemůžu dočkat, až budu mít výsledky z imuna a genetiky..
Tohle já nikdy nepochopím. Znám taky takovou nánu, která kvůli chlapovi opustila svoje dvě děti a s tím novým chlapem měla další dvě děti a ty svoje první dvě děti skoro nevídá, protože její nový chlap je doma nechce. No prostě hrozný.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.3.18 20:11

@mamina2017 To vám moc přeju, kéž bych se tak jednou dočkala toho vytouženého uzlíčku štěstí. Můj přítel o adopci ani o pěstounské péči nechce ani slyšet, tak jsem jedině ještě pak přemýšlela o darovaných vajíčkách nebo náhradní matce. Ale zatím to nechci vzdát, jsem přesvědčená, že se nám taky zadaří. Jen musí zjistit, v čem je problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.4.18 09:27

@edika85 vetsinou si ckovek preje, aby se mu zadny zdravotni problem nezjistil, ale kdyby zjistili neco z imuna ci genetiky, tak by to zase mohli lekari resit, takze tentokrat Ti preji, aby se nasel duvod neuspesneho snazeni a aby vam lekari pomohli…a treba se mezitim stane „zazrak“ a otehotnis prirozene… :) nekdy staci jen spravne nacasovani :) a kdo vi - treba bude duben 2018 ten pravy… :hug: takze milovani zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.4.18 09:37

Jinak holky - dneska jsem se merila pres bricho a uz mam o 10 cm vic nez pred otehotnenim…a to je miminko zatim mala prdolka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.4.18 09:42

@Akulínek85 jj. Uzivam si ten relax. Posledni 3 tydny jsem mela v praci mega narocne a vycerpavajici, tak dobijim baterky :-D No jinak tomu cviceni posledni dobou moc nedavam, ale zase se do toho pustim. Ted budu asi na nemocenske kvuli IVF tak at nelezim jen jako pecka. Doma mam elipticky trenazer, hrazdu a suprovni dvd s pilates. Plus tech 5 tibetanu je moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí