Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet tak snad budes tu stimulaci snaset dobre…a budete mit hodne kvalitnich embryek…i kdyby te nastimulovali vic, tak se do ket stihnes dat do kupy
i kdybyste jich meli hodne, tak et si nenechate az ket?
@elizcooper hladinu prolaktinu vubec nevim - vlastne mi ani zadne hodnoty krome amh nerekli…proste mi podle vysledku naordinovali stimulaci…na to amh jsem se ptala sama - protoze uz taky nejsem nejmladsi a ta ovarialni rezerva pry vekem casto klesa pod normu…ale kdyz mi delal hormonalni profil gynekolog tak rikal, ze mam hormony v norme…a pred ivf jsem cvicila hormonalni jogu, ta pry taky muze dost pomoct. Mne pomahala celkem psychicky a posiluje panevni dno…
@elizcooper no mne osobne by zajimalo, co dela uvnitr embryo po transferu, skoda, ze to nejde videt
. Clovek by pak byl hned chytrejsi zase. Jestli se chce nebo nechce chytnout sliznice, jestli se chytne, a prestane se pak vyvijet atd. Ted budu mit zase jiny stres, kdyz bude embryi vic, tak budou delat tu genetiku PGS. Na jednu stranu to chci vedet, zda jsou embrya v poradku a na druhou stranu to vedet nechci ze. Kdyz v poradku nebude zadne, tak to bude teda asi silne prozreni.
@Akulínek85 my mame mit tu genetiku embryi, tak s ET se vubec nepocita, az KET. A taky ani kvuli te „agresivni“ stimulce doktor ET vubec neplanuje.
Tak jsme dneska absolvovali utz a miminko by melo byt v poradku
mala je tam v neuveritelne poloze, asi gymnastka…
a poprve pustili i zvuk, tak je mazec vse i slyset…
@danaet tak alespon zase budete mit embryjka vysetrena a pak by ses snad mela vyhnout pripadnym genetickym vysetrenim v tehu…my ted asi mesic resili genetiku a je to o nervy…na dnesek jsem skoro nespala, jak jsem byla nervozni…ale prdolka vypadala pry v poradku…uz by mela mit cca 330 gramu…uz mi prijde, ze mam celkem velke bricho, ale manza rikal, ze zensky v cekarne mely tedy mnohem vetsi…a to jsme byly vsechny cca 20. tyden…
@edika85 tak jak se citis? Jeste par dni a mohla bys testovat ![]()
@Petra_z_Nuslí no nejdriv nam vysli spatne vysledky z krve - pak jsme se meli objednat na odber plodove vody - na krev cekas 2 tydny - objednali me na odber za tyden - tam nam rekli, ze by mely u nas stacit specialni odbery krve a na vysledky cekas zase 2 tydny a pak jeste po cca 2 tydnech kontrolni utz na genetiku…porad jen cekas a musim uznat, ze to bylo o nervy…kamaradka po genetice sla na revizi, tak jsem z toho byla dost spatna…ji tedy vysel spatne utz a nasledne i plodovka…
Ahoj holky, odpovídám zase pozdě, bohužel mám hodně práce a nestíhám.
@elizcooper jo jo už malm embryjko u sebe od pátku 23.3.
@danaet no já jak žiju ve Francii, tak si budu muset najít tady nějakou zdravou výživu, kde tohle prodávají. Ale zní to výborně. Jen mít čas na to vaření.. ![]()
@Akulínek85 to je dobře, že je všechno v pořádku. Myslela jsem na tebe včera. No já dnes testla a nic
dokonce jsem začala špinit, takže se obávám, že mi dnes dorazí ms. ![]()
@Akulínek85 tak to je dobre, ze je vse v poradku a holcicka krasne roste
, jen tak dale ![]()
@edika85 njn. Tady je to jednoduche. Zdrava vyziva uz je na kazdem kroku. Plus i hodne bio veci. Coz je tak trochu smesne. Driv to bylo normalni. Ale dnes je bio nadstandart. Ale tak lidi hodne, spotreba jidla se zvetsuje, tak se neni co divit asi. A pred kolika dny jsi byla na transferu?
@danaet no já nakupuji na celý týden vždycky na farmářských trzích, tam mají taky právě většinu potraviny bio, ale ty ingredience, co vyžaduje ta nízkosacharidová dieta, tam bohužel neseženu. To musím do nějaké právě zdravé výživy. Jo jo byla jsem na transferu v pátek minulý týden, ale už jsem začala špinit, takže se obávám, že se mi rozjede zase ms ![]()
@edika85 treba se embryjko uhnizduje - jeste neztracej nadeji…a ani test po 7 dnech jeste neni rozhodujici - ja po 7 dnech vecer mela temer neviditelneho ducha, mozna spis jsem si vsugerovala, ze tam neco vidim a hezky viditelny byl asi az 10. den…a spinilo na zacatku dost holek - nekdo i normalne menstruuje
@edika85 a ty bez leku sama normalne menstruujes i ovulujes?