IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
27.3.18 09:11

@Petra_z_Nuslí jj, presne tak :) ja se moc tesila, az mi zacne rust brisko…a az ucitim pohyby miminka…nejradeji bych, abych je citila porad, jenze zatim je citim jen nekolikrat denne a to v naprostem klidu a pak jsem na nervy, kdyz jsem v klidu a prdolka nekope…proste porad neco…ale citit ty pohyby je fakt uzasne :srdce: a kdyz mi hladi brisko manza, tak jsem z toho na mekko :) ze zacatku to bylo takove drsnejsi, ale cim je brisko vetsi, tim lepe ho hladi a usmiva se na nej :) jako kdyby ho mela mala uz videt :D dojemne/rozkosne…to ho pak miluji snad jeste vic nez normalne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
27.3.18 15:33

Ahoj všem, holky nestíhám psát, v práci je toho dost, navíc dcera je nemocná, ráno jsme byli u doktorky, zítra to snad napravím. Myslím na vás všechny, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.3.18 19:28

@elizcooper tak at je dcerka brzy zdrava :palec: plne chapu, ze kazda nema tolik casu jako ja…jsem na nemocenske, takze muzu byt na netu treba cely den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.18 20:47

@Akulínek85 jééé, na to už se taky strašně moc těším :srdce: Já jak jsem teď taková dojímavá, tak jsem se samodojmula při té představě :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.3.18 08:40

@Petra_z_Nuslí drzim pesticky na utz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.3.18 10:02

@Akulínek85 ahojky, já chodím do práce už od pondělí. Chovám se celkem normálně a tím, že mám spoustu práce, tak se na to nesoustředím a nestresuju se tím. Ale popravdě teď už necítím vůbec nic. Jen první dva dny trochu jako implantační píchání a asi 3.den po transferu jsem měla takový tlaky v krku, jako kdyby mě přepadala úzkost a polévalo mě horko a netušila jsem proč, druhý den to pominulo. A co ty? Zítra ti budu držet moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
28.3.18 10:05
@danaet píše:
@edika85 http://www.meltingpotdiaries.com/…rpet-u-toho/ dlouhyyyy clanek, ale doporucuji precist, dozvis se tam i o cholesterolu atd.

Děkuji za tip, mamce jsem to hned přeposlala, je z toho nadšená, hned ten den podle toho začala vařit a objednala si všechny kuchařky. Já sice podle toho ještě nevařím, mám hodně práce a chodím domů docela unavená, ale už jsem si založila recepty a o víkendu něco z toho zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.3.18 10:20

@edika85: tak už jej máš u sebe? Moc držím palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.3.18 10:21

@edika85 jj, ja jsem vzdy pred kontrolou desne nervozni…dneska uklizim a pecu muffiny - abych na to tolik nemyslela, ale uz jsem kaput…takze si dam chvili pauzu. Manza ma pracovni schuzku a pak prijede i s kolegou neco dodelat, takze alespon ty muffiny snad nekdo oceni…exkluzivni cokoladove a jeste jsem tam pridala jako napln trosku nutelly :) od zacatku roku jsem nic sladkeho nepekla, tak jsem zvedava, jake budou…no je dobre, ze Te neboli bricho…treba se mimisek ujal a za odmenu budes mit super pohodove tehu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.3.18 12:28

@elizcooper ahoj :-) preji dcerce brzke uzdraveni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.3.18 12:33

@edika85 neni vubec zac :-). Ja teda kucharky nekupovala, ale to je tim, ze proste recepty nedodrzuju :-D. I to pecivo pecu manzelovi tak nejak podle oka :-D. Ale dneska jsem si 1 housticku po delsi dobe dala. Delala jsem ji z vajec, smetanove luciny, tvarohu, olivace, sul a soda, a pak trochu psyllia, mandlove mouky a mixovanych lnenych a dynovych seminek. Tak jsem neodolala a dala si ji ke kurecimu prsu a paprice na obidek. A drzim ti pesti, moc ti preju, aby ti to ted vyslo. Mam takoveho tucha, ze tento rok bude opravdu ten pravy plodny :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.3.18 12:39

@edika85 jeste teda jsou webovky cukrfree ale na mne tam je hodne uz takovych special prisad a nektere recepty mi prijdou prilis sacharidove na muj vkus. Co se tyce oriskoveho masla a orechu celkove tak mohu doporucit nakupovat pres grizly. Maji dobre ceny. A vyborna mnamka je liskooriskove maslo jemne znacka primo grizly. Opravdu zdrava nahrada za nutelu. Si davam kazdy den na snidani tucny tvaroh z vanicky s tim liskooriskovym nebo mandlovym maslem a treba lesni ovoce nebo pulku jablka k tomu. A kdyz chci byt uplne rozezrana tak si na to sypnu jeste mandle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.3.18 14:08

Mamina2017: také gratuluji k chlapečkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.3.18 14:16

Akulinek85: děkuji moc, no má zánět močového měchýře, vůbec nevím kde to mohla chytnout. V sobotu jsme byly v tělocvičně na jedné ZŠ cvičit aerobic a je pravda, že ke konci tam trochu byl průvan a to už jsme necvičily tak jedině, že by ji tam ofouklo, byla bez mikiny, asi 3× jsem jí říkala ať si ji obleče a ona nic. V pondělí byla ve škole, vše OK a v úterý ráno si začala ztěžovat, že se nemůže vyčurat. Tak jsem volala paní doktorce (máme výbornou) a ta hned ať chytíme moč a dojedeme. Tak už jsme jely. Jsi na nemocenské a doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.3.18 14:18

@danaet: děkuji moc. Měla jsem plány na Velikonoce, že si uděláme výlet parním vlakem nebo něco podnikneme (třeba ještě lyže) a teď musíme být doma v teple. Ale tak i doma se dá něco podnikat, hrát hry, číst a tak…uvidíme. Taky musí zamakat do školy, písmenka, čtení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí