IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
432
22.3.18 10:11

Edika85: no tak to opravdu nemáš jednoduché to stále poslouchat. Ale potom jim všem vytřeš zrak až jim oznámíš, že jsi těhotná! To bych pak chtěla vidět ty jejich obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.3.18 10:31

Ahoj, měla jsem 2krát IVF a 2×KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.3.18 15:34

@mamina2017 moc gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.3.18 15:38

@edika85 zitra na Tebe budu moc myslet…budes o vikendu lezet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.3.18 18:14

@edika85 zalezi co v ramci nizkosacharidovky jis. Neni to dieta, spis jiny druh stravovani. Ma i hodne variant. Ja jedu Primal. Takze mam ve strave i tucne mlecne vyrobky. Jakoze i smetanu a mascarpone, no stress :-D. Da se jak hubnout, tak i pribirat. Zalezi kolik toho snis. Muzes jist i tucne a mit vysoky prijem kalorii a zaroven nizko sacharidy. Drzim pesti jinak, snad tento rok bude uz opravdu ten stastny pro nas vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
22.3.18 18:19

@elizcooper asi ano. Misto utrouse, ale asi je jistejsi, ze menzes neprijde, coz u utrouse neni 100% pravidlo. Akorat ten norethisteron se nesmi v tehotenstvi, nejak to poskozuje plod, takze je to na jine bazi nez utrous. No susenky zrovna ujidam ke kaficku :-D. Jsou z vajicka, kokosu, mandli, mandloveho masla (to jsou jen rozmixovane orisky do takove jakoby pasty), bio kakaoveho masla a stevie. No to je asi duvod, proc je na tehle strave i manzel a nema s tim zadny problem. Daji se uvarit i upect opravdu vyborne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.3.18 08:13

@edika85 drzime moc pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.3.18 15:40

@Akulínek85 Ahojky! moc děkuji, už mám ebryjko v bříšku. Tak snad už to bude náš vítězný bojovník. Blastička to byla prý moc hezká, tak uvidíme.. :) A co ty? Jak se dnes cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.3.18 15:44

@mamina2017 Já měla dnes 4 transfer, tak doufám, že bude už úspešný :) Tobě moc gratuluji. A v kolikátém týdnu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.3.18 15:53

@elizcooper haha to jo.. :) Tak oni nám to hrozně přejou, ale jsou trochu nervózní z toho, že už tak dlouho se nám nedaří a proto to strašně řeší. A hlavně už měli jeden takový případ v rodině, kdy bratranec přítele si vzal slečnu, která nemohla otěhotnět a skončilo to rozvodem. Tak nechtějí, aby se to samé stalo nám. Proto dost tlačí na pilu a probírají každý neúspešný transfer. A tím, že chyba je ve mě, tak samozřejmě cítím ten tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.3.18 16:04

@danaet Já moc doufám, že ano. A ty začínáš další IVF kdy přesně? Budu držet palečky.
No láká mě to, zvlášť, když jsi tu dávala fotečky těch tvých výtvorů, vypadalo to moc dobře. Zkusím si najít pár receptů a o víkendu něco ukuchtit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
23.3.18 16:43

@edika85 dnes jsem zacala brat na 10 dni norethisteron. Pak hned zacinam s menzes. Takze nekdy mezi 3.-6.4 startuju :-D. Akorat uvidime co budu mit za injekce. V papirech mam psane jen agresivni stimulace + decapeptyl. Nejak matne si pamatuju, ze doktor rikal neco o elonve, tak jsem se divala na net na cenu a malem mne omylo. No uvidime, co dostanu. Tak mrkni na web paleosnadno, tam najdes spoustu receptu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.3.18 17:44

@edika85 ahojky, no dneska me poboliva bricho, obcas to mivam - asi jak to uvnitr roste a natahuji se vazy…ale je to celkem dost neprijemne - hlavne jak se clovek pri kazdem pichnuti u miminka boji…ale mala i presto vesele kope, takze snad je v poradku…jinak to jde - uz bastim o 106, tak doufam, ze ze me nebude hrosik…porad mam na neco chut. A co planujes na vikend, budes relaxovat? Dnes lezis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.3.18 17:49

@danaet a pri minulem ivf jsi spatne reagovala na stimulaci, ze Ti chteji dat ted agresivni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
23.3.18 18:41

@edika85 já už mám 9měsíčního Davídka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí