IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
14.3.18 16:57

@elizcooper ne ne. Low carb strava konkretne Primal. Jim jen par druhu ovoce v malem mnozstvi, orisky, seminka, zeleninu, vejce, tvaroh, syry, maso, ryby a tucne mlecne vyrobky. Omezuju prijem sacharidu. Na pcos se to doporucuje a opravdu je v tech sacharidech zakopany pes. Vsechny krevni vysledky jsou taky super. Ta strava podle Katky Buresove mi spis uskodila, obsahuje hodne sacharidu a to IVF po jeji strave dopadlo katastrofalne. Tak snad to ted bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.3.18 17:01

@edika85 taky drzim pesti. U mne to bude 3 IVF a chci, aby bylo posledni. Pokud neklapne, tak holt to necham uz pak na prirode a kdyz tak proste zustanu bezdetna. Uz jsem s tim smirena. No taky jsem myslela, ze ta hodnota uz bude jen sestupna, i doktor mi to rikal, ze to udelame znovu a zjistime o kolik to kleslo a pak jen nestacil zirat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
14.3.18 17:09

@edika85 nevim, jestli se ten prolaktin neresi i na endokrinologii. Podle CAR mam jinak hormony stitne zlazy ok, ale podle imunologie z Prahy uz tu hodnotu nebrali jako v norme. Maji lehce jine tabulky. Tak mne poslali na endokrinologii a ejhle opravdu. Uz se lecim pres rok se stitkou. A tam mi doktorka prave poradila ti nizkosacharidovku a vitamin D na otehotneni. Na genetice mi zjistili mutaci v genu nadledvin a to prave zapricinilo problemy se stitkou a pcos. Tak zkus se na tu endokrinologii zeptat, stejne se tam bere jen krev a max dela sono stitky. To uz te nezabije. Co jsem cetla tak ten prolaktin se stitkou nejak souvisi a zapricinuje to neplodnost. Ale drzim pesti at ti to ted vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
14.3.18 19:06

@danaet Aha to je zajímavý. No zkusím se tedy objednat v Praze, když už tam jedu kvůli imuno a genetice. Ale myslíš, že mě vezmou i bez doporučení lékaře?
No já to právě nechci vzdát, i když mě to teda stojí hrozný nervy a peníze, ale mimčo si přeju moc, chci mít s přítelem rodinu, ať to stojí cokoliv.. Budu nám oboum moc držet pěsti, kéž by se na nás usmálo štěstí.. :hug: Udělala jsi dobře, že sis dala malou přestávku a přešla na zdravou dietu, určitě ti to pomůže, věřím tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 07:19

@danaet moc Ti gratuluji ke shozenym kg a vysledkum :) a ted se muzes vrhnout do dalsiho ivf s tim, ze jsi udelala maximum pro uspech. Tak at mas brzy miminko v brisku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 07:39

@edika85 zvyseny prolaktin si myslim, ze muze byt problem, otazka je, cim je to zpusobeno a treba ho mas zvyseny jen o malo a to pry muze vyvolavat i stres, coz se pri ivf neni cemu divit…ale endokrinologii bych zkusila, segra na ni chodi od mala (jiz nema stitnou zlazu) a my s druhou segrou musely chodit preventivne taky, protoze pri normalnich prohlidkach se nedelaji tak podrobne testy, ktere by odhalily mozny problem…spis bych tam zasla pro pocit, ze tam neni zakopany pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 09:00

Holky, tak uz mi volali z genetiky a zadne patologie se nepotvrdily :) rozbrecela jsem se, jak se mi z tech silenych nervu ulevilo…sice nas ceka jeste dlouha cesta, ale vam preji, abyste mely jen a jen pohodove tehu…jo a holcicka potvrzena :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.3.18 09:47

@Akulínek85 tak to je krásná zpráva. :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.3.18 10:17

@Akulínek: Jupííí! Tak to je skvělé. Gratuluji k Petrušce nebo Elišce neboo… Drž se, už bude jen líp a můžeš se pustit do vymýšlení těch jmen. Já mám Jolanku. Brácha Violku a Adélku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.3.18 10:18

@edika85: nakonec tě holky tady líp diagnostikují než Mudr. Taková maličkost a třeba to bude ono!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.3.18 10:20

@danaet: Tak to je hodně zajímavé s tou stravou…Asi je to individuální a na každého zabírá něco jiného ne? Když jí to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.3.18 10:21

@edika85 ja myslim sla jen s papirem z imunologie a i z genetiky, kde bylo psano, ze je vhodne vysetrit stitku. Primo jako poukaz k vysetreni jsem nemela. Rekla jsem, ze se snazim otehotnet pres IVF a objednali mne hned. Jedla jsem zdrave i predtim. Jakoze zadna bila mouka ani cukr ani uzeniny. Ale holt to ovoce a celozrnne pecivo, prilohy a lusteniny, mi udelaly hroznou paseku s organismem. Snad nam to obema vyjde uz tentokrat na 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.3.18 10:25

@elizcooper urcite. Je treba stravu prizpusobit diagnoze. U toho meho pcos a stitky to proste troskota na sacharidech. Nekdo snese vic, nekdo min. Ja se holt musim s nimi omezit. Ale fakt je ten, ze mi to vubec nevadi. Mam pestrou stravu, uz jsem si na ni zvykla a nemenila bych. Manzel uz to jede se mnou a dost mu chutna :-D takze o to lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.3.18 10:28

@Akulínek85 dekuji, taky si rikam, ze ted uz to bude lepsi. Sice resty mam. Mohla bych se krotit s kavou a vic cvicit. Ale tak co uz. To uz bych byla prilis dokonala :-D. A gratuluji k vysledkum :-), je to krasa, kdyz se dari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 11:54

@katerina1006 dekuji…uz bych mela nejradeji to nase zlaticko v naruci…stejne porad clovek na neco ceka - je to od kontroly ke kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí