IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
10.3.18 11:37

@katerina1006 super, tak hura do toho, at uz mas miminko v brisku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.3.18 11:50

@Evva21 snad se to bude dobre hojit a ze Te brzy prestane bolet hlava - mokry hadr a pospavat…a hodne pij, at se ty latky z narkozy dostanou co nejdrive z tela ven…pokud se na oslavu necitis, tak odpocivej, ostatni pochopi, ze po operaci mas na odpocinek narok :roll: ja budu polehavat i na oslave - snazila jsem se poklidit (v ramci moznosti) a pokud bude mit nekdo namitky - tak at…jeste udelam chlebicky, dort upekl manzel a fertig…driv jsem mela pripraveno tolik dobrot a ted to bude holt chudsi…jenze ja jsem rada, ze vubec nejak funguji…njn-stejne to vidim max na 2 hodiny. Dokonce jsem i v teplacich :) pohodli je pohodli - dziny mi tlaci na prdolku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.3.18 17:49

@Akulínek85 nakonec mě na chvilku vytahli ma oslavu. Pěkně jsem si vyrazila v teplakach a pantoflich, modelka… :),nic si pres to koleno nenatahnu, mám skoro vse na tělo a pres zimu litam hlavne v kozackach :). Ale za dve hodky jsem byla doma, myslela jsem, ze mi praskne hlava. Mamka mi volala, ze svagrova mela to samy po císaři a pry ji pomohlo kafe, sestřičky ji ho nosily. Tak zkusim turka, ktereho bych normálně nikdy nevypila, ale kdyz by mělo pomoc. S úklidem si nelam hlavu, u nas je to jak po výbuchu, přítel se snazi a ja ho nechci buzerovat. Však se to nezblazni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.3.18 12:05

@Evva21 no dneska pro zmenu privezou obed tchanovci…prijdu si jak totalne neschopna…vcera oslava probehla celkem v pohode, ale pak mi bylo tedy silene zle… :poblion: kaficko by Te mohlo srovnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.3.18 17:25

@Akulínek85
Tak dnes kontrola a je konec je to ZT uz tyden mu nebije srdicko takze půjdu na vycisteni a pak uvidíme máme 2 a 1 mrazacky tak zkusíme jit do doho hned jak to půjde znovu ted nam vzali krev na genetiku a ve středu jdu k odborníkovi jestli neco jeste na mimiskovi nezjisti proc to tak dopadlu zatim vim ze mel nějakou tekutinu v bříšku :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
12.3.18 19:41

@Semy1097 to me moc mrzi :( drzim pesticky, abyste se brzy miminka dockali a uz bylo vse v poradku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.3.18 14:07

@Semy1097: Ahoj, a tak hezky se to vyvíjelo! Drž se! Jsi naladěná na další pokus a to je fajn. Bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.3.18 14:10

@Evva21: Ahoj, už jsi po rýmě i po operaci, že ano? Kdy jdeš do akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.3.18 14:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.3.18 14:42

Hura sadra dole. 22.3 na utz abychom zjistli zda je vše v pořádku. a bude synchronizace s dárkyní. a pak to ostatní :dance:. noha je pořád natekla a nemohu pořádně našlapovat ale to prý ničemu nebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.3.18 15:25

@katerina1006: jupííí. V čem spočívá synchronizace s dárkyní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.3.18 15:35

@elizcooper sychronizace spočívá v tom že sledí menstuační cyklus aby jsme měli stejně. aby pak co ona bude mít opu tak abych já měla správnou výšku sliznici na vložení embryika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.3.18 16:18

@katerina1006 tak to se to uz konecne blizi, snad budes mit i nohu uz v poradku…duben/kveten by mohlo byt zavadeni miminka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.3.18 16:24

@Akulínek85 no snad ano zatím mám kotník pořád oteklí. a když bude vše v pořádku tak duben/ květen by mohlo být mimi u mě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.3.18 16:27

@Semy1097 tak se drž a hodně síly do dalšího pokusu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí