Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 jak píšeš, já si vždycky stanovila metu a jako že to pak bude dobrý. Tak test pozitivní, radost a teď čekáme na utz a jak říkáš, ten strach bude už pořád. Přítel mě taky pořád pozoruje, má strach…
Ale oproti minulým pokusům sem trochu klidnější…Asi je to hlavně tím, že jsem doma. A s mimi si povídám ![]()
Děvčata, pokud by některá měla zájem napište mi do zpráv. Mám k dispozici 3× balení Lenzetto a 2× 20tablet Anopyrin 100mg a 1× 60tablet Anopyrin 100mg, vše nové, v záruce!
@koblizeq jj, videt srdicko je super
takovy maly/velky zazrak ![]()
@koblizeq ja jsem doma asi od 8. tydne - kvuli nevolnostem - mezitim jsem byla i na kapackach, uz jsem nebyla schopna v sobe udrzet nic…pak se pridala zacpa, nadymani apod. Ted me poboliva bricho, ale to je od te doby, co mi zacalo rust. Jeste v 7. tydnu jsem si rikala, jak je divne nemit priznaky a pak se to rozjelo. Pak jsem cekala na konec 12. tydne, ze se to zlepsi a ono nic…ted jsem cca 17. tyden a porad si zaludek dela, co chce-i kdyz uz je to mnohem lepsi, ale rozhodne nemuzu rict, ze bych se citila fit-jsem jak prejeta, porad bych spala…plno holek rika, ze tehotenstvi bylo pro ne krasny zazitek a ja mam nekdy vycitky, ze to tak tedy zatim necitim…jsem kazdy den nesmirne vdecna za bobiska v brisku a preji si jen, aby bylo vse v poradku, ale zajimalo by me, kdy prijde ten cas, ze si to clovek zacne uzivat…
Ahoj holky!!
Tak my stimulujeme už na další KET, i když si moc nejsem jistá, jestli to byl dobrý nápad jít do dalšího pokusu předtím, než budeme mít výsledky z imuno a genetiky. Bojím se mýmu dr říct o prednison, aby to nevzal tak, že mu diktuju, co má dělat. Co myslíte? Jinak jak se těhulky cítíte? A co ty @Evva21 s tím kolenem? Už jsi po operaci? Doufám, že proběhlo vše ok!! Jinak všem přeji hezký víkend!!
@edika85 tak to Ti budeme drzet pesticky, aby uz vysetreni nebyly potreba
na prednison bych se zeptala, treba maji duvod, proc ho nedavaji, jen treba rekni, ze ho v plno pripadech v cr davaji. Ale zase kortikoidy jsou asi pekne svinstvi, takze pokud by to slo bez nich, nebudes si tolik huntovat telo. Jinak o vikendu mame slavit moje narozky a narozky tchana, ale spis se obavam, jak to zvladnu, kdyz jinak porad jen lezim. zitra dopo musim poklidit a pripravit pohosteni a v nedeli znovu - slavime to nejdriv s rodinou z me strany a v nedeli s manzelovo casti.Uz z toho mam celkem hruzu, navic segry mi davaji dost casto obleceni a v uplych vecech uz mam znat brisko. Uz to tajit dlouho asi nepujde, jenze my cekame na vysledky tech testu…
@Akulínek85 Jéé ty máš naroky? Tak to moc gratuluju!!
Já věřím, že výsledky budou v pořádku neboj!! Já bych to v rodině řekla, kdyby se mě na to zeptali, a osvětlitla situaci. Alespoň tě budou psychicky podporovat a fadnit, aby to všechno dopadlo dobře. A nebudeš muset už skrývat bříško. Ale pokud to tak necítíš, tak hoď na sebe volnou košili a džíny, uvidíš, že si toho nikdo nevšimne
Přeji spoustu síly, ať oslavy proběhnou v klídečku a bez zvracení a únavy ![]()
Já se tedy na ten prednison zpetám. Řeknu mu, že mi to poradila kámoška z ČR, která nemohla dlouho otěhotnět a pak se zjistilo, že měla moc silnou imunitu a pak otěhotněla hned. Nějakou pohádku mu musím navykládat, aby to nevzal tak, že se snažím dělat jeho řemeslo..
Tak dnes konecne sundana sadra. A ted se budem soustredit na IFV s darovanymi.
![]()
@edika85 @Akulínek85 jj holky, od vcera jsem doma. Koleno snad v poho, jdu na kontrolu v utery. Jen me od včera strašně boli hlava, ale hrozně. Kamarad co dělá ve zdravotnictvi mi říkala, ze je to z te narkozy ( mela jsem mrtvy spodek, jinak pri vědomí). Naštěstí menzes přišla az včera, ale musim si pichat injekce na redeni krve, tak mazec…břicho mě pěkně boli, ibalgin pry nesmím kvůli těm injekcim, tak zkouším jak pes
. Ale jsem rada, ze jsem doma. Přítel se o mně krásně stará
. @edika85 budu drzet palce
@Akulínek85 uzite si oslavy, snad to zvládneš a nebude to pro tebe vyčerpajíci
. My jsme dnes zvany taky na oslavu, vseci hučí at na chvili taky dorazim. Jsem rada, ze dolezu na záchod a hlavně se po psychické stránce necítím na oslavy
@edika85 tak fundovany lekar by Ti mel rict, proc voli leky jake voli a kdyz se na neco zeptas - mel by Ti na to rict nazor…nastvany snad nebude, vzdyt jde o vas a ne o nej…
@koblizeq no mamka a segra tusi nebo spis doufaji - ostatni nevim, co si mysli…teda tatka si mysli, ze mam problem s prijmem potravy…ale uz nevypadam jak z Dachau
a navic dnes tady budou i moje segry a hlavne ta mladsi je jak chodici kostra…u me byli zvykli, ze jsem holka krev a mliko…dekuji za gratulaci ![]()