Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 no mě se ms zase rozjela, takže další neúspěšný transfer za námi..
tobě budu držet zítra všechny palce, určitě to dopadne dobře ![]()
@koblizeq 8den
bohužel, já cítila, že mrcha dorazí. Už dva dny jsem měla bolesti břicha jak vždycky mívám před ms.
@edika85 to me moc mrzi, zkus se zeptat na ty kortikoidy…tak nakonec mi zatim plodovku nebrali, pry zkusime jeste neinvazivni vysetreni z krve…tak nam nabrali s manzelem krev a vysledky budou cca za 2 tydny…to cekani je masakrozni…
Pujdete na nejake geneticke ci imuno vysetreni?
@edika85 je mi to moc líto
. Nevim vubec co ti napsat…drž se!!!
@Akulínek85 dalších 14 dni zase čekání…určitě bude vse v pořádku ![]()
@Akulínek85 zeptám se na prednison a taky jsem mě a přítele objednala v Praze na imuno a genetické vyšetření, protože tady bych se asi nedočkala. Tak uvidíme, trěba nás to posune o trochu dál.
To je moc dobře, že vám udělali nejdřív neinvazivní vyšetření. Určitě to dopadne dobře, věř a nestresuj se!! Myslím moc na tebe!! ![]()
@Evva21 mě taky, ale alepsoň jsem udělala další krok a objednala sebe a přítele na imunologii a genetiku, třeba zjistíme, v čem je problém, protože doteď nám doktoři opakují, že jsme v pořadku, dokonce i embryjka jsou moc pěkná. Tak to nechápu ![]()
@edika85 no to mi právě hlava nebere, tvrdi vam, ze jste v pořádku a presto vše nic…
. Udělala jsi dobře, ze jsi vas objednala tady u nas. Ja ten prednison taky brala. Pokud si dobře pamatuji, tak uz od zacatku stimulace. Doufam, ze vam tady pomohou ![]()
@Evva21 doufame, ze to dopadne dobre a ze je miminko v poradku…z tech vysledku se dozvime i pohlavi…ale vcera mi doktor uz rekl, ze cekame holcicku…to me vazne dojalo…proste uz s ni pocitame…je to nas poklad
@edika85 je dobre, ze jsi vas objednala, ono nekdy staci najit nejakou uplou malickost a v dnesni dobe umi zjistit hodne…a na zaklade toho pomoct. Kdy pujdete?