IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
1.3.18 16:40

@Evva21 a jak jsi to vyresila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.3.18 16:42

@Semy1097 stejne nezbyva nez verit a doufat v uspech…dnes u nas byla pani na akupunkturu, tak mi pichla nejake jehly na psychiku…tak snad to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.3.18 16:43

@edika85 a jak se citis ty, uz je to skoro tyden po transferu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.3.18 08:49

@Evva21 pane jo, tak snad ti to dr posune.. hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.3.18 08:56

@Akulínek85 ahojky, já se cítí normálně netěhotně. Dneska ráno i trochu na ms, ale ještě mrcha nedorazila. Už se začínám srovnávat s tím, že to zase nevyšlo. Přijde mi, že už ani neumím kvůli tomu brecet. Úplně jsem otupěla nebo si na to prostě jen zvykla. My jsme dnes na víkend vyrazili na hory, tak třeba přijdu nelepší myšlenky.. a vo ty? Co ty tvé nevolnosti? A kdy půjdes na tu plodovku? Myslím na tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.18 09:32

@edika85 to si neříkej, že to nevyšlo!!! Kolikátý pokus to je?
Moje doktorka v centru teď při ket byla nemocná, zastupoval jí doktor a já se ho začala ptát, co budeme dělat když tenhle transfer nevyjde A on mě dobře setřel, jestli takhle uvažuju, proč si nedám žádost o adopci a CPU do sebe léky a utracim peníze. A mě ta jeho reakce pomohla!!!
Držím palec a načerpej sílu na horách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.3.18 09:43

@koblizeq je to 2IVF 1KET, ale o mimčo se snažíme už přes tři roky a nikdy jsem neměla ani ducha na testu..no já si to neříkám, když jdu na transfer, to jsem vždycky hrozne natesena. Ale dnes je to 6den po a nemám žádné příznaky, spis od včerejška cítím, že by rada dorazila ms, ale utroš jí drží. Mám úplně stejný pocit jak u předešlých transferu a to vždycky mrcha dorazila. To víš, že se snažím být pozitivní, ale po tolika zklamání ty špatné myšlenky bohužel občas jsou… A kdy jsi byla na ket? Budeš testovat? Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.18 09:49

@edika85 vím, co prožívás, mám za sebou 4 ivf a teď 1. Ket, takže 5. pokus. a za chvíli to budou 4 roky, co se snažíme. Na ket jsem byla 15.2. a test je pozitivní, teď čekám na 15.3. na utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.3.18 10:59

@koblizeq jé tak to ti moc gratuluji, to je super zpráva :dance: držím pěsti na utz, aby bylo vše v pořádku :palec: to je poprvé, co máš pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.18 11:13

@edika85 děkuju :srdce: pozitivní už byl dvakrát, z prvního a čtvrtého ivf, ale skončilo to vždy revizí :,( tak mám pořád obavy, aby bylo vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
2.3.18 11:25

@koblizeq aha, to mě mrzí :( možná jsi mi to už psala, promiň, občas se už se v těch přezdívkami ztrácím a nepamatuji si, kdo si prošel čím.. jsem hlava děravá a mám do toho frmol v práci.. Ale tohle už je určitě bojovníček. Věřím, že to dopadne tentokrat dobře a konečně se dočkaš toho vytouzeneho mimi. Moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
2.3.18 13:55

@edika85 ja mela priznaky az asi od konce 7. tydne…a predtim me bricho jako na ms taky bolelo…na plodovku jdu v pondeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.3.18 14:08

@Akulínek85
V pondělí budu moc držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.18 18:32

@edika85 děkuju, i tobě přeji krásné miminko :srdce: a není důvod se omlouvat, chodím do více diskuzí.. pomáhá mi to… hezký víkend na horách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.3.18 18:33

@Akulínek85 hodně síly a držím palce, ať to v pondělí dobře dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie