IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
16.2.18 10:16

@koblizeq tak se opatruj a at se u Tebe bobesovi libi a dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.2.18 10:18

@Lucie58 me ani moc nebolela, ale hormony delaji divy, takze to bude urcite tim…me zase bolelo bricho a hur se mi dychalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.2.18 10:54

@koblizeq drzim palce!!! Pěkně odpočívej, at se bobisek zavrta :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.2.18 11:02

@Akulínek85 je mi lito, cim vsim si od začátku těhotenství prochazis. Určitě bude vse v pořádku, hlavne mimi, je to bojovník :srdce:. Kde vsude máš endometriozu? Stalo se mi kdysi, ze jsem mimo menzes trochu krvacela. Myslela jsem, ze cysta, ale bricho nebolelo nic…verim, ze na to mela vliv endoska. Opatruj se :hug:. Kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.2.18 12:46

@Lucie58 Ahoj, tak to jsou dobré zprávy! Akorát nechápu, proč embryjko transferují už 4 den? Mě doktor říkal že 4 den na embryjku je těžké neco poznat, že je to takový slepý den pro embryology. U nás ho transferují buď 3 den nebo až 5 ve formě blasto. Jinak prsa mě bolela po opu až do MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.2.18 12:48

@Akulínek85 Tak to bude určitě z toho. V pondělí na tebe budu myslet, určitě bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.2.18 15:08

@edika85 protoze 5ty den je neděle a ET v nedeli nedělají. Prijde mi to trochu nelogicky, proc by 4ty den byl slepý, kdyz ET delaji i treti den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.2.18 15:09

Semy1097: i tak je to fajn! :kytka: Držím palce. To jedno mimi bude mít lepší podmínky a větší komfort než kdyby byly dvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.2.18 15:21

@Evva21: A co Tvoje noha, ta je na tom jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.2.18 15:51

@Lucie58 Na mojí klinice ET 4 den nedělají, 3 den ano, tam vidí kolika buněčný je embryo a podle toho poznají kvalitu, ale 4den se neví, jaké embryo přejde do blasto a jaké ne.. Takhle nějak mi to doktor vysvětloval, ale popravdě na každé klinice to dělají jinak a spoustu holek tady na emimino píše, že jim zavádějí moruly. U nás 4den prostě embryo nezavádí, to je pravidlo. Ale já si myslím, že když je dobré embryo, tak se chytne tak i tak. Ono asi se jen špatně určuje, jaké kvality je, ale to je moje dedukce. Dneska jdu ještě na kontrolu tak se ho můžu zeptat, ať mi to ješte jednou vysvětlí, moc tomu taky nerozumím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
16.2.18 15:58

@elizcooper
Moc děkuji :kytka: i ten jeden mimisek je super jak říkal doktor zázrak asi nedoufal že se to hned na poprvé povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.2.18 16:43

@edika85 Aha, tak tomu taky moc nerozumím. Jak rikam ET mělo byt 5 den, ale tj. nedele. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.2.18 16:44

Holky jeste mam dotaz, byl s vámi partner u ET? Nebo pak pro vas prijel?
Chteli jsme po ET jet na pozemek (stavíme baracek) a projit se tam po lese. Myslite, ze je to vhodný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.2.18 16:55

@Lucie58 včera při ketu partner byl se mnou, trvalo to 20 minut.Na klinice, kde jsme byli předtím to vůbec nešlo, a musela sem pak 2 hodiny ležet. Každá klinika to má jinak.Pak jsme šli na obídek a krátkou procházku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.2.18 17:38

@Lucie58 to je sranda pozorovat, jak všude to je jiné. U nás dokonce partner musí být, protože souhlas s trasferem musí podepsat. Přijde mi to taky pěkně padlé na hlavu, když u opu předá spermie a pak by si to jako mohl rozmyslet a s transferem nesouhlasit :lol: já taky procházkovala, prý to je dobré na prokrvení dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí