Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@elizcooper no ze 17 foliku bylo 14 vajicek, 13 se jich oplodnilo a nakonec jsme meli 1 k transferu a 6 k zamrazeni…s tim transferovanym prave bojujeme o vitezstvi…zavadeli to nejslibnejsi
@Akulínek85 Ahoj, to mě moc mrzí, snad to bude v pořádku. To je hrozný, co si ženská vytrpí k vysněnému miminku
A proč jsi byla na cevkování? Já byla včera na kontrole a vše vypadá dobře, ještě jdu zítra na jednu kontrolu a doufám, že už mi řekne termín KET..
@elizcooper my máme 3 mrazáčky a na transfer bych měla jít příští týden, zítra jdu na krev a utz a snad mi doktor sdělí už přesný termín KET. Chápu, my jsme už do toho taky nasypali spoustu peněz a zatím bez výsledku. Kdybychom měli alepsoň jedno dítě, asi bychom přemýšleli jinak, ale v našem případě si říkám čert vem peníze ta představa našeho vlastního dítěte je silnější.. Kéž bychom se konečně dočkalali těch //
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Zítra nás čeká 1.ket, máme 3 mrazacky, a nerviky pracují. Je mi 36, děti nemáme, snažíme se skoro 4 roky. Máme za sebou 4 ivf, 2 potraty s revizí. A kolem mě samé děti nebo tehule…
@koblizeq Ahoj,to zítra budu drzet palce!!! Me je taky 36 a deti zadny… Za sebou první neúspěšný ivf, na druhe kolo se teprve chystane…
@koblizeq ahoj vítám tě
já jdu na ket příští týden. Taky máme 3 mrazáčky a je to mé 2IVF. Snažíme se oŕes tři roky. A u vás zjistili, kde je problém? Jaké vyšetření máte už za sebou?
@koblizeq teď začátkem brezna jdu na menší zákrok s kolenem, tak az budu v pohodě. Netroufne si říct kdy, raději uz ani neplanuji. Myslela jsem, ze to stihnu do loňského roku, ale bohužel…akorát jsem litala po doktorech s kolenem. Ja brala necely rok visanne, pak jsme se rok snažili přirozeně a nakonec jsme zkusili ivf.
@koblizeq ahojky, take Te tady vitam…a budu drzet pesticky, aby to uz konecne vyslo…
@edika85 no mela jsem nejake zvysene hodnoty v moci a na urologii potrebuji sterilni moc…ted budeme cekat do pristi kontroly, zda je miminko v poradku…
Máme všechny vyšetření, genetiku, imunologii, průchodnost vejcovodů, přítel byl na urologii. A jediný problém je kolísavý spermiogram…i jsme na 4.pokus změnili centrum..
@Akulínek85 aha, držím palečky, doufám, že všechno bude ok. Já měla dnes kontrolu a musím ještě v pátek na jednu. Tak snad už konečně v pátek budu vědět konečně den transferu.
@koblizeq Nám nic zatím nezjistili, ale genetiku a imuno ještě nemáme. Tak pokud je problém jen ve spermu, tak to by IVF mělo krásně vyřešit. Budu držet pěsti, aby vám to už tentokrát klaplo
Ty jsi už dnes po transferu viď? U mě to vypadá na příští pátek.
@edika85 chystáme se na transfer zítra, tak snad 5.pokus bude ten správný ![]()
@edika85 jinak my už zkoušeli i všechny vitamíny, očistnou kůru, kapky joalis. A nevím, proč to nejde ![]()