IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
9.2.18 16:25

@Akulínek85 pokud nechají berle to mi nevadí. jen at jí sundají a nemusím brát ty prášky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.2.18 20:00

Holky, tak dneska posledni kontrola pred úterním OPU.. Pouze 6 folikul :(… Jdu po prve, tak se chci zeptat.. Kdyz mame prodlouženou kultivaci proběhne ET v nedeli nebo az v pondeli?..chodím do Iscaru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.2.18 12:29

@Lucie58 myslim, ze to zalezi na uvazeni centra, kdy Ti prdolku zavedou, ja mela 5. den, ale jsou asi i holky, ktere az 6. den…jinak Ti drzim pesticky, aby vse probehlo bez problemu a oplodnena vajicka se dobre vyvijela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
10.2.18 12:31

@katerina1006 hlavne nam dej v pondeli vedet a pokud mozno s jasotem :) ze uz nemas sadru ani prasky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.2.18 22:47

@Akulínek85 Moc děkuju..tak snad to bude ten paty den v nedeli..tedy snad bude co :(..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
11.2.18 09:23

@Lucie58 a budes si pak brat volno? Ja mela dovcu v den opu a pak jsem sla do prace, ale nastesti jsem mela odber ve ct a pak jsem o vikendu jeste odpocivala. Ale nekdo je hned po opu v pohode. A na transfer jsem mela volno ten den + den pote a dalsi den jsem sla jen na pul dne do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.2.18 15:14

@Akulínek85 No, udělala jsem to tak, že v pondělí jsem si vzala home office, v úterý 13.2. jdu na OPU a do dalšího úterý budu mít neschopenku. Tak že když bude ET 19.2., tak ještě 20.2. tedy den po ET budu doma.. Na víc jsme si včera přivezli štěňátko, tak se to „volno“ hodí. Máme teď tři pejsky, tak mě to hodně odreagovává. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 08:43

Akulínek85 edika85 :,( :,( :,(. Tak kontrola az 9.3 a prasky musim brat dal.. :,( :,( :,( tak ivf s darovanyma asi nestihame :,( :,( :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.2.18 15:34

@katerina1006 ahoj, to mě moc mrzí!! :,( Ale nerozumím tomu, to ti ta kost ještě nesrostla? Co ti k tomu řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.2.18 15:40

@katerina1006 Ahoj,moc mě to mrzi!!! A tu sadru ti nechaly, nebo ji mas uz dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 15:41

@edika85 no napsal a řek že jde vidět že se spojuje ale že tam je vidět 2 mm štěrbina. že prostě ještě moc nesrostla :,( už jsem to obrečela. a asi se musím smířit že mimčo mít nebudem. protože jsem mluvila s Carem a tam miřekli že až přestanu brát ten warfarin tak se davojí nějaké injekce který jsou zas na opačný bazi. :,( a ty se prý berou min 1 měsíc. :,( no a na to abychomm dali tolik peněz jako samoplátci zatím manžel nechce slyšet. takto nás to mělo vyjít na cca 70. a tak to 100. tak už se pomalu a bolestivě smiřuji že mimčo mít prostě nebudem :,( :,( :,(

Příspěvek upraven 12.02.18 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 15:42

@Evva21 bohužel nechali do 9.3 zatím :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.2.18 15:45

@Akulínek85 Ahoj,tu stravu jsem si musela poupravit, zacala jsem mit problémy. Tlacilo mě neco od středu smer v pravo a az do boku. Nevim jestli žlučník… Ted uz je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.2.18 15:57

@katerina1006 ach jo, to mě moc mrzí :,( Asi to bude znít jako bláznivý nápad, ale ve Španělsku je klinika CAR, která garantuje mimčo a pokud se nepovede, veškeré náklady vrací klientům zpět. Vím, že by se to prodražilo ve smyslu cesty a ubytování, ale zase na druhou stranu máš jistotu, že buď se povede nebo alespoň nebudeš mít náklady na celé IVF. Píšu ti to, protože sama jsem o tom přemýšlela. Máme tady na IVF hrozné náklady i přesto, že jsme oba pojištění. Prostě tady ta pojišťovna platí jen léky, ale veškeré úkony si platíme sami. Když jsem si to pročítala, v tom Španělsku by nás to vyšlo cenově skoro stejně, kdyby to klaplo a kdyby ne, tak by nás to stálo jen tu cestu a ubytování. To byla jen taková úvaha.. Promiň, jestli se ti to bude zdát hloupý, samozřejmě ty ceny v ČR a tady jsou nesrovnatelný, tak možná by se vám to nevyplatilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 16:06

@edika85 dekuji moc za radu. :hug: uvidim co bude v to breznu. Nejhorsi je na tom ze kvuli praci co dela mazel to asi nebude možné… dneska brecim co jsem se to dozvedela.. nevim ted jak se zachvet.. jeste me boli to ze kolem me jsou same tehule a ja nic. I moje neter ktere je 21 je v 5 mesici. A bude mit holčičku. Strasne ji to preji ale jsem s toho cela smutna :,( :,( ze nam to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí