IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
5.2.18 18:02

@edika85 jsem mala - mam jen 162 cm, ale stejne jsem zvykla na tech svych 52-53 kg…jj, mela jsem transfer hned po OPU, ale je fakt, ze me jeste celkem dost bolelo bricho…a pak bolelo asi do 6. tydne…ted obcas taky poboliva, ale uz jinak…16 dni uz Ti utece rychle a pak uz budes mit miminko u sebe…budes si brat nejake volno po zavedeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
5.2.18 18:04

@elizcooper ahojky, ja jsem otehotnela na konci listopadu…takze tedka bojujeme uz ve 2…a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.18 18:45

@edika85
Achoj nic nevim jen mi udělali těhotenský test a vzali krev prý by to ještě nebylo tak vidět tak až za 10 dni. Jen stale opakoval že je překvapený jak to všechno dobře šlo a že to i dobře dopadlo a bylo vidět že je vážně překvapený asi ho ten věk držel při zemi. Takže čekám a čekám. Uvidíme ve středu podle hCG. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.2.18 21:57

@Akulínek85 ty jsi drobeček. Já mám 177cm. Ale tu váhu už máš opravdu nízkou. Na kapačky tě neposlali? Možná bys do těla potřebovala dost živiny alespoň nitrožilně. Oni ti na tu váhu nic neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.2.18 22:03

@Semy1097 tak já mám v práci 44letou těhotnou kolegyni a ta otěhotněla přirozeně. A moje švagrová taky, ve 43 hned na první dobrou se svým novým přítelem si řekli, že už má jen pár let plodnosti, že by to měli zkusit hned a ono se zadařilo. U tebe byl třeba problém jen v těch vejcovodech, to IVF krásné vyřeší, tak se mi to nezdá zas tak překvapující. Držím palečky, aby bylo vše ok a měli jste krásná dvojčátka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.2.18 08:23

Akulínek85: Jupííí, tak dodatečně velká gratulace! Povídej, jak to probíhalo a tak?! Ráda Tě čtu! My nic, vše při starém.
Semy1097: Ahoj, věk? Je Ti víc než mně? Jsem ročník 75. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.2.18 08:26

Evva21: Ahojky, jak se máš co nového?
edika85: děkuji za pozdrav z listopadu, jsem tu pak už nějak nechodila.
katerina1006: ahoj, zdravím Tě, máš novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.2.18 08:29

@danaet: Nazdrar a co u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.2.18 08:38

@elizcooper
Achoj ja jsem 75 ročník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.2.18 08:44

@edika85
Achoj děkuji za podporu jen mi z toho nebylo nějak dobře při rozhovoru jsem nabyla pocit že mi mi nemusel dávat tak silné injekce na stimulaci no a když jsem mu řekla že mám hyperstimulacni syndrom asi z té silné reakce tak se omluvil. Ale hlavní je výsledek a stejnak jsem tam moc spokojená už se těším až ho za 10 dni překvapím znovu dvojčatama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.2.18 12:23

@Semy1097 Přijde mi, že ve větších městech se nad věkem tolik nepozastavují. Já žiju v Paříži a kolem mě jsou samé ženy, které si nejdřív vybudovaly kariéru a po 40 se jim zachtělo miminka. Je možné, že v Kostelci to vidí jinak, ale věř mi, svět se změnil, v dnešní době to je úplně běžné. To bude koukat doktůrek, až budeš mít v bříšku krásná dvojčátka. Ale pravda, hlavní je, že ti k nim pomohl. OHSS je tady na emimino úplně běžná věc, mi přijde. Já ho naštěstí nikdy neměla, ale mám nízkou ovární zásobu AHM 2,34 tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.2.18 12:23

@elizcooper Ahoj, taky tě zdravím :mavam: ty jsi si teď od IVF dala chvilku pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.2.18 12:25

@Evva21 @katerina1006 Holky, kam jste se vypařily? Co nohy? a kdy budete stimulovat, už máte nějaké novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.2.18 14:51

SEmy1097: takže vrstevnice! zdravím Tě. Máš už děti nebo poprvé? Já dceru, 6 let z přirozeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
6.2.18 14:52

Edika85: Ahoj, asi jsem si dala už pokoj napořád. Nevyšlo to tak už to asi nechám tak. Jednu dceru mám a když to nejde podruhé tak to asi tak má být. Ale kdoví, třeba se ještě rozmyslím. co Ty? Žiješ v Paříži jak jsi psala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí