IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
12.2.18 16:13

@katerina1006
Je mi líto že jsi to obrečela my jsme 6.1. do toho jako samoplátci šli a teď ve čtvrtek jdu na první ultrazvuk musiš věřít a ono to dopadne všechno dobře uvidíš držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 16:15

@Semy1097 dekuji mohohu se zeptat kolik jste za to dali a do jakeho caru chodite. A co vsechno v tom mate a mate nejakou garanci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
12.2.18 16:21

@katerina1006 já ti rozumím. Napsala jsem ti to, abys věděla, že i tahle možnost tu je. Když třeba budete plánovat dovču s manželem, můžete si jí naplánovat ve slunném Španělsku a spojit příjemné s užitečným. Vím, jak se cítíš. Já se taky snažím radovat s novýma těhulkama kolem mě, ale čím déle to trvá nám, tím méně mi to jde od srdce. Když mi moje švagrová oznámila, že ve 43 otěhotněla hned na první pokus, málem jsem se zhroutila, doteď se jí vyhýbám, nedokážu pochopit, že jí to šlo tak snadno a nám to pořád nejde. A víš jak se kvůli tomu užírám, že jsem slaboch, že jí to nedokážu přát? Jsme jenom lidi a touha po dítěti je naprosto přirozná. Já věřím, že mimčo jednou mít budeme, důležité je to nevzdat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
12.2.18 16:22

@katerina1006
Chodíme do Arlety v Kosteleci stálo nás to doteď 100 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 16:30

@edika85 @Semy1097 holky moc děkuji :hug: uvidíme jak to všechno dopadne. potřebuji aby byl manžel doma abychom to probrali u stolu. než takto po telefonu. když je v holandsku. přijede snad 28.2 tak to proberem pořádně až bude doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
12.2.18 18:33

@katerina1006 moc me to mrzi!!! Věřila jsem, ze uz ti sadru sundaji a budes bez prášků :,(. No snad se tvuj manžel zlomí a půjdete jako samoplatci. Moc Vam to přeji!!! U nas poslední pokus a dal uz chlap nechce. Uz se i směřuji ze situaci, ze pokud to nevyjde, tak…bohuzel… Ted se moji kamarádce narodil chlapek, samozřejmě jsem ji to moc přála, ale v moji duši i zavidela. Pořád dokola si i říkám, proc máme takovou smůlu… Držím Vam palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
12.2.18 18:37

@Evva21 dekuji ale vypada to ze se nezlomi. :,( je to dost penez a to uz je pro nas moc :(. Bud se to stihne a nebo se budu muset smirit ze to proste nevyslo.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.2.18 11:38

@edika85: Ahoj a díky za zprávu. Tak to máš pestrý život, asi je opravdu lepší být normálně v zápřahu a nechat to osudu. Vyšetření embrijek jsem neměla, nějak si nevybavuji, že by mi to nabídli. Jinak chápu, že to první IVF je asi spíše orientační a možná bych do toho i šla znovu, ale přítel je totálně rozladěn a navíc ty vyhozené peníze…měli jsme 3 embryjka, zaváděli jedno, dvě se nehodily. Kolik máte mražáčků? Já bych hlavně dceři přála sourozence, měla období kdy o tom neustále mluvila, teď už to trošku odpadlo, už je jí 6 a zahájila školu tak má jiné starosti. A ty jdeš na transfer kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.2.18 11:40

@Akulínke85: Takže které IVF bylo tedy úspěšné? Myslím které v pořadí. 17 folíků? 8o ty bláho, tolik? Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.2.18 11:46

Semy1097: jojo, i my samoplátci! A hned 1. IVF jsi měla úspěšné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
13.2.18 12:04

Katerina1006: ahojky! Měla jsi úraz s nohou? :roll: S tou neteří tě chápu! Od mojeho neteř (25) má taky chlapečka - 10 měsíců a mému bráchovi a švagrové se v září narodila dvojčata. Člověk je moc šťastný za ně a zároveň si říká, proč taky aj já ne? :kytka: Já byla taky jako samoplátce, ale určitě to ještě stihnete. Držím palec a ne jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.2.18 13:26

@elizcooper ano zlomila jsem si nohu 20.11 :?

Příspěvek upraven 13.02.18 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.2.18 13:35

@elizcooper
Ano bylo to mé 1 ivf a pozítří mě čeká první ultrazvuk a prý už bude vidět srdíčko tak jsem moc šťastná i nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.2.18 16:09

@katerina1006 nevzdavej to, i kdyby se to nestihlo do cervna, tak treba dosetrite a pujdete jako samoplatci…ale kdyz ti ji sundaji v breznu, do dubna budes brat prasky a v kvetnu by se treba ivf jeste stihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.2.18 16:15

Ahojky holky, tak v nedeli jsem zacala mit silene bolesti bricha, skoncila jsem na pohotovosti - nic nezjistili a vcera jsem krvacela, takze nervy nervy nervy…dnes mi doktor rekl, ze kontrola miminka az 19.2. - to bude dlouhy tyden :nevim: porad doufame, ze se to miminku vyhnulo…clovek by rekl, ze staci otehotnet, ale je to o nervy kazdy den…a to na pohotovosti mi jeste dala doktorka peknou sodu, ze nevypadam zdrave, ze jsem vyhubla…a jak by ne, kdyz jsem cely den :poblion: na cevkovani jsem musela 2×, protoze jsem nemela v mocaku nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí