Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85 jo, to asi jo. Ten jsme si nepriplaceli..vlastne jsem ani nevěděli, ze to jde..
.. Zjistila jsem to od pani co byla semnou taky na OPU..
Ahoj, tak už jsme doma a bobek s námi
prý to je krásná blasta, tak věříme, že pátý pokus je ten správný ![]()
@edika85 děkuji, peřinku mám prý výstavní. A pan doktor mě povzbuzoval jako tehulku, a nechtěl připustit možnost neúspěchu ![]()
@koblizeq no vidíš, tentokrat to musí klapnout. Hezky odpočívej jako správná těhulka. Já se k tobe příští týden přidám. Včera na utz byl doktor taky hrozně spokojený s mou děložní sliznicí, tak mě to potěšilo ![]()
@koblizeq dozvím se to zítra, ale dle mých výpočtu by to mohl být pátek
@koblizeq ono to uteče rychle do trasnferu, ale pak je to nekonečných 14dní ![]()
Holky, tak obe vajíčka jsou osmibunecne se známkou 1!! Sice nevim co si vse uplne pod tim predstavit, ale kdyz mame 1, tak asi výborné
Zitra tj. 4 den jdu na ET. Děkuji tady všem za takovou podporu jste skvěle. ![]()
A jeste mam na vas prosim dotaz - nebolely vas po tech hormonech co se píchají pred OPU prsa? Jsem treti den po OPU a stale me hrozne boli, ale fakt neuveritelne jsou citliva ![]()
@edika85 no neco vyteklo, ale nebylo to asi nijak extremni…jen porad dospinuji…mam endometriozu, takze klidne mohla prasknout nejaka srazenina…ale kdo vi…nezbyva nez doufat
@Lucie58 my meli pozorovani kamerou, takze je vyndali az na transfer a zamrazeni