IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
20.2.18 09:46

@Akulínek85
22.1 jsem byla na transferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.2.18 11:24

@elizcooper Ahoj,uz je to o dost lepší :). Nasadila jsem svoji léčbu a mam nádhernou hybnost. Ted se o me pokouší chřipka, z nosu mi tece jak blazen, musim se dat do kupy. V pondeli jdu na predoperacni vyšetření. A co ty? Jak se maš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.2.18 11:28

@Akulínek85 jsem ráda, ze kontrola v pořádku a prcek pěkně roste. Snad uz ti bude lepe a začneš si to pořádně užívat, hlavně tehotensky chutě :D. To budete mit moc pekny prekvapko, pokud se nenecháte říct pohlavi miminka. Ja bych to nevydržela, musela bych to vědět alespoň já, ale pred ostatními bych mlčela :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.2.18 18:58

Ahoj holky, jsem 3 den po ET. Vim, že je to brzy na nejake zavery, ale od vcera mi střídavě vystreluje bolest do prave strany v podbřišku i do leve strany podbřišku. Vyloženě se kolikrát leknu jak to najednou bolestivě vystřelí a do vteřiny je to zase v poradku. Mam transferovanou morulku (4 denní). Je to normální? Měla jste to nektera podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.2.18 11:25

@Evva21 vcera mi bylo zase tak zle, ze jsem v sobe neudrzela ani lok piti, natoz jidlo…takze jsem zase shodila vse, co jsem za ty 2 dny nabrala…no ja taky nevim, zda to vydrzim si to nenechat rict, ale manza je proti, ze kdybych to vedela, tak bych se stejne prokecla…ale nebot na kontroly chodim sama, tak pokud by to doktor jednoznacne videl, tak to asi stejne neodmitnu…ale nejdulezitejsi je, aby byl prcek v poradku…zatim na me tedy nic moc videt neni, jen se mi na prsou objevily zily dost markantne. Brisko je sice vypouklejsi, ale jnak nic…utajeny prdola…Tobe uz se ten zakrok taky blizi, budete se pak jeste snazit o mimco prirozene nebo rovnou ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.2.18 11:27

@Lucie58 ahojky, me se to taky stalo, ale az pozdeji po transferu a bolest vystrelila na leve strane, uplne me to vydesilo…na ultrazvuku pak byla fazolka miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.2.18 12:54

@Semy1097 a zitra mas kontrolu nebo jsem si to spletla? Tencas mezi kontrolami se desne vlece…ja mam jit az za mesic…ale jeste pristi tyden si mam volat na vysledky z krve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.2.18 12:56

@edika85 tak co, uz se tesis na sobotu? Uz to je za par :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.2.18 16:49

@Akulínek85
Achoj ja mam jit na kontrolu a zaroven na krev 12.3 ale uz at to je jsem pěkně nervózní a hlavne uz dva dny mi je nějak dobře a tak nevim jestli mi uz odešel hyperstimulační syndrom a proto mi to přijde divný ale mam i strach aby se něco nedělo jsem jak na trní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
21.2.18 17:30

@Akulínek85 přesně..ale dneska uz nic.. :( no keeez by fazolka byla i u nas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.2.18 07:55

@Semy1097 ja jdu az 19.3. - je to silene dlouhe…no kor jak porad jen lezim a nic nedelam…jenze i jist musim vleze, jinak okamzite :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.2.18 07:57

@Lucie58 ja tonmela jen jeden den - jednorazovka…a snad se fazolka ukaze :palec: kdy budes testit? Ja mela asi 7. den po transferu pidi ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.2.18 10:15

@Akulínek85 ahoj, no už se těším. Já tenhle týden zase cestovala, takže mi to uteklo. To mě moc mrzí, že ti je pořad špatně :( doufám, ze se to už konečně začne zlepšovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.2.18 10:18

@Lucie58 určitě to je dobré znamení, držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
22.2.18 12:07

@Akulínek85 Budu testovat v pondeli. To budu 9 dni po ET, aspon to musim vydržet. Dneska jsem 5. den.. A boli me holky břicho jako pri ms, ale ani nespinim nic.. Jen menstruacni bolesti :((
@edika85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital