IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
6.3.18 18:37

@Akulínek85 gratuluju k holčičce a aby výsledky byly v pořádku :D kdy se to dozvíte, že je vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.3.18 08:49

@koblizeq az asi za 2 tydny…a jak se citis ty? Abych myslela optimisticky, tak vymyslim jmena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.3.18 09:43

@Akulínek85 a jaký jména se vám líbí? :lol:
Jsem doma, hodně odpočívám, chodím ven a taky myslím pozitivně, aby to dopadlo dobře. Boli mi žaludek, tak pořád po malých dávkách něco bastim…a příští čtvrtek jdeme na utz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.3.18 10:19

@Evva21 No právě, taky to nechápu :nevim: A doktor je strašně pozitivní, pořád mi opakuje, že musím být jen trpělivá. Ale po tolika pokusech mi trpělivost už dochází.. Nechci dělat nic za jeho zády, ale když jsem mu řekla, jestli by to nemohlo být genetikou nebo imuno, tak mi jen odpověděl, že si to nemyslí. Ale jak to může vědět, když neudělal žádný testy? Proto mi už došla trpělivost a objednala jsem nás v ČR, tak uvidím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.3.18 10:24

@Akulínek85 Moc gratutuluji k holčičce, to je krásná zpráva!! :dance: :potlesk: Určitě testy dopadnou dobře a už si konečně budeš moct užívat těhotenství.
My jsme objednaní na 10.4. v Gennetu, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.3.18 10:28

@Akulínek85 K dnešním narozeninám přeji jen to nejlepší :hug:. Vzpominam si, ze den meho nastupu do nemocnice, jsi psala, ze máš narozky. A také gratuluji k holčičce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.3.18 14:22

@Evva21 moc dekuji :) manzel mi nechal dovezt kyticku z ruzi :) a preji Ti, aby zakrok dopadl na vybornou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.3.18 14:24

@edika85 ani nevis, jak moc bych byla rada, kdyby uz konecne vse slo bez komplikaci. To je dobre, ze jdete uz pristi mesic a gennet je pry super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.3.18 14:29

@koblizeq no, uz jsem myslela, ze mame jmena celkem vybrana, ale ukazalo se, ze ne…ted se manzovi skori zadne nelibi…puvodne jsme chteli bud Elisku nebo Vercu. Ted manza prisel s Petruskou, ze by byla po nem, ja bych ani nebyla proti, jenze ma svatek v srpnu a to bych nekdy mela mit i termin porodu…jinak pripada v uvahu Ema, Stepanka, Klarka…cizi jmena manza vubec nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.3.18 15:08

@Akulínek85 dekuji :hug: Dnes se nic neděje, jen vysetreni a zakrok zitra, v patek domu. Mam fajn spolubydlíci, ma stejny zakrok jak ja. Snad to vse dopadne dobře, hlavne uz se neco bude dít. To čekání bylo hrozný. Co se týče jmen deticek, tak ja bych chtela Anetku nebo Klarku a chlapecka Honzika. No snad některé z těch jmen budu mit komu dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.3.18 17:53

@Evva21 ted Ti daji do kupy nohu a pak Ti daji v caru miminko do briska :palec: no mne se libi spousta jmen, ale manzovi ne…navrhl jen Marketku a to se mi nelibi…a Petrusku - kluk samozrejme Peta :) no proste bud Peta nebo Peta, jeste bych to neresila, ale potrebuji myslet na neco hezkeho, aby me z toho cekani netrefilo…tak at to zitra dobre dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.3.18 19:27

@Akulínek85 taky jsem zastánce spíše českých jmen :D mě se líbí Karla nebo Vilma a klučičí je jasný Václav po dědovi…
A jak ti je fyzicky? Vím, že si psala, že bojuješ s nevolnostmi… to už je lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.3.18 08:06

@koblizeq lepsi to urcite je-jen s pitim porad bojuji- jinak mam spis pocit na zvraceni, ale uz zvracim minimalne, tak uz i pribiram-sice jsem jeste porad asi 4-5 kg pod svou normalni vahou, ale jim uz celkem dost…co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.3.18 08:24

@koblizeq ja se na vymysleni jmen vazne moc tesila, ale ted si nejak stejne neumim predstavit, ze proste jedno vybereme a tak to bude…kdyby si tak miminko umelo rict, ktere by se mu libilo…ale treba to prijde casem, mozna me porad moc ovlivnuje ten strach o miminko…driv jsem si rikala, ze az uvidim srdicko miminka, tak budu klidnejsi, ale mam pocit, ze strach o toho mrnouska asi neskonci…a lekari rikaji, ze to je uz naporad…o deti se proste rodice boji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.3.18 08:26

@Akulínek85 čekám na první utz, příští čtvrtek. Jinak z mých příznaků: bolí mi žaludek, tak pořád něco pojídám a chodím pořád čůrat :D jinak se snažím myslet pozitivně a těšit se, že uvidíme za týden :srdce: věřím, že to po tak dlouhý době a tolika pokusech zvládneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí