IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
22.2.18 14:22

@Akulínek85 Jj,uz se mi to blíží. Docela to uteklo, asi bych si doma zvykla :),jen mit tucnejsi konto :D. Ted čumím pořád na olympiádu, nemam problém vstavat ve 2.00. Jo ted to neresime a zkoušíme přirozeně, ale hned jak budu OK, jdeme do ivf. Nebudu na nic čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.2.18 14:23

@edika85 jak se dari? A vubec, kdy budeš mit ket nebo et. Omlouvám se, ale nějak se tady v tom ztrácím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
22.2.18 16:37

@Lucie58 me taky bolelo bricho jako kdyby mela ms prijit, ale zatim nejde asi rict, zda dorazi ci ne…je to hop nebo trop…5. den je brzy…ja mela mit ms az asi 2 tydny po transferu, takze jsem cekala az do ocekavane ms a kdyz nic, tak jsem sla v centru na krev…ale testy uz pozitivni byly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.2.18 17:31

@Evva21 Ahojky, mě se daří docela dobře, jsem ve větším klidu jak při prvním IVF. Ani nevím, čím to je. Asi jsem si už na celý ten kolotoč zvykla. Taky jsem v práci docela vytížená, takže moc nestíhám nad tím vším tolik přemýšlet. To je fajn, že máš doma klídeček a stíháš koukat na olympiádu, já občas něco shlédnu v záznamu nebo o víkendu. No už abys měla po operaci a mohla jít do dalšího ivf a hlavně už abychom taky těhulkovaly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
22.2.18 17:33

@Evva21 jo a na KET jdu v sobotu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.2.18 08:21

@Evva21 tak to ja chodim spat kolem 20 hod, protoze je mi vecer vetsinou dost soufl, tak se to snazim zaspat, ale pak se budim v noci - dneska uz po pulnoci a nemuzu spat…ale nebot je mi pak blbe i v noci, tak zadne akce nepodnikam a jen se prevracim ze strany na stranu…Vcera navic u nas byl muj sef z prace, ze uz to budou muset nejak resit, takze chce prijmout za me nahradu, ale nevi jak se to bude resit, jednatel by me chtel propustit asi na dohodu, i kdyz na neschopence mi nic moc nemuze, ale zase bez toho nedovoli sefovi prijmout dalsi osobu…s sefem mam skvele vztahy, tak mu nechci komplikovat dalsi pracovni moznosti, ale zase se nechci nechat vysoupnout jen tak…Stejne je to nekdy tak slozite, ze clovek nevi, jak se rozhodnout a neublizit sobe ani ostatnim…Treba se vam miminko podari nahodne i prirozene…Moc bych Ti to prala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.2.18 11:11

@edika85 drzime Ti pesticky, dej vedet, jak se citis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.2.18 13:09

@edika85 taky drzim a myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.2.18 14:37

@Akulínek85 nejdůležitější je myslet na sebe a na svou rodinu :D vždycky sem koukala na to, abych nikomu neublížila, při všech pokusech ivf sem chodila do práce a výsledek je stejně nevděk…a tak sem se po dlouhých 12 letech rozhodla a ve svojí milované práci jsem dala výpověď…myslela sem si, že bez práce nemůžu žít a po měsíci doma si říkám, že sem neodešla dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.2.18 15:53

@Akulínek85 @Evva21 holky moc děkuji :hug: už mám embrijko u sebe. Bylo to kvalita B4A, prý je to top kvalita, tak snad je to bojovníček. Akorát jsem udělala jednu chybu, pustila jsem v tv hokej ČR:Kanada a samozřejmě jsem trochu u toho stresovala. Snad to uchycení nijak neovlivní. Jinak cítím trochu tlak v podbříšku, to jsem dnes ráno před transferem neměla, tak doufám, že je to dobré znamení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
24.2.18 16:39

@edika85 určitě to bude bojovnik :srdce:. Ja měla u hokeje taky nervy, ale nakonec 4 misto taky dobrý. Jen to zklamani :(. To ja vstsvala před šestou ráno, musela jsem fandit Ester :). Jinak odpočívej, nozky pěkně nahoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
24.2.18 18:21

@Evva21 tj, 4 místo taky dobrý, ale zamrzí to, když jsme postupovali jako první ve skupině.. Nervy až do konce to opravdu byly :lol: No na Ledeckou jsem se taky chtěla dívat, ale zaspala jsem. Jen co jsem pak ráno pustila tv, byla tam řeč jen o ní, rozpůlená obrazovka na jedné straně Ledecká na lyžích a na druhé na snowboardu. A to jsem ve Francii, v ČR to musí být na každém TV kanálu :lol: Tady její jméno vyslovujou jako LEDEKA, je to sranda to poslouchat. Teď je ve studiu Martin Fourcade a mluví o Ledecké jako o obrovské star :pankac:
Celý den se povaluju v posteli a koukám na olympiádu, tak doufejme, že se mimísek chytne a už nepustí. Blastička to je prý krásná, tak snad to už klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
24.2.18 19:05

@edika85 jen ať se pěkně zavrtává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.2.18 08:27

@edika85 po transferu stresuje skoro kazda z neceho 8o a treba to bude maly hokejista :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.2.18 08:28

@koblizeq jj, rodina je na prvnim miste…a clovek taky musi myslet na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí