IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
15.3.18 12:01

@elizcooper tehotenstvi je fakt veda…driv jsem se tak bala porodu a netusila jsem, jake bude tehotenstvi - ten strach o bobese obavy z porodu celkem dost trumfuje…ale mezitim mi to zpestruji nevolnosti - nejak ta predstava, jak si zena tehotenstvi uziva se rozplynula…manzel rikal, ze uz se smiril s tim, ze budu kaput celou dobu. Snad je miminko silnejsi kousek nez maminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 12:07

@danaet stejne Te s tim jidlem obdivuji, ja treba zeleninu ani ovoce vubec nedavam - zaludek mi to nebere…tedy driv ano, ale ted cim vetsi prasarna - tim to lepe snasim…kdyz si dam neco zdraveho, hned :poblion: ale hranolky se smazenym kuretem jsou v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.3.18 14:16

@Akulínek85: každý organismus to snáší jinak. Já pomalu celé těhotenství nevěděla, že jsem těhotná, cítila jsem se výborně, žádné nevolnosti nic, skvělý průběh. A pak rup - ve 35.týdnu mi předčasně praskla plodová voda a rodila jsem o 5 týdnů dříve. Který že jsi týden? Srovná se to, bude už jen líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
15.3.18 17:07

@elizcooper mela bych byt 18. tyden…uz muzu jist mnohem vic, ale nevolnosti mam jeste porad…uz tedy pribiram, tak doufam, ze miminko roste…porad se divam do zrcadla, zda je brisko vetsi :) kalhoty me sice na brise desne tlaci, ale pro okoli si myslim, ze to zretelne zatim neni…spis vypadam jak nafoukla. A od te doby, co nam rekli, ze to bude holka, se mi zhorsily vlasy i plet - asi psychicky, jak se rika, ze holka ubira mamince krasu :roll: si taky clovek vsugeruje ledaccos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
15.3.18 17:22

@Akulínek85 krásné zprávy :lol: a gratuluju k holčičce :D
My jsme dneska na utz viděli srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.3.18 08:45

@koblizeq tak to je super :srdce: kez uz by tady kazda mela jen same dobre zpravy :palec: my jdeme na kontrolu v pondeli a pak ten dalsi tyden ve ctvrtek na utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.3.18 12:22

@Akulínek85 to jsou krásné zprávy!! Moc gratuluji k holčičce!! Moc ti přeji, abys měla už pohodové těhu, stresu už bylo dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.3.18 12:24

@koblizeq taky velké gratulace!! Další meta splněna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.3.18 12:31

Holky děkuji za rady, i kdyby se to nepotvrdilo, ale alespoň budu zase o něco moudřejší. Tak jsem se na tu endokrinologii objednala, vzali mě ale až na 18.4. Jo a ptala jsem se na ten prolaktin a to mi doktor řekl, že je to hodnota v normálu, mírně zvýšená možná stresem. No a pak jsem zjistila, že v ČR je ta hodnota považovaná v normálu až snad do 29,2 takže to asi opravdu není žádná tragédie. No ale alepsoň jsem si zase vyjasnila další pochybnosti.. jinak teď jsem u Dr, poslední utz před Ovitrellem a pak v pátek příští týden další transfer!! všem přeji krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.3.18 13:19

Katerina1006: ahojky, je Ti už líp? Co tvé obavy, zmírnilo se to? Ta synchronizace toho asi docílí doktoři léky, injekcemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.3.18 13:28

@Akulínek85: to je moc fajn, že už se najíš, mimi musí růst! Měla jsem to podobně, v práci jsem oznamovala těhotenství někdy ve 4.měsíci šéfové a pak kolegům až někdy v pátém a někteří na mě koukali jako z jara, že si bříška vůbec nevšimli. Potom ale třeba sestřenice nebo holky, které rodily podruhé mi říkaly, že u toho druhého těhotenství to bříško rostlo rychleji-asi jak už to ty svaly znají z toho prvního těhotenství tak se rychleji roztahují. JJ, mozek asi toho ovlivní dost, tak možná ovlivnil i kvalitu tvé pleti a vlasů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
16.3.18 13:32

Edika85: v Praze máš rodinu? Držím palce do dalšího transferu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.3.18 13:46

@elizcooper no nějak se stím peru nějak se nemohu uklidnit nevím proč tak najednou. celou dobu co jsem měla sádru tak to bylo v klidu a těšila jsem se až mi sundají sádru a ted. ano synchronizace je bud leky a nebo antikoncepcí aby jsme to měli stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.3.18 15:01

@edika85 Moc bych Ti prala, abys uz zadna vysetreni nepotrebovala…snad bude ten transfer uspesny…ja byla nekolik mesicu pred ivf jeste na rovnani kostrce…patri to ke cviceni cviku na panevni dno podle Ludmily Mojzisove…to take pomohlo hodne holkam…pujdes pred transferem na akupunkturu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.3.18 15:09

@elizcooper vcera zrovna porodila kamoska klucika :) te to v tehotenstvi tak sluselo a navic dle babskych rad to fakt odpovidalo…chute na kysele a slane…a navic ji nebylo soufl…ja vypadam desne - porad si rikam, ze az mi bude lepe, zacnu o sebe vic pecovat, ale pak jsem tak utahana, ze mam problem si i umyt vlasy…navic mi na brise vadi skoro vse, tak teplaky mam pod pupkem a vytahane triko pres to…mela bych si dojit koupit v nejblizsi dobe tehu podprsenku, protoze v normalni taky nemuzu dlouho vydrzet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí