IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
16.3.18 15:11

@katerina1006 pri ivf se neni cemu divit, ze jsi ve stresu…ale u toho se tes, ze budes mit brzy miminko u sebe. Beres nejake vitaminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.3.18 15:26

@Akulínek85 to se tesim. Ale nevim proc u tech 2 jsem byla take nervozni ale ne tak jak ted. No vitaminy jsem ted dobrala. Tak musim koupit nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.3.18 16:30

A jaké vitamíny máte? Beru listovku na předpis a b komplex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.3.18 08:37

@koblizeq ja brala asi 3 roky listovku, ale po otehotneni jsem ji kvuli nevolnostem nedavala…ted beru tak 3× tydne listovku a magnesium. Chtela jsem si koupit i nejake komplexni vitaminy, ale porad mi vitaminy delaji v brise brajgl, takze asi to budeme muset zvladnout jen takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.3.18 08:43

@katerina1006 asi je to taky z toho duvodu, jak vas tlaci cas na pojistovnu…zkus si treba zajit na masaz, at se trosku odreagujes :palec: nebo zkus treba homeopatika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.18 08:55
@Akulínek85 píše:
@danaet stejne Te s tim jidlem obdivuji, ja treba zeleninu ani ovoce vubec nedavam - zaludek mi to nebere…tedy driv ano, ale ted cim vetsi prasarna - tim to lepe snasim…kdyz si dam neco zdraveho, hned :poblion: ale hranolky se smazenym kuretem jsou v pohode

hehe, já zas před otěhotněním se ládovala pizzou, hranolkama, hamburgerama, smaženým vším…a teď v 8tt se to otočilo a při představě smaženého mi není dobře. Ale zelenina mi taky pořád nejede. Ale mám chutě na takový poctivý výživný jídlo, domácí česká kuchyně, polívky…hlavně aby to bylo teplý…teď k snídani dřevorubecký chléb, vajíčková pomazánka, miska jahod, kakao(mňam, neměla jsem snad roky) a džus…ovoce jsem předtím nejedla vůbec…když to shrnu, tak mám chutě na opravdový poctivý jídlo, výživný, ne rychlé kalorie, je to strašně zajímavý, normálně jsem byla předtím požíračka rychlých kalorií, fastfoodů a dortíků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.3.18 10:50

@Petra_z_Nuslí pro me je tedy nejist zeleninu a ovoce celkem odrikani - ovoce jinak miluji a zeleninu v syrove podobe take…ale kdyz si neco z toho dam :poblion: a nebo me tak silene boli zaludek, ze bych se picla…ale ted jsem do sebe alespon narvala tunaka - rybu jsem od zacatku roku jinak nemela…dneska jsem poprve citila kopani od prdolky (ale jen rano v uple klidne poloze - tedy jako, ze to zaznamenala ruka na brise) :) to bylo fakt skvele…manzel si na to musel pockat, ale pak kopla i manzu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.3.18 11:58

@Akulínek85 jeee, to je krásný :srdce: a už jste se pochlubili rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.3.18 12:03

A s jídlem je to tak, že bych si i něco dala, ale žaludek nechce.Tak jsem na banánu, vánočce, rohlíku a lučine…teď varim, což normálně dělám ráda, ale teď s tím bojuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.3.18 21:18

@koblizeq jeste jsme se nepochlubili, mame jit na kontrolni uktrazvuk na genetiku za cca 2 tydny, ale jak jsme driv meli plan na oznameni - uz me to preslo a neplanuji…dnes jsme sli po dlouhe dobe na navstevu a uz se mi v trickach pupik rysuje, tak jsem musela mit mikinu…takze uz to asi dlouho tutlat nepujde…uz si i neter vsimla, ze mam vetsi brisko…za poslednich par dni se mi brisko nejak nafouklo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.3.18 10:07

@Akulínek85 my budeme muset jít s pravdou ven asi brzo :) pupek mi už nejde zastrčit teď :) A na návštěvách odmítám kafe, víno i sladký, ač sem všeho velká milovnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.3.18 10:08

@elizcooper ahoj, jo jo v Praze mám rodinu. Ale o tom, že podstupujeme IVF ví jen moje mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
18.3.18 10:15

@Akulínek85 Taky bych si přála, abych už na žádné testy nemusela jít a měla //.. Na posledním utz mě trochu doktor rozhodil. Dali jsme se do řeči a říkám mu, že snad to tentokrát klapne, že už to je přes tři roky a pořád nic a navíc nevíme ani pořádně kvůli čemu. No a on mi řekl, že to bude nejspíš kvalitou mých vajíče. No já myslela, že když dosáhneme blasto a nej kvality, tak je to dobré, ale to není pořádka na 100%jisté, že jsou dost silné, aby se chytnuly. No a na kvalitě svých vajíček asi už nic nezměním, tak jsem z toho docela smutná.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.18 11:44
@koblizeq píše:
@Akulínek85 my budeme muset jít s pravdou ven asi brzo :) pupek mi už nejde zastrčit teď :) A na návštěvách odmítám kafe, víno i sladký, ač sem všeho velká milovnice :srdce:

já taky už pupek nezastrčím, normálně už jsem si koupila těhotenský legíny :lol:

Tyjo, proč odmítáš sladký? Já jím sladký normálně, to by se v těhotenství nemělo? 8o já zfutruju každej den jednu mléčnou čokoládu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.3.18 14:47

@Petra_z_Nuslí já na to sladký nemám ani trochu chuť :lol: a to jinak jím něco dobrého každý den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí