IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
8.2.18 10:23

@edika85 vysvětlila jsem jim situaci. řekl mi že musím brát ty leky a hlavně mi řekl že není dobré jít na IVf když mi jednou do měsíce rentgenují nohu :,(. no modlím se at aspon vysadí ty prášky a sundají tu sádru. už je to moc dlouhý.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.2.18 10:55

@katerina1006 už je to přes dva měsíce viď? No já doufám, že už to bude dobrý :hug: určitě se 12.2.ozvi, budu na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.2.18 10:57

@edika85 no zlomila jsem si jí 20.11. :zed: no já taky doufám že už mi jí sundají.. děkuji určitě se ozvu :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.2.18 11:19

Ahoj holky, u mně zatim vse pri starém. Stale se valim doma. Noha je o dost lepsi, jsem zvedava az pujdu na zákrok. Po byte se pohybuji úplně v pohodě, uz zastanu veškerou domaci praci, az jsem z toho sama překvapená. I ven obcas jdu, ale šetřím kroky, takže auto :). Ivf zatim neresime, az budu v pořádku. A přesně jak pise Katerina, i ja mám ještě před sebou rentgeny. Ale uz se to krati, jeste mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.2.18 11:20

@katerina1006 preji ti, at kontrola dopadne dobře a konečně ti sundaji sadru. Verim, ze uz to musi byt na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.2.18 11:21

@Semy1097 Vítám i nově příchozí a gratuluji  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.2.18 11:35

@Evva21 ano je to už na palici. ale hlavně si říkám že jsem pitomá že jsem si zlomila nohu a ted jsem nervozní jestli to stihnem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.2.18 08:58

@Evva21
Holky všem vám moc děkuji už se nemůžu dočkat na čtvrtek na srdíčko. Vim že všichni trpime a pak když se to povede mám zase nervy aby to bylo všechno vporadku ach jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.2.18 11:48

@edika85 jj, mam nejake cipky, ale nemaji se brat moc casto…takze je beru az kdyz je nejhur…jinak proste musim pockat, az nevolnosti ustoupi. Ale doufam, ze uz by se to mohlo zacit zlepsovat, uz jsem vysadila vsechny leky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.2.18 11:53

@katerina1006 tak jeste par dni a budes vedet vic, snad uz se te sadry konecne zbavis a budes moct podstoupit ivf…a nedavej si tubzlomenou nohu za vinu, treba to tak melo byt a odmenou Ti bude miminko v brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.2.18 11:56

@Evva21 tedka se nas vali doma vic…ale ty jdes na ten zakrok v breznu, vid? To uz Ti taky utece. Jeste drzis tu nizkosacharidovku jako danaet? Pocitujes nejake zmeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
9.2.18 11:59

@Semy1097 tak ve ctvrtek uz uvidis prdolku/prdolky…ultrazvuky jsou tak dojemne…ja byla v pondeli a poprve jsem videla mrnouska se hybat…uz vypada celkem jako miminko, akorat hodne malickate…a dneska se mi zdalo, ze budeme mit klucika, tak jsem zvedava, zda je to jen vyplod fantazie nebo predtucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.2.18 14:19

@katerina1006 A minule ti řekli, že toho 12.2. by ti jí mohli už sundat? Já doufám, že ano!! No doufejme, že ti konečně už vysadí ty léky. S tím rentgenem to je taky blbý :( Tak držím palečky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
9.2.18 14:26

@Akulínek85
Já jsem natěšená a zároveň mám strach aby bylo vše vpořádku… Tak ty jsi videla mimiska to muselo byt super a že by klučina to máš radost že jo a brečela jsi já asi budu 3 roky čekání a bulení každý měsíc když jsem to nakonec dostala a teď budu bulet asi zase ale radostí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
9.2.18 14:27

@Evva21 Tak alespoň se to trochu zlepšilo. A za měsíc tedy budeš mít už ten zákrok a ten by to měl celé vyřešit viď? Budu držet pakečky, doufám, že smůlu jste si obě holky s těma nohama už vybraly a snad se vám to obrátí v úspěšné IVF!! :hug: Já jak jsem měla problém s tím kolenem před Vánocema, tak mi doktor řekl, že to je u běžců docela běžná záležitost, že mám přetížený iliotibiální trakt, tak jsem změnila obuv a doba hezky protahuju a před během si stahuju kolem kolena obvazem a musím říct, že je to lepší, ale úplně to nevymizelo. Ale byla jsem překvapená, že se to objevilo ze dne na den.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí