Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@edika85
Ja bych určitě chtěla holku a jestli to budou dvě tak to druhe mimi ať je co chce ale počkáme na pondělí.
Moc vám děkuji za to že mi to přejete a i já vam to ze srdce přeji myslím si že každá jsme si protrpěly hodně tak si to zasloužíme všichni
![]()
@Semy1097 a kdy jdes na kontrolni ultrazvuk? Ja jdu v pondeli, tak se sice tesim, ale i bojim…
@Akulínek85 @Semy1097 držím oboum palečky. Dejte vědet, jak jste dopadly
![]()
@edika85 mne je porad tak blbe, ze mam starost uz s tim, abych se tam ve zdravi dostala…staci, kdyz se prevaluji vic gauci a zaludek mi dela psi kusy…o ceste autem ani nemluve…
@Akulínek85 pane jo, drž se! Já si myslím, že až vysadíš ty kortikoidy, že se ti uleví..
S. O.S. - Holky ja jsem z toho jelen.. Dostala jsem puregon 900 IU a 600IU.. Dala jsem si do pera tech 900.. První tri dny jsem mela po 200 a dnes 150 a nevyzbylo mi 😲 seklo se mi to na 62,5 ted pri te čtvrté injekci.. Však je to dohromay 750.. Jak to ze je to uz pryc?.. Kontroluji si vse a zapisuji..jsem z toho ted nervózní.. Dala jsem do pera tedy tech 600 IU. Dotáhnu co mi zbývá a jeste mam mit na tri dny 150..
@Lucie58 ahojky, mne se to u jednoho pera stalo taky, asi jsem moc odstrikla pred 1. vpichem, tak spravne by se to melo pak dostriknout z dalsiho pera, ale ja si pichla o to mene…nemela jsem takovy rozdil jako ty.
@edika85 ahojky, tak na ultrazvuku se uz mimisek i hybal, jeste mi brali krev a vysledky zrejme sdeli az pri pristi kontrole za 2 tydny, tak doufam, ze dopadnou ok. Ale jinak miminko roste, jak ma. Ty nevolnosti pry snad do 2 tydnu polevi, tak doufam, ze jo, protoze vikend byl tedy zase masakrozni. Rano jsem mela cca 46 kg, coz je i na me malo. A to jsem se dozvedela, ze muj zdravotni stav resi snad cela rodina a chteli me poslat k psychologovi, ze mam problem s prijmem potravy, takze musel manzel spolecnemu lekari vysvetlovat, ze to je tehotenstvim, aby mi nenapsal zadanku ke cvokarovi.
@katerina1006 tak co noha? Za tyden uz jdes na kontrolu, vid?
@Lucie58 Ahoj, to se mi moc nezdá, mě tam vždycky ještě trochu přebývá.. ![]()
@Akulínek85 tak to jsou dobré zprávy
No 46kg je opravdu málo. Kolik měříš? Tak snad se to co nejdřív ustálý.. No mě se o víkendu dostavila konečně mrcha, tak za tak 16dní bych měla už jít na ket. Ještě teď budu volat doktorovi, jestli to necháme v nativu nebo si zase budu píchat min dávky puregonu a pak ovitrelle kvůli sliznici. Ty jsi transfer měla rovnou po opu viď?
@Semy1097 Ahoj, tak jak jste dopadli na kontrole? Jsou tam dva bobánci nebo jeden? ![]()
Ahoj holky, co je u vás nového? Některá nově těhu od podzimu?